Roihuvuoren ala-asteen peruskorjaus

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Roihuvuoren ala-asteen peruskorjaus.


Vieras

#1

05.04.2011 16:39

Koulu pitäisi kiireesti remonttoida.Se on muuten erinomainen lähikoulu, mm. pojanpojalleni.

Vieras

#2 Re:

06.04.2011 00:31

#1: -  

 Joo, näin on!

 

Voisiko joku "päättäjä" kertoa, minkälainen yhteiskunta säästää lapsista!?

Roihuvuoren ala-aste vielä ajaa monikulttuurisuutta eteenpäin,mitä "päättäjät" niin suitsuttaa julkisuudessa, ilman että on oikeata halua tehdä ruohonjuuritason asioille yhtään mitään!

"Turvatkaa tulevaisuus pala kerrallaan"
Vieras

#3

06.04.2011 13:13

Olan kohauttajille tiedoksi, että nyt ei puhuta pelkästään esteettisestä viasta, vaan koulurakennuksesta, joka voi aiheuttaa ja tulee aiheuttamaan pysyviä ja elinikäistä hoitoa vaativia hengityselinsairauksia lapsille ja opettajille. Tiedän mistä puhun, olen ollut koko elämäni työssäni tekemisissä kosteusvaurioisten rakennusten kanssa ja lapsuuden kotini homeisuuden ansiosta sairastan jatkuvaa lääkitystä vaativaa hengityselinsairautta, joka rajoittaa paljon elämääni, varsinkin työmahdollisuuksiani.
Sinun lapsellasi on todennäköisesti myös sairas tulevaisuus, jos kaupunki pakoilee vastuutaan ja siksi kaupunkilaiset joutuvat työskentelemään ja opiskelemaan myrkyllisessä ympäristössä.
Kaupunki tosin saattaakin haluta koulun purkamista, koska Roihuvuoren ala-aste sijaitsee Roihuvuoren huipulla, josta on hienot näkymät ja siihen varmaan kaavaillaan tilalle kalliita omistusasuntoja.
Lapset sitten halutaan kaikessa hiljaisuudessa työntää toisiin kouluihin kasvattamaan luokkakokoja ja näin heikentämään heidän oppimismahdollisuuksiaan. Eikö niin Jussi Pajunen & Kokoomus OY ?

Vieras

#4 Re:

06.04.2011 21:03

#3: "Turvatkaa tulevaisuus pala kerrallaan" -

Ehkä juuri näin. Rakennus on suojeltu kohde, joten purkamista ei ole helppo toteuttaa.  Alueelle saisi mielestäni kyllä tullakin kovan rahan asuntoja lisää, mutta johonkin on Roihuvuoren ala-asteen oppilaat sijoitettava. Alueemme toinen koulu pullistelee jo oppilasmäärällään, joten pohdittavaa todella on.

Kuitenkin haluamme nyt pikaisen päätöksen, suuntaan tai toiseen rakennuksen suhteen. Toivotaan tietenkin, että päätös olisi paras mahdollinen ala-asteen käyttäjien kannalta!


Vieras

#5 Korjaus

11.04.2011 21:11

Luokissa korjattiin kattoja, ei lattioita. Lisäksi oppilaat eivät olleet koskaan teknisen työn luokassa yksinään, vaan teltan ajaksi koululle palkattiin ylimääräinen koulunkäyntiavustaja toimimaan teknisen työn luokassa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

11.04.2011 21:29


Ännännen polven roihuvuorelainen
Vieras

#7

12.04.2011 11:19

Ei arvorakennusta kannata päästää rapistumaan lopullisesti. Roihuvuori valittiin viime vuonna vuoden kaupunginosaksi. Ei pidä tuhota perinteistä roihuvuorelaista niin kuin on jo osin tehty vanhalle Tuhkimon leikkipuistolle.
Surkeeta
Vieras

#8 Järkyttävää

12.04.2011 18:45

On uskomatonta, miten täällä idässä päästetään satojen ihmisten työpaikat tähän kuntoon! Jos olisi kyse arvoalueen koulusta, rahaongelmaa tuskin olisi...itselläni on kokemusta homekoulussa olemisesta ja siitä sainkin monenmoista ongelmaa elämäni varrelle.