Ei pakkorokotuslaille

Kommentoitu viesti

P. Harju
Vieras

#569 on näitä pellehermannejakin

05.02.2011 05:33

9312 Juha Kovalainen Lahti Juu koko perheelle varmuuden vuoksi otettiin useilla eri paikkakunnilla yhteensä n. 50 piikkiä / perheenjäsen noin ihan maksimitehonsaamiseksi, lisäksi oltiin vielä kaikki todistettavasti sairastettu, mutta siitä huolimatta varmuusrokotettiin, jotta ei uu

Vastaukset

Vieras
Vieras

#570 Re: on näitä pellehermannejakin

2011-02-05 22:09:00

#569: P. Harju - on näitä pellehermannejakin 

 Kerrothan sitten, kun joku teistä on sairastunut narkolepsiaan, MS-tautiin, tai johonkin muuhun rokotevaurioon. Minulla on 5 lapsenlasta, eikä heistä ainoatakaan ole rokotettu koskaan. Hyvin menee, jopa kausiflunssat ovat pikkunuhia ja niitäkin erittäin harvoin.

Rokotteilla istutetaan väestöön tauti ja tutkimusten mukaan juuri siellä on epidemiat, missä ihmiset on samaa tautia vastaan rokotettu.

Hoitoon saa mennä se, joka katselee ruusunpunaisten silmälasien takaa, kun lääkemafia tekee rahaa meidän terveyden menettämisen kustannuksella. Jokaisen rokotteita suosivan pitäisi jossakin elämänsä vaiheessa kokea jotakin samanlaista, kuin ne 60 narkolepsialasta ja heidän epätoivoiset vanhempansa. Näköjään vain siten ihmisten silmät aukeavat tässä maassa.