Sateenkaari takaisin lintsille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Sateenkaari takaisin lintsille.

Turvallisuus ensin

#1 Poistettu syystä

21.08.2014 06:24

Sateenkaari  on yksinkertaisesti vaarallinen laite, eikä sen vuoksi sovellu enää käytettäväksi.

järki käteen.

#2 Re: Poistettu syystä

09.09.2016 22:01

#1: Turvallisuus ensin - Poistettu syystä 

 Sateenkaari, kuten muutkin laitteet ovat kaikki turvallisia, jos niitä huolletaan säännöllisin väliajoin. Eli Linnanmäen tapauksessa päivittäin. Kaikki laitteet ovat yhtä vaarallisia - kuten myös turvallisia. Joten ota pää pois takapuolesta ja ajattele asiaa järjellä. Se, että Ruotsin Sateenkaaressa oli tekninen vika ei todellakaan tarkoita, että sama olisi myös Suomen samassa laitteessa. Suomen sateenkaari todettiin monta kertaa turvalliseksi. Sateenkaari oli yksi Linnanmäen suosituimmista ja tarkimmin huolletuista laitteista eli turvallisimmista. Joten kommenttisi oli täysin turha, typerä ja argumentointitaidot ovat täysin hukassa.


Vieras

#3

08.12.2016 12:53

Kamala kone, piti kamalaa ääntä, dominoi ääntä ja tilaa.

Jouti mennä.

Mäkelä

#4 Ilkka Välimäelle

22.01.2017 13:56

Hyvä Ilkka Välimäki,

Huss ei enää valmista kyseistä laitetta. Linnanmäki ei osta vanhoja laitteita vaan ainoastaan uusia. Näin ollen on turha kommentoida joka ikiseen Linnanmäen kuvaan toivettasi, sillä valitettavasti se ei tule toteutumaan. Rainbow/Sateenkaari oli hyvä laite, mutta puistonkin täytyy kehittyä.


Vieras

#5 Re: Poist

19.08.2018 08:40

Senhän voisi tehdä uudestaan Linnanmäelle mutta pienempi ja turvallisempi se on ollut kaikkien lempi laite kysyin juuri viime yönä laitoin haulla linnanmäen poistetut laitteet kysyin niitä mummini kaverilta niin hän vastasi jos hän muisti. Rainbow lintsille

 

Linnanmäki expert

#6 Re: Re: Poist

26.05.2019 10:42

#5: - Re: Poist 

Jos se tulisi takaisin se olisi sama kuin ennenkin, koska se olisi vain huollettu paremmin. Ja muutenkin jos Ruotsissa tapahtui onnettomuus, se ei tarkoita että Suomessakin tapahtuisi tekninen vika.