Säilytetään Kaupin rannat rauhallisina ja luonnontilaisina

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.01.2013 13:31


Tampereella 48 vuotta, kuusi Kaupin metsän reunalla

#27 Aamulehden jutussa reitti loppui Toimelan"kadulle"?

07.02.2013 08:45

Aiemmin olen kuullut ja nähnyt suunnitelmia, että tuo "kävelytie" tehtäisiin Niihamaan ja Olkahisiin asti, mutta ainakaan Aamulehdessä ei puhuttu tai näytetty siitä mitään...

No, joka tapauksessa aivan turha ja hyvälle ympäristölle haitallinen idea. Toivottavasti ei toteudu.
OO

#28 Järvenrantasyndrooma

07.02.2013 11:34

Tampereella sen kaavoituksessa on jonkilainen järvenrantasyndrooma. Järvenrantaa on vaikka kuinka paljon mutta sen kanssa ei oikein osata elää.

Järvenrantaa tarvitsee aina saada "virkistyskäyttöön" vaikka siitä ei ole tietoa mitä tällainen kummallinen "virkistyskäyttö" missäkin tilanteessa tarkoittaa. Joskus sillä rikotaan räikeästi maanomistajan oikeuksia, joskus sen nojalla luonnontilainen ranta rakennetaan "virkistyskäyttöön" ja samaan aikaan keskustanlähellä rannat ovat lähes hukka käytössä tai ulkomaille verrattuna täysin avuttomassa kunnossa.

Vieras

#29 Nyt jarrua, ihmiset!

09.03.2013 17:59

Todellakin: Kauppi-Niihama on jo täynnä hyviä kulkuteitä ja Tampereelta löytyy paikkoja, jonne voi mennä sillä ikiomalla AUTOLLA tai jossa myös liikuntarajoitteiset voivat ulkoilla.

Keskustassa ja sen tuntumassa asuu paljon autottomia ihmisiä (mikä on kai hyvä asia?!) joten eiköhän ole vain kaikin puolin eduksi, että esimerkiksi Eteläpuistoon ja Kauppiin voi kävellä tai pyöräillä meteliä ja autoja karkuun. Nythän myös Eteläpuistosta ollaan tekemässä paikkaa, johon AUTOILLAAN virkistäytymään.

Sillä omalla autolla voi ajella kauemmaskin ulkoilemaan asfaltoituja järvireittejä.

 

Joka paikan ei tarvitse olla kynitty ja kiillotettu. Autolla sellaisiin paikkoihin tietenkin helposti hurauttaakin, mutta tähän saakka on sellaisia polkuja ja pusikoita löytynyt myös kävelyetäisyydeltä.