VAARALLISTEN KOIRIEN OMISTAJAT KURIIN!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAARALLISTEN KOIRIEN OMISTAJAT KURIIN!.


Vieras

#26

08.12.2011 15:19

En ole koiranomistaja, mutta olen sitä mieltä, että kaikkien koirien täytyy saada pelkäämättä ulkoilla koirapuistossa.
Viikissä kävelylenkillä ollessa kohtaa silloin tällöin vaarallisen oloisia koiria piittaamattomine omistajineen. Samaiset tyypit ilmeisesti antavat koiriensa temmeltää vapaasti myös palsta-alueella, jossa niiden tekemät tuhot harmittavat ja suututtavat viljelijöitä. Olisi todella syytä saada nämä koiranomistajat kuriin!

Vieras

#27

13.12.2011 21:15

Herttonimen Siilitien 3 rotweilerin omistajalta pitäisi ottaa koirat pois, pitää koiria vapaina ja ilmoittaa, että olkaa paikoillanne niin koirat eivät tee mitään.Pelottelee ihmisiä koirillaan.

Vieras

#28

14.12.2011 23:18

Tähän kyseiseen adressiin vois lisätä muutama muukin Vaarallinen koira Siilitieltä,joiden omistaja usuttaa koiraansa toisten koirien/ihmisten kimppuun!!Nimimerkillä:Jo uhriksi joutuneen koiran omistaja Siilitieltä

Vieras

#29 Rottis Siwassa

15.12.2011 23:41

Todellakin! Sotakoiramies päästi rottiksensa vapaaksi Siwaan. Siilitiellä sattuu ja tapahtuu...

Vieras

#30 Re: Vaarallisten koirien omistajat

16.12.2011 13:32

#1: -

Omistajahan yksin on syypää koiransa käyttäytymiseen... sääliksi käy näitä koiria, niiden elämä ei varmasti ole koiran arvoista elämää. Omistajalle ankara rangaistus, mitään muuta hän ei ansaitse! Toivon sydämestäni että poliisi puuttuu asiaan ja omistaja menettää koiransa.


Vieras

#31

17.12.2011 15:23

Amstaffi hyökkässi koirani kippuun 01.11.10 illalla Siwan kaupan edestä n.klo 19.00. Koirani oli silloin vuoden kahden kuukauden ikäinen. Onneksi jäi ruumiilliset vammat vähäisiksi,mutta henkisiä sitäkin enemmän.

Vieras

#32 Re: Re: kimi

17.12.2011 23:25

#21: kimi - Re: kimi

Sepä tässä onkin juuri kauheinta, koirarotu leimataan omistajan osaamattomuuden takia. Koirista saatu "kasvatuksella"  (lue : sen puutteella tai osaamattomuudella) vihaisia ja epäsosiaalisia. sekä ihmisiä ja muita koiria kohtaan. Hyökkää jopa vastaantulevaaa/-tulevia ihmisiä kohtaan ja omistaja vaan kiroelee ja sanoo "  siirry ku tällasii tulee vastaan" vastaantuljialle, EI koiralle..! Rotikka HYVISSÄ käsissä asiallinen ja HYVÄ rotu mut tällaiset ääliö-omistajat valitettavasti pilaa rodunkin  maineen... ja tiedän et nää tapauksessa olevat ON VAARALLISIA sekä ihmisille että muille koirille( kuka vaan vastaan tulee ? Tappo meiningillä mennään...


Vieras

#33

20.12.2011 00:20

Oli kauhia kokemus et nää koirat tulivat irrallaan ja ilman omistajaa vastaan. Laskin oman ison koirani irti ettei muihin koiriini kävisi kiinni, poistuivat kun hätistelin et menkää pois. Ripeästi lähdin koirieni kera pois ja poliisi auto tuli vastaan kerroin missä 2 irtonaista rotwaileria ilman omistajaa liikkuivat.Haistelivat mut kuitenkin kun tulevat irtonaiset isot mustat koirat vastaan ja huutelen et oiskos ketään niin ei ole ei miullekkaan ole hyvä fiilis vaik koiria itellänikin on useampi.

Vieras

#34 Re: nimimerkki nykyään koirapelkuri

20.03.2012 10:59

Ehdottomasti vaaralliset ja sairaat koirat pitäisi lopettaa koska eihän vaarallisia ihmisiäkään saa liikkua hoidotta yhteiskunnassa.

Minulla on aikanaan ollut omiakin koiria mutta 1,5 vuotta sitten olin sienimetsässä iso sekarotuinen koira hyökkäsi takaapaapäin puri jalasta niin että menin shokkiin. Tuli sairaala, poliisi reissu ja sovittelun  kautta asiaa vietiin eteenpäin. mutta koira on edelleen kait elossa.  Pitää pelossa koko kylää haittaa ulkoilijoita monen kilometrin säteellä Vihdissä.   Minuun jäi koirapelko,  kadulla kierrän kaikki koirat mahdollisimman kaukaa ja menen pakoon koska sydän hakkaa ja päähän tulee rengas kun koira tulee vastaan vaikka olisi kauempanakin.  Mielestäni koira joka käyttäytyy hyökkäävästi on sairas ja vahingollinen, pitää lopettaa. Ja kaikille koirille pitäisi saada kuonokoppa joka estää puremisen. ja koira ei missään nimessä missään tilanteessa saa olla irti muualla kuin koirapuistossa, tai aidatussa alueessa. Metsästyskoirat on erikseen mutta metsästys alueet on muualla kuin meidän taajamaalueilla ja mökkialueilla.  Sairaitten koirien omistajat on itsekkäitä "hölmöjä" jotka pilaa sekä koirien että oikeitten harrastajien tahtotilan #26: -  

 

koiraystävä

#35 Re:

15.04.2012 11:43

#1: -

Tuollaisille ihmisille elinikäinen eläintenpitokielto ja koirat pois välittömästi!!!!!!!

Siis,vaikka olisi mikä poliisitutkinta kesken.


Vieras

#36

02.05.2012 17:46

Joo, koira on aina omistajansa vastuulla. Ja se Siilitien rottweilereiden omistaja on ihan silkka sekopää ja törkimys jolta pitäisi ottaa koirat pois ja toimittaa itse omistaja mielentilatutkimuksiin!

Vieras

#37

03.05.2012 20:40

Ajankohtainen juuri nyt kesän kynnyksellä. Laitoin jo nimeni siihen ja toivon,että moni muukin laittaa,niin saamme asialle paremman huomion tiedotusvälineissä.Kehoitan kaikkia allekirjoittamaan sen,niin saamme turvallisen asuinympäristön.

Vieras

#38

07.05.2012 07:45

Koira laki tiukemmaksi.Turvallisuus kunniaan.Niin että kävely tiet olisi turvallisia kaikille käyttäjille.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

23.05.2012 09:55


Pelokas

#40 Hienoa siilitien porukka

25.05.2012 23:23

Onnittelut addresssista! Vielä kun saataisiin oikeasti joku lakimuutos aikaiseksi, jolla saataisiin tämä koko ongelma kuriin. Tämä Siilitien tapaus on hyvä esimerkki siitä, minkälainen ongelma meillä tässä maassa on. Kukaan ei valvo ketkä hankkivat minkäkinlaisia koiria ja myös eläintenpitokieltoa on vaikea saada voimaan. No, nyt tähän tulee vihdoinkin toivottavasti muutos. Näin uskon. Jaksamista sekä koira- että ihmisuhreille ja hienoa, että toitte asian julkisuuteen! Näin pitää toimia!
aina oikeassa

#41

01.06.2012 23:34

Suosittelen pitämään lenkeillä mukananne jonkinsorttisia "sotavälineitä" näitä sotakoiria vastaan. Vaikkapa pippurisumutetta tai jotain chilikastiketta, jota sitten heittää näiden rotikoiden silmiin jos uhkaavat käydä kimppuun.
Väsynyt siilarilainen

#42

04.06.2012 16:57

Kolmen vuoden piina on loppumassa Siilitiellä! Häiriköt muuttavat pois. Harmi, että ongelma siirtyy mukana joidenkin toisten kiusaksi:(
varovainen

#43 Olkaa varovaisia

26.06.2012 21:03

Erätorille taitavat nämä kuitenkin muuttaa. Muistakaa soittaa 112 aina kun näette irtipidettävän näitä kyseisiä rotikoita!
helpottunut

#44 Siilitieläinen

11.07.2012 09:41

Muuttivat vuosaareen. Kolmen vuoden piinamme on ohi nyt!
koiranomistaja

#45 Re: Siilitieläinen

16.07.2012 17:42

#44: helpottunut - Siilitieläinen 

 Ikävää ,että piina luultavasti siirtyy muualle.Toivottavasti poliisi nyt toimii nopeasti ,jos siellä sattuu jotain ja IHMISET TEKEVÄT RIKOSILMOITUKSEN! Muutenhan tilanne vain jatkuu ja jatkuu....

väsynyt ja kipeä.

#46 oma koira vaarallinen- niin isäntäkin!

24.09.2013 17:30

kerron oman rapaukseni,Meillä 9-vuotias poliisikoirakoulun testit reputtanut, agressiivis-passiivinen saksanpsimenkoira.
On vakava eroahdistuneisuus, hoidettu esim.sitruunapannala, rauhoittavalla( serotojiini/laventelipannalla), aktiivisella yksinjättöaltistuksella eläinlääkärin ohjeiden mukaan.

ongelmana on jatkuva LIIAN VAHVA PAIMENNUSVIETTI, HALLITSEMATON IMPULSSIKONTROLLI,JATKUVA VETÄMINEN ( KÄYTETTY KAIKKI TARJOLLA OLEVAT KEINOT VETÄMISEN EHKÄISEMISEKSI SEKÄ 3 ERILAISTA TERAPEUTTIA; LOPPUTULEMA; KOIRA ON PÄÄSTÄÄN SAIRAS.
No, tämähän on selkeä juttu - vaan kun koiran pääasiallinen hoitaja on maanis-depressiivinen, hyvätkään neuvot eivät auta.

Onko keneläkään tietoa, miten tällaiselle omistajalle saa eläintenpitokiellon?

Tällä hetkellä mul on kolme kylkiluuta osittain murtuneet, koska eilen lensin 45-kiloisen koiran voimasta asfalttiin niin, et ilmat tyhjeni keuhkoista ja koko rintakehään sattuu.Ei auta kertoa, mitä mulle tapahtui, koska mielisairaan omistajan ( lääkärin toteama sairaus tolkku ei toimi.
Sympatiat on koiran ja omistajan puolella, kodka minä en kuulemma osnnut varautua et iso koira lähteekin variksen perään...

Olen 10 kg painavampi kuin vetävä koira...
Omistaja kuvittelee, ettei koskaan tarvitse sijaistajaa, ei sairastu, on korvaamaton jne.

Omaiset ovat ohjeistaneet, tuoneet nokkapantoja, joita ei käytä, ei halua elukkansaolevan koira vaan oman turhamaisuutensa ja puuttuvan itsetuntonsa jatke!
Kukaan perheenjäsenistäei turvalisuussyistä koiraa ulkoiluta, työpäivinä voi olla jopa 14 h välit et pääse tarpeilleen jne.

jos nyt tiedätte, miten viranomainen voi puuttua ruumiinvammoja tuottavaan koiraan kertokaa ihmeessä, mä en enää jaksa, mut en voi viedä koiraa piikille omin päinkään.
Tämä musta sefu on hengenvaarallinen.

Isäntänsä horjuva mielenterveys ei näy päällepäin, mut senkin huomaa, kun räyhäävä ja muille koirille agressiivinen piski saa mennä myös niiden koirien luo haistelemaan joiden omistajasanoo, et älä päästä sitä koiraas nyt jlaut tänne...

HELP!