Laukka-Montta kevyenliikenteenväylä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Laukka-Montta kevyenliikenteenväylä.

Yhteisen edun parhaaksi
Vieras

#1 Oulun raja-montta välille kevyenliikenteen väylä

26.03.2011 10:54

Hyvä aloitteentekijä,

Aiheellinen addressi, mutta mielestäni voisi puhua kehityshankkeesta kokonaisuutena. Miksi pilkkoa osa-alueisiin kokonaisuutta?
lisää tulisi nimiä
Vieras

#2 yhteisöllisyys kehiin:)

26.03.2011 11:02

Eli tärkeä ajaa kokonaishanketta eteenpäin. Lisäätkö aloittaja koko hankkeen tähän?
Katri Hyvärinen
Adressin tekijä

#3

26.03.2011 15:18

Kuka sitten oletkin, niin olet aivan oikeassa.
Kyllähän se olisi hyvä ajaa asiaa kokonaisuutena, mutta Muhoksen kunnan tekninenlautakunta sekä kunnanhallitus ovat pilkkoneet hankkeen osa-alueisiin. Päivärinteeltä tuntuu löytyvän aktiivista väkeä ajamaan hanketta Laukalle asti, joten me koitamme saada Huovilan koulun sekä lähialueen ääntä kuuluviin! Tärkeintä kuitenkin olisi saada kunta ja ely keskus huomaamaan muutkin kehitystarpeet kuin valtatien varressa olevat hankkeet.
Kuten olen jo adressissa todennut Laukka-Montta välillä oleva kevyenliikenteenväylä palvelee useita kuntalaisia, jotka ulkoilevat Ketolanojantien vartta pitkin.



Vieras

#4 Yhteistä etuahan tässä haetaankin

26.03.2011 18:48

Kyllähän se niin tahtoo olla,ettei rahat ja resurssit riitä siihen,että saataisiin tänne pohjoispuolentielle kevyenliikenteenväylä kerta rytinällä.Siksihän näitä pisteytyksiä yms.tehdään,että saataisiin selko missä järjestyksessä hanketta aletaan toteuttamaan.Päivärinteellä näyttäisi olevan oma porukkansa jotka ajaa asiaa eteenpäin sillä suunnalla.(eikä niihin suunnitelmiin kuulu laukka-montta väli)Siksipä me pidämme nyt puolemme tällä puolella, vaikka toki tarpeellinen se kevyenliikenteenväylä on ihan päivärinteelle asti.Kyllähän tähän adressiin voi nimensä laittaa vaikka asuisi muuallakin(vaikka siellä päivärinteellä).Ei tämän pitäisi olla mikään kilpailu vaan kokonaisuuttahan tässä haetaan.Ikävä kyllä toteutus tapahtuu osissa.

Vieras

#5 Yhteinen etu

26.03.2011 21:16

Juuri siksi, kun ei ole kilpailu niin, olisi hyvä olla avarakatseinen. Skeptisesti tällaisiin adresseihin suhtaudun, kun pienet mahdollisuudet niillä on vaikuttaa, valitettavasti. Hyvä yritys aloitteentekijällä joka tapauksessa asiassa on, mutta miksi pilkkoa asia pienempiin osiin? Ensimmäinen kirjoittaja juuri tätä sinulta kysyy aloitteentekijä?

Vieras

#6

26.03.2011 22:10

Tuo kevyenliikenteen väylä olisi monestakin syystä erittäin kannattava hanke, ja ihmettelen, että vieläkään se ei ole toteutunut. Ensinnäkin pienten lasten koulutien turvallisuus on taattava! Toiseksi Montan leirintäalueen käyttö aivan varmasti lisääntyisi, jos pyörätie sinne olisi. Kymmenen vuotta oolemme nyt täällä Muhoksella asuneet, ja ainut asia, joka täältä puuttuu on juuri tuo kevyenliikenteen väylä...ja parastahan se olisi jo se rakennettaisiin Päivärinteeltä Monttaan saakka, mutta mielestäni tärkeintä on, että Huovilan koulun kohdalla se pyörätie olisi, koska kyllä niitä pieniä koululaisia pitää suojella!!

Vieras

#7

26.03.2011 23:22

Kyllä olisi kevyenliikenteenväylä ehdoton, etenkin välille päivärinne-montta. Addressing aloittaja huomioi kokonaisuus::)

Vieras

#8 kokonaisuuttahan tässä rakennetaankin ;)

27.03.2011 11:21

Osiossahan tämä toteutetaan!!ja tämä sai nyt ehkä alkunsa siitä,että päivärinteen pätkä ohitti tämän montta-laukka välin,joka oli toteutuslistalla 3. ja nyt jäi 4.sijalle.Päivärinne ajaa ehkä vähän omaa etuaan(minkä sai Pohjolantyö lehdestä lukea.Ei siinä puhuttu mitään montta-laukka hankkeesta)Tällä adressilla halutaan nyt herätellä,että elämää on muuallakin kuin päivärinteellä ja että huovilankoulun osalta liikennejärjestely on retuperällä.Varmasti tämä palvelisi myös montan leirintäaluetta,sillä vapaa-ajanliikkujia on paljon tällä alueella.
Katri Hyvärinen
Vieras

#9 Re: kokonaisuuttahan tässä rakennetaankin ;)

27.03.2011 13:37

#8: - kokonaisuuttahan tässä rakennetaankin ;)

Itseasiassa tätä adressia on puuhattu kokoon jo paljon aikaisemmin. Sinä perjantaina, kun Tervareitissä oli juttu, jossa tekninenlautakunta listasi Laukka-Kopsa hankkeen kolmoseksi kirjoitimme adressin paperille asti. Tästä on puhuttu koko talven ajan vanhempaintoimikunnassa sekä alueen asukkaiden kanssa. Ja onhan täällä kerätty nimiä aktiivisesti jo aikaisempina vuosinakin, kuten tuosta toisesta keskustelusta käy ilmi. Tämän nettiadressin aloitus vaan nyt sattui tuohon kunnanhallituksen listauksen aikoihin. Päivärinteen kylätoimikunnan puuhista Laukka-Oulunraja välille kevyentieliikenteenväylästä sain tietää vasta toissapäivänä, kun luin Pohjolantyö lehteä. Joten mitenkään kilpasilla tässä ei olla! Vaan ajetaan ennenkaikkea omien lasten tulevaa koulutietä turvallisemmaksi sekä lisäämään kaikkien tiellä liikkujien turvallisuutta!


Vieras

#10

27.03.2011 13:39

Varsinkin lasten turvallisuuden takia välttämätön.

Vieras

#11 Re:

27.03.2011 13:45

#10: -

Tästä asiastahan on ollut juttua jo aikaisemminkin tervareitissä. Artikkelin viimeisessä kappaleessa on totuus hankkeen tärkeydestä. http://www.tervareitti.fi/cgi-bin/mediaweb_terva.exe?Newsp=terva&Date=110307&Depa=uutiset&Model=ossivu.html


Vieras

#12

27.03.2011 21:50

Voihan totuus:) kuhan nyt jostain päästä aloitettaisiin rakentamaan. Tarviiko kiireemmin kylätie- vai moottoritie tyyliselle pätkälle kevyenliikenteenväylää...

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

28.03.2011 13:03