Tampereen erityiskoulujen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tampereen erityiskoulujen puolesta.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.05.2011 14:39



Vieras

#27

27.05.2011 17:46

MISSÄÄN NIMESSÄ NIITÄ EI SAA LOPETTAA,LOPETTAKKAA UUSIEN KAUPPAKESKUKSIEN YM RAKENTAMINEN

Vieras

#28

28.05.2011 21:43

Ei me kaikki olla veistetty samasta puusta. Ei vaikka joku viisas päättäjä tälläkin yrittää meitä kaikkia samaan muottiin väkipakolla ängetä. Tulee taas mieleen se neron leimaus jolla on koulujen liikuntasalien parketteja vaihdettu muutaman euron säästön takia kumilattioiksi ja tällä moninkertaistettu loukkaantumis riski liikunnan tunneilla ja liikunta salien muillakin käyttäjillä. Tarvis ottaa järki käteen ja lähteä ajattelemaan ihan maalaisjärjellä näitä juttuja eikä vaan tuijottaa jotain numeroa paperilla.

Vieras

#29

31.05.2011 12:33

Vaarassa ovat kaikki NELJÄ erityiskoulua: Liisanpuisto, Kalevanpuisto, Koivikkopuisto ja Saukonpuisto. Ne kaikki pitää säilyttää!
Riitta Ollila

#30

31.05.2011 12:34

Kaikki NELJÄ erityiskoulua pitää säilyttää! Liisanpuisto, Kalevanpuisto, Koivikkopuisto ja Saukonpuisto.
Naapurikunnasta, päivää!

#31

31.05.2011 12:47

Samaa mieltä edellisten kanssa ehdottomasti!

Vieras

#32

04.06.2011 16:24

mielestäni erityis koulut pitäisi edottomasti säilyttää, sillä vammaisten laten intekrointi ajatus on ihan kuolleena syntynyt asia sekä aivan susi, koska vammainen lapsi olisi normaalissa koulussa taakaksi muille sekä joutuisi tällöin pilkan kohteeksi ja jäii vaille hänelle kuuluvaa opetusta
vape

#33 erityiskoulut säilytettävä

04.06.2011 16:30

mielestäni erityiskoulut pitäisi ehdottomsti säilyttää, sillä vammaisten lasten intekrointi ajatus on ihan kuolleena syntynyt asia sekä aivan susi, sillä vammaiset lapset olisivat tavallisesa koulussa taakaksi muille sekä joutuisivat tällöin pilkan kohteeksi ja jäisivät vaille heille kuuluvaa ja oikeutettua opetusta

Vieras

#34

05.06.2011 18:01

Muutoksilla on hyviä ja huonoja puolia ja lapsilla on kullakin yksilölliset tarpeet. Integrointia voidaan kehittää, mutta kaikkien erityiskoulujen lakkauttaminen kerralla on varsin järeä "kokeilu" ja helppoa paluuta ei ole. Muutokset täytyy myös suunnitella huolella jokaisen oppilaan edellytykset huomoiden eikä se ole vaivatonta ja ilmaista.
Pedagogi
Vieras

#35

09.06.2011 11:50

Hei! Olen 34 vuotta ollut luokanopettaja Tampereella ja nähnyt sinä aikana tapahtuneet muutokset opetuspuolella. Opetuksesta on muodostunut yhä monimutkaisempi prosessi muuttuvassa maailmassa. Tärkein asia kuitenkin on jokaiselle lapselle annettavat oppimismahdollisuudet, jotka kuuluvat opetuksen järjestäjän eli kunnan lakisääteisiin velvollisuuksiin. Valitettavasti Tamperen kaupunki on lähtenyt yhä enemmän kehittämään opetusta ns. minimitalousajattelulla. Jokaisella oppilaalla on talouskerroin, jota kaupunki voi muuttaa oman tahtonsa mukaan eli pienentää vuosi vuodelta. Silloin tuntikehyskertymä pienenee ja oppilaskohtainen rahamäärä supistuu. Se näkyy työyhteisöissä tunteena , että työnantaja ei välitä tulevista sukupolvista riittävästi. Jos ei anneta taloudellisia
resulsseja muutoksia tehtäessä , supistettaan vain , niin turha puhua syrjäytymisen lisääntymisestä lasten ja nuorten keskuudessa. Henkilökohtaista , jatkuvaa tukea tarvitseville oppilaille yleisopetuksen luokissa on tarjottava todella perustavaa laatua olevaa tukea , jota nykyresulssia ei pysty tarjoamaan. Nykyisillä resulsseilla ei pystytä tarjoamaan riittävää tukea ns. erityisoppilaille, jos heitä sijoitetaan yleisopetuksen luokkiin.
Jos yhdelläkin oppilaalla on tietyn tyyppiset taustapaperit, niin luokan koko on max. 20. Silloin muut rinnakkaisluokat muodostuvat suuriksi helposti. Missä silloin tasa-arvoinen oppimisympäristö?
Kyllä rahaa näyttää olevan kaupungilla , kun lukee otsikkoja , mitä ovat suuret suunnitelmat. Pormestari lausui toimeen tultuaa. NYT ALKAA TAMPEREELLA UUSI AVOIN TIEDOTUKSEN AIKAKAUSI! Missä se on ?

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.06.2011 11:53



Vieras

#37

10.06.2011 21:18

Hyvä asia, nuo tuollaiset muka säästöihin tähtäävät järjettömyydet on torpattava
heti alkuunsa. Että näitä järjettömyyksiä on vähän väliä mm. koulujen tiimoilla.
Mitä ihmeen kannuksia niitä esittävät itselleen saavat. Yhteiskunta on yhteinen asia
jossa ON PIDETTÄVÄ HUOLTA erilaisista ihmisryhmistä.