Helsingin joukkoliikenteen heikentäminen

Kommentoitu viesti

Entinen vihreä

#103 Rantareitti riittää

03.02.2013 12:03

Ajelen pyörällä kohtuullisen paljon työ- ja vapaa-aikana kantakaupungissa, mutta kuitenkin max 5 kk vuodessa. En oli kaivannut uutta reittiä Meklulle vaan rannan kautta löytyy hyvät ja upeat reitit. Onko tästä Meklun pöyrätiestä tulossa uusi normi, 1,5 m otetaan pois ja heikennetään pysäkkipalveluja. Tällöin leikataan hienot puut pois ja uusia saa odotella 20 vuotta. Samalla perusteella Bulevardia pitää " kehittää " ja poistaa puut. Ei enää ikinä numeroa vihreään äänilippuun.

Vastaukset

Meklun pyöräilijä

#104 Re: Rantareitti riittää

2013-02-03 12:18:19

#103: Entinen vihreä - Rantareitti riittää

Kuten on moneen otteeseen tuotu esille, Meklun pyörätiet eivät liity lehmusten poistamiseen saatikka pysäkkien siirtoon. Siitä juuri uutisoitiin lauantain Hesarissa.

Tehdäänpä ajatusleikki. Jätetään pyöräkaistat rakentamatta. Luuletteko, että tämä päätös pelastaisi lehmukset ja säilyttäisi pysäkit entisellään?

Palataanpa todellisuuteen.

Kun jostain pitää syyllinen löytää, niin se syy on helppo kaataa pyöräilijöiden niskaan. Töölö-seura on antanut erinomaisen leikkikentän pyörävihaajille. Onnittelut, seuranne saa saman leiman niskaansa.

Kettingillä kiinni puuhun

#106 Re: Rantareitti riittää

2013-02-03 14:24:20

#103: Entinen vihreä - Rantareitti riittää 

Et ole ainoa, joka näin ajattelee. Vihreät säästivät tämän hienon hankkeensa vaalien yli, koska ennen vaaleja tästä olisi noussut aivan helvetillinen mekkala ja valtuustossa olisi nyt eri kokoonpano: demarit olisivat toiseksi suurin puolue, eikä liikennelaitoksen johtokuntaa vetäisi tunnettu fillaristiaktivisti. Täällä saisi nykyään sitä paitsi turpaan, jos kertoisi äänestävänsä Vihreitä.  Todellista "ympäristönsuojelua" suoraan arkielämään sovellettuna.

Turha uneksia, että tässä jupakassa olisi kyse jostain ohimenevästä muutosvastarinnasta.  Mechelininkadun avohakkuut säilyvät kirkkaana mielessä seuraavat 30 vuotta, kunnes uudet puunrääpäleet ovat saavuttaneet jonkun korkeuden.

rari

#140 Re: Rantareitti riittää

2013-02-06 21:34:29

#103: Entinen vihreä - Rantareitti riittää

Samoin en äänestä enää vihreitä.Järkyttävää kun poistetaan caloniuksen kadun pusäkki,meillä ikä ihmisillä on jo huonot jalatkin ettemme kykene kävelemään pitempiä matkoja.8 ratikka pysäkki on hyvä,että tälläiset huono jalkaisetkin pystyy käyttämään yleisiä kulkuvälineitä.Taksiako tässä joutuu tulevaisuudessa käyttämään,kallista on eläkelläisen kukkarolle.