kaukalo ja skeittipaikka Hinthaaraan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista kaukalo ja skeittipaikka Hinthaaraan.

Tarttes teitäkin rakentaa ja kunnostaakin.

#1 Urheilun harrastusmahdollisuuksia

03.11.2012 20:55

Koska kansaakin kylällä on tosi pajon,kuuluvat urheilu harrastuksetkin toimenkuvaan mukaan,unohtamatta kuitenkaan monikulttuurin seurannaisvaikutuksia.Kuuluvathan pakolaiset niin kiinteästi mukaan laajallelevinneinä jokapaikassa sankoin joukoin.Niinkuin entis aikaan sanoivat loiset,elätit,miksi heitä sitten nimitettisiin.Jokatapauksessa kaikki on elätettävä ja kustannettava,aina Kreikan joutilaiseen väestöön-ja hyviin sijoitus voittoihin,voiteluun,että bisnesmaailman ratas ei pysähtyisi.Koulutkin on Suomessa rakennettu Japanilaisella lainarahalla.
Kiina on hyvä muistaa rikkaana lainanantajana,silloin kun rahaa tarttes.
Hannu M

#2

03.11.2012 21:29

No, asialinjalla on hyvä pysyä. Ei lasten turvallinen harrastaminen ole keneltäkään pois. Nuo Kreikan ja muun euroopan kriisit ei hetkahda suuntaan tai toiseen, vaikka koululle kaukalo tulee. Kaukalo lisää turvallisuutta ja mahdollistaa kiekon lisäksi myös muun luistelun harrastamisen samaan aikaan. Historiaa kun vähän penkaisee, herää kysymys, keitä ovat pakolaiset tai maahanmuuttajat ja miten hyvin me historiamme tunnemme.
P M

#3 unohdettiin skeittailu puisto...

05.11.2012 21:04

kovasti on tekstiä mutta ei lainkaan paljon puhuttu tuosta rullalauta asiasta.Tiedän kylältä useita skeittaavia nuoria jotka ovat kuulemma valittaneet jo kauan skeitti puiston puuttumisesta.
Kylällä kävi myös ennen koulujen alkua skeittipaku(kiertävä ilmainen skeittikoulu) jonka opettaja puhui myös puiston puuttumisesta.
Että asiaa eteenpäin!!!
Marjaana

#4 Re: unohdettiin skeittailu puisto...

05.11.2012 21:07

#3: P M - unohdettiin skeittailu puisto...

TOTTA!

Lapsenikin skeittailee ja on puhunut skeittiparkin puuttumisesta että pikaisesti sitä kaivattaisiin.

Mutta asiaa eteenpäin :)