Pekka Sauri eroon asekeskustelusta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pekka Sauri eroon asekeskustelusta.


Vieras

#76

19.06.2012 11:48

Pekka Sauri on kukkahattusetä,mielipiteet sen mukaiset.
Brian Kottarainen

#77 En ymmärrä Saurin motiivia

22.06.2012 08:53

En ymmärrä Saurin tai muiden hoplofobikkojen motiivia. Meillä on Tilastokeskus, Optula, Poliisi ja moni muu verorahoitteinen taho, joiden tilastot ja tiedot ovat tarkkoja.

Suomen 1,6 miljoonainen luvallisten aseiden kanta, yli 600 000 aseluvanhaltijan (siis yli 16 % aikuisväestöstä!) aiheuttaa vuosittain, virallisten tilastojen mukaan ehkä 5 - 9 ihmisen kuoleman. Jokainen kuolema on turha mutta tämä suhde on marginaalinen verrattuna mihin tahansa muuhun.
Esimerkiksi kylmäsavustetusta lohesta (kyllä!) saa Suomessa surmansa vuosittain n. 13 ihmistä. Oletteko ikinä nähneet Saurin tai jonkun muun puuttuvan tähän tragediaan?

Suomessa ampuma-aseet, luvalliset tai luvattomat, eivät ole tällä hetkellä minkäänlainen uhka. Mikä on siis Saurin ja muiden motiivi heidän artikulointiin? Onko se vain tyhmyys?

Jos mahdollista niin mene http://www.avoinministerio.fi/ideat/aselakia-tulisi-hollentaa
http://www.avoinministerio.fi/ideat/aselakia-tulisi-hollentaa
-sivulle ja äänestä KYLLÄ!
kohtuus

#78 Sylkykuppinsa se Saurinkin nuolee

29.01.2013 12:29

Mitäs Sauri nyt sanoo kun ampujia yhdistää mielenterveyslääke,joka on maailmallakin ollut käytösä näillä pahantekijöillä? Enpä äänestä enää ikinä SixBack hallitusta, kun Saurin kaltainen mielenterveys asefobia herra laitetaan syyttämään meitä metsästäviä äänestäjiä.
On meillä tyhmiä herroja, kun luulevat saavansa aselailla lääketeollisuuden AHNEUDEN kuriin.