Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.

Siunataan edelleen Israelia!

#651 TIISTAI 05.07.11

05.07.2011 23:00

Tuesday, July 05, 2011

1. SATOJA miehiä ja muutamia naisia osoitti eilen illalla mieltään korkeimman oikeuden ulkopuolella poliisin omaksumaa tapaa vastaan pidättää arvostettuja rabbeja ja viedä heitä kuulusteltaviksi tunnettujen rikollisten tapaan, kuten tapahtui Torat Hamelech kirjan tekijän rabbi Yitzhak Shapiran pidätyksen yhteydessä, jossa hänet varustettiin käsi- ja jalkaraudoilla, sekä rabbien Dov Liorin ja Yaacov Yosefin pidätysten yhteydessä. Erityisesti kritisoidaan sitä, että poliisilla on erityinen osasto, joka on koulutettu tällaisia tapauksia varten.

RABBI Yosef, jonka poliisin erityisosto pidätti sunnuntaina, sanoo, että Talmudin periaate ”laki valtion laista” (dina demalchuta dina) on voimassa silloin, kun se kohtelee kaikkia kansalaisia yhdenvertaisesti. Hän vakuuttaa, että he ovat aina pyrkineet pitämään tasapainon Toran Lain ja valtion lain välillä, mutta että viime vuosina on esiintynyt yrityksiä tämän sillan tuhoamiseksi ja kansan pirstomiseksi kahteen osaan. Hän selitti, että uskoaan tunnustavat (observant) ovat yksi osa, ja ei-uskonnollinen kansa on toinen, joka sekin viettää Toran määräämiä juhlapäiviä, mikä on hyvä. Näiden lisäksi on pienryhmiä, jotka haluavat murskata heitä yhdistävän sillan, mikä on häpeä.

Rabbi Haim Druckman selitti, ettei laki kohtele tasapuolisesti kaikkia kansalaisia, sillä korkeasti oppineet, jotka ilmaisevat mielipiteensä tavalla, mitä voi pitää kiihotuksena ”setlereitä ja oikeistoa” vastaan, jäävät tutkimatta. Hän kutsui viimeaikaisia hyökkäyksiä tarkoituksellisiksi iskuiksi rabbeja vastaan. Hän sanoi rabbien omaavan oikeuden esittää mielipiteitään Torasta, vaikka se herättäisikin keskustelua. Hän kehotti niitä, joilla on valta, saattamaan valtion-syyttäjän viraston toiminnan järjestykseen. Hän itse johtaa valtion kääntymishallintoa pääministerin alaisuudessa.

Toiset rabbit esittivät edellisten kaltaisia syytöksiä valtion syyttäjänvirastoa vastaan, jonka he epäilevät suosivan vasemmistoa, vaikka se ei ollut näyttävästi esillä heidän puheissaan. Toiset selittivät, ettei Torat Hameleck kirja kiihota ketään erityisryhmää, ei varsinkaan arabeja, vastaan. ”Jos siellä sellaista olisi, he olisivat ensimmäisinä protestoimaan sitä vastaan.”
Eräs esitti arvion, että hyökkäyksiä rabbeja vastaan on lisätty siksi, että uskonto on saamassa lisäkannatusta, ja uskonnolliset henkilöt ovat valtaamassa vaikutusvaltaisia virkapaikkoja. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/145418

2. ARABIKEVÄT jatkuu edelleen Kairossa ja muuallakin Egyptissä, vaikka kesän kuuma helle on jo polttanut lähes kaiken vihreän ruskeaksi. Mielenosoitukset Tahrir-aukiolla, josta on tullut mielenosoittajien lempipaikka, puhkeavat herkästi poliisin ja sotilaitten nujakoidessa heidän kanssaan eikä uhreilta vältytä. Protestien syynä on ollut muutosten hitaus ja vallan pysyminen tiukasti sotilashallituksen käsissä.
Myös Suezin kaupungissa ajoittaisia mielenosoituksia järjestetään edelleen.
Arabikevään mielenosoituksissa kuoli virallisten tietojen mukaan 846 ihmistä ja toista tuhatta haavoittui. Vain yksi poliisiupseeri on tuomittu, vaikka silminnäkijät ovat kertoneet lukuisista tapauksista, joissa mielenosoittajia on piesty ja surmattu poliisien toimesta.

MAANANTAINA kokoontui satoja ihmisiä osoittamaan mieltään oikeustalon ulkopuolelle oikeuden tehtyä päätöksen, jolla 10 mielenosoittajien surmaamisesta syytettyä poliisiupseeria vapautettiin ilman tuomioita. Mielenosoittajat nujakoivat tuntikausia turvallisuusmiesten kanssa, ennen kuin joukot saatiin hajotetuiksi.
Egyptin pääsyyttäjä Mahmoud Abdel-Mequib antoi määräyksen oikeudenpäätöksen mitätöimiseksi nähtyään kansanjoukkojen hyökkäävän oikeustaloa vastaan, mutta se ei tyydyttänyt mielenosoittajia, jotka totesivat, ettei hänellä ole oikeutta mitätöidä oikeuden päätöstä, kuten uhrien omaisia edustava asianajaja Amin Ramez selitti.
Uhrien omaiset järjestivät oman mielenosoituksensa Kairon ja Suezin välisellä valtatiellä pyrkien sulkemaan sen liikenteen. AP:n mukaan sotilasjohtajat saivat neuvottelujen kautta tilanteen laukeamaan ja siirtymään Suezin kaupungin sisäpuolelle.
Egyptin parlamentti- ja presidentin vaalit pidettäneen lokakuussa 2011. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/145426

3. PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahu antoi suostumuksensa 84 arabiterroristin ruumiiden palauttamiseksi PA: hallitsemalle alueelle uudelleen hautaamista varten. Heidät on haudattu sotilashautausmaalle, jonka osa on varattu tällaisten henkilöitten ruumiita varten.
Heidät kaivetaan esiin haudoistaan, tunnistetaan ja sen jälkeen toimitetaan PA:n viranomaisille. Ainakin kaksi ruumista kuuluu Hamasin jäsenelle. Ruumiiden palauttamisen PA:lle kerrotaan liittyvän Netanyahun hyväksymään ”hyvän tahdon eleeseen” Abbasille. Uutinen ei kerro, mistä hyvästä tämä toimi toteutetaan; Abbas ei ainakaan ole siistinyt Israelin vastaista terminologiaansa eikä osoittanut mitään vastavuoroisuutta, jota Netanyahu vaati aikoinaan. Netanyahu on ollut Gilad Shalitin vapauttamista vaativien mielenosoitusten kohteena siksi, ettei hän ole antanut lupaa yli tuhannen arabivangin vapauttamiseksi.
Artikkeli ei kerro, liittyykö tämä hänen vapauttamisneuvotteluihinsa, mutta Ehud Barak vaatii ruumiiden luovuttamisen siirtoa, koska se voi hänen tietääkseen vaikeuttaa neuvotteluja Shalitin vapauttamiseksi. Tämän uskotaan saattavan Netanyahun hämmennyksiin siksi, ettei asiaa oltu koordinoitu hänen ja puolustusministerin välillä. Aloitteen ruumiiden luovuttamisesta teki PA, ja armeijan edustaja hyväksyi sen vakuuttaen, ettei se liity vankienvaihtoon.

LUOVUTETTAVIKSI aiotut 84 ruumista kuuluvat terroristeille, jotka vuodesta 1967 lähtien ovat murhanneet israelilaisia. Yksi heistä on naisterroristi, joka 2003 räjäytti pomminsa Maxim-ravintolassa Haifassa surmaten itsensä lisäksi 21 asiakasta ja haavoittaen kymmeniä.
Kaksi ruumista kuuluvat Awadallah veljeksille, jotka kuuluivat Hamasin sotilassiiven johtoon. He syyllistyivät Apropos kahvilan iskuun 1997 Tel Avivissa surmaten kolme ihmistä, sekä IDF:n sotilaan Sharon Edrin murhaan, joka surmattiin panttivankina 1996. IDF:n sotilaat surmasivat Awadallahin veljekset tulitaistelussa Hebronissa 1998.
PA:n mukaan arabiterroristien ruumiita on yli sata, ja vaatii niidenkin palauttamista PA:lle. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/145431

4. HIZBULLAHIN (Hezb Allah) terrorijärjestön pääsihteeri sheikki Hassan Nasrallah piti tavanomaisen tulikivenkatkuisen puheensa jossain tuntemattomassa bunkkerissa, jossa hän on lymyillyt Libanonin kakkossodasta lähtien peläten kokevansa monien murhauttamiensa tunnettujen poliitikkojen ja siviilien kohtalon, sillä hän uskoo olevansa korkealla Mossadin hittilistalla. Nasrallah vaihtaa yösijaansa useasti peläten, että tieto hänen seuraavasta vuoteestaan on kuitenkin vuotanut vääriin käsiin. Hän olinpaikkaansa vartioivat uskotut miehet, ja vain hyvin harvoilla lähiomaisten ja vaimon ohella on oikeus tavata häntä.

NASRALLAH vakuutti puheessaan, ettei kukaan pysty pidättämään STL:n (Special Tribunal for Libanon) vaatimaa neljää Hamasin johtajistoon kuuluvaa miestä, ei 30:ssä, 60:ssä päivässä eikä edes 300:ssa vuodessa. Tribunaali antoi Libanonin syyttäjälle 30 päivää pidättää miehet ja saattaa heidät Haagin kansainväliseen oikeuteen vastaamaan syytöksiin. Nasrallah kutsuu STL:n oikeutta USA:n ja Israelin asiamieheksi eikä tunnusta sitä puolueettomaksi. Hän sanoo koko syytösoperaation tarkoituksena olevan hänen järjestönsä ja vastarinnan halventaminen sekä loukkaus Libanonin islamilaista kansaa kohtaan.
Nasrallah kiistää toistuvasti, että Hizbullah olisi syyllistynyt helmikuun 14. päivänä 2005 Beirutissa järjestettyyn terrori-iskuun, jossa kuorma-autoon sijoitettu massiivinen pommi surmasi 23 ihmistä, niiden mukana entinen pääministeri Rafik Hariri, ja haavoitti kymmeniä.
Nasrallah syyttää, että STL:n tutkimusten ja pidätysmääräyksen takana on yritys saada Libanonin uskonnolliset ryhmittymät sunni- ja shiamuslimit toisiaan vastaan. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/145422

5. PENTAGON varoittaa, että Iran ja sen etäispesäke Hizbullah toimivat aktiivisesti Latinalaisessa Amerikassa levittäen vaikutusvaltaansa lähetystöjensä kautta. USA:n ilmavoimien komentaja kenraali Douglas Frazer, Pentagonin eteläisen armeijan komentaja, sanoo, että soluttautuminen sinne tapahtuu paitsi lähetystöjen, myös lukuisten moskeijoitten ja kulttuurikeskusten kautta viidessätoista Latinalaisen Amerikan maassa. Frazer vastaa USA:n 31:ssä eteläisen Amerikan maan ja Karibianmeren alueen sotilasoperaatioista. Hän sanoo tiedustelutietoihin perustuen, että niiden moskeijoissa ja opintokeskuksissa opetetaan radikaalia islamia alueen köyhissä ja takapajuisissa maissa. Ne toimivat myös rekrytointi-keskuksina islamilaisille äärijärjestöille.

Frazer sanoo varsinkin Venezuelan presidentti Hugo Chavezin ja Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejadin läheisten suhteitten kiihdyttäneen tätä toimintaa. Nämä johtajat ovat tavanneet 9 kertaa Chavezin 12-vuotisen presidenttikauden aikana. Hän toteaa, että yhteydet ovat toimineet lähinnä diplomatian ja kaupan aloilla, mutta varoittaa strategisista muutoksista. Hän kertoo viikoittaisista lennoista Venezuelan ja Iranin välillä, eikä viisumia tarvita Iranista Venezuelaan, Boliviaan tai Nicaraguaan. Iranin ohella Hizbullah toimii aktiivisesti hyödyntäen alueella toimivia huumekartelleja, joissa liikkuu suuret rahamäärät. - Hugo Chavez oli syöpä-leikkauksessa Kuubassa, mutta palasi äskettäin Venezuelaan väittäen voivansa hyvin. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/145411

6. UUTISOTSIKOITA
- Sunnuntaina Hai-Ziv Kriatin, 24, ja hänen raskaan vaimonsa Shani Kriatin, 22, kuorma-autollaan surmannut 31-vuotias Roni Levy, kahden lapsen isä, ilmoittautui itse poliisille tunnustaen autonsa viiranneen liikaa naapurikaistalle ja osuneen tyhjentynyttä rengasta vaihtavaan pariskuntaan surmaten heidät heittäen heidän ruumiinsa tielle. Kahden muun kuorma-auton epäillään ajaneen heidän ylitseen pystymättä välttämään yliajoa. (JP)
- Hyökkäysjoukkojen upseerien nimet ja kuvat on tarkoitus pidättää julkisuudesta siksi, että cast lead operaation opetusten mukaan arabit ja BGO-järjestöt voivat käyttää niitä hyväkseen nostattaakseen oikeusjuttuja heitä vastaan. Maariv-lehden artikkelin mukaan everstiluutnantin ja sitä ylempien upseerien nimiä ja kuvia ei enää saa julkistaa lehdissä ja internetissä. Käytäntö on ollut voimassa lentovoimissa vuosikaudet, mutta sitä laajennetaan myös muihin aselajeihin. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/145432
- IDF:n komentajat ovat huolissaan kasvavista yhteenotoista arabien ja juutalais-asukkaitten välillä Juudeassa ja Samariassa, myös Jerusalemin isäosissa. Haaretzin artikkeli kertoo myös, miten juutalaisasukkaat, ”setlerit” ja äärioikeistolaiset, häiritsevät sotilaitten toimia alueilla. Upseerit varoittavat ilmiön voivan kiihtyä syyskuun lähestyessä, jolloin PA uskoo YK:n käsittelevän sen valtioesitystä. Hyökkäykset tapahtuvat usein kostona tai ovat seurausta esim. autovarkauksista, joita palestiinalaiset ovat harrastaneet vuosikaudet, pahimpina vuosina varastaen
45 000 autoa, jotka joko myydään muutaman tuhannen hinnalla tai romutetaan
varaosiksi. Yhteen aikaan todettiin, että puolet PA:n virkailijoista ajoivat varastetulla
autolla, jotka PA:n viranomaiset rekisteröivät sopivaa voitelua vastaan.
http://www.haaretz.com/print-edition/news/alarming-rise-in-clashes-between-settlers-
and-palestinians-in-west-bank-1.371473
- Länsimaitten johtajien hiljaisella tuella pidättymällä vaatimasta hänen eroaan Syyrian presidentti Bashar Assad katsoo saaneensa avoimen valtakirjan jatkaa murhaavaa mielenosoittajien murskaamistaan. Hänen viimeinen kohteensa oli Haman kaupunki, jonka hän saartoi armeijallaan surmaten kolme nuorukaista, mutta pidättyen armoniskusta odotellessaan USA:n, Englannin, Ranskan ja Turkin laatimaa ohjelmaa ongelman ratkaisemiseksi. Länsijohtajat, kuten Obama, eivät ole vaatineet Assadin kaatamista, vaan etsivät toisia tapoja hänen hillitsemisekseen. http://www.debka.com/article/21088/
SANA

#652

07.07.2011 17:25

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Torstai 07.07.2011
------------------------------------------------------------------------

Sinä olet koetellut meitä, Jumala, puhdistanut ahjossa
kuin hopeaa. Sinä olet antanut meidän joutua verkkoon,
olet pannut orjuuden taakan harteillemme. Sinä olet
antanut vihollisten ajaa ylitsemme, me olemme joutuneet
tuleen ja veteen, mutta sinä olet avannut meille
jälleen tien.

Ps. 66:10-12
SANA

#653 SANA

09.07.2011 12:14

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Perjantai 08.07.2011
------------------------------------------------------------------------

Herran sanat ovat todet ja puhtaat, kirkkaat kuin
seitsemästi puhdistettu hopea, joka hohtavana juoksee
sulattimesta. Sinä, Herra, suojelet meitä, sinä varjelet
meitä joka hetki tämän pahan ajan keskellä.

Ps. 12:7-8
SANA

#654 SANA

15.07.2011 14:40

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Perjantai 15.07.2011
------------------------------------------------------------------------

Minä kumarrun pyhään temppeliisi päin ja kiitän sinun nimeäsi armosi ja uskollisuutesi tähden.
Suuri on sinun nimesi, luja on antamasi lupaus.
Kun huusin sinua, sinä vastasit, annoit sydämeeni voimaa ja rohkeutta.

Ps. 138:2-3
*Kuukausiraportti - Heinäkuu 2011*

#655 *European Coalition for Israel*

15.07.2011 14:47

*European Coalition for Israel*
*Kuukausiraportti - Heinäkuu 2011*
*Toimittanut Tomas.Sandell@pp.inet.fi*

Tulevat kuukaudet ovat ratkaisevan tärkeitä Israelin turvallisuuden ja
Jerusalemin tulevaisuuden kannalta. Viimeksi kuluneiden viiden kuukauden
ajan ECI on kiertänyt Eurooppaa järjestämässä kokouksia ja konferensseja,
joissa on jaettu tietoa, ja varoitettu eurooppalaisia valtioita rikkomasta
kansainvälistä lakia ja sen takaamia oikeuksia juutalaiskansalle. Niin
tapahtuu, mikäli juutalaiskansa painostetaan takaisin vuoden 1967
rajalinjoille ja luovuttamaan Jerusalemin Vanhakaupunki.

Kiitos kaikille niille, jotka ovat seisseet rinnallamme rukouksin ja tukien
meitä taloudellisesti. Tämä on varsin kallis kampanja, mutta ei ollut
tarjolla mitään toista vaihtoehtoa kuin ryhtyä tähän, mikäli mielimme
täyttää antamamme lupauksen todella toimia eurooppalaisena, Israelia
tukevana koalitiona nimemme mukaisesti.

Yhdessä teemme voitamme varoittaaksemme kansakuntia. Mutta me voimme tehdä
sen vain sinun avullasi. Harkitsethan taloudellisen tuen antamista tänä
kesänä, jotta voimme puhua Jerusalemin puolesta.

*Yli 26 000 allekirjoittajaa tuki Saksan päätöstä sanoa ei yksipuoliselle
julistukselle*

[image: Bundestag_signatures]Berliini Yksi niistä maista, joka on luvannut
olla äänestämättä yksipuolisen valtiojulistuksen puolesta YK:n syyskuisessa
kokouksessa, on Saksa. Tätä raporttia muokattaessa yli 26 000 saksalaista on
jo ilmaissut tukensa oman hallituksensa linjalle allekirjoittamalla
käsinkirjoitetun, Saksan päätöstä tukevan vetoomuksen.

Tämän vetoomuksen saivat aikaan saksalaiset ystävyystoimintajärjestömme
Christen an der Seite Israels ja Initiativ 27 Januar. Lisätietoa saadaksesi
voit ottaa yhteyttä Joerg Gehrkeen osoitteella: berlin@initiativ27januar.de

Vetoomus luovutetaan liittokanslerille ennen syyskuista äänestystä YK:ssa.
Ensimmäisen allekirjoituskierroksen tulos luovutettiin kesäkuussa
liittokanslerin toimistolle ECI:n järjestämän seminaarin yhteydessä Saksan
parlamentissa Berliinissä.

*Italian johtajat yhteisrintamassa antaen tukensa Israelille ennen
ratkaisevaa äänestystä YK:ssa*

[image: Symposium_Rome_30-6-11]Rooma Italia kuului ensimmäisen
maailmansodan jälkeen ottomaanien valtakunnan jakaneeseen ympärysvaltojen
korkeimpaan neuvostoon. Se on tänä päivänä ainoa valtio niistä kolmesta
eurooppalaisesta jäsenestä (Ranska ja Britannia ovat kaksi muuta), joka on
sitoutunut tukemaan Israelia vastustaen selkeästi suunniteltua yksipuolista
palestiinalaisvaltion julistusta.

Italian senaatin rakennuksessa pidetyssä konferenssissa viime kuussa useat
Italian poliittisen elämän keskeisistä johtajista, heidän joukossaan entinen
senaatin puhemies *Marcello Pera*, senaattori *Lucio Malan* ja* Luigi
Compagna*, ilmaisivat tukensa Israelin laillisille oikeuksille.

Italin nykyinen hallitus on lukeutunut Israelin parhaisiin ystäviin monen
vuoden ajan. Italia oli ensimmäinen EU:n jäsenmaa, joka vetäytyi Durban II
-konferenssista Genevessä vuonna 2009. Samoihin aikoihin ulkoministeri *Franco
Frattini* lähetti henkilökohtaisen tervehdyksensä ECI:n järjestämään, vuoden
1938 epäonnistunutta Evianin konferenssia käsittelevään
muistotilaisuuteen.Viime vuoden marraskuussa ECI osallistui puhemaratoniin
Roomassa yhdessä lukuisten Italian poliittisten vaikuttajien kanssa, joiden
joukossa oli useita hallituksen ministereitä.

Rooman konferenssia isännöivät yhdessä ECI sekä Christians for Israel
International yhdessä sen Italian-toimiston kanssa.

*Ranskalainen poliittinen johtaja sitoutui puhumaan Israelin laillisten
oikeuksien puolesta*

Pariisi Ranskan hallitus ei vieläkään ole päättänyt miten äänestää
syyskuussa YK:n yleiskokouksessa koskien palestiinalaisvaltion kysymyksen
ottamista esityslistalle. Yhdessä Ison-Britannian hallituksen kanssa nämä
kaksi pyrkivät estämään yksipuolisen valtiojulistuksen painostamalla
Israelia vapaaehtoisesti luovuttamaan sen, mitä palestiinalaiset vaativat
yksipuolisella julistuksellaan. Se edellyttäisi paluuta vuoden 1967
rajalinjoille ja Jerusalemin Vanhankaupungin luovuttamista osaksi
palestiinalaisvaltiota.

Viime viikolla eräässä Pariisissa pidetyssä kokouksessa tri *Jacques
Gauthier* muistutti Ranskaa siitä ratkaisevan keskeisestä roolista, jota
Pariisi esitti siinä rauhanprosessissa, joka johti Palestiinan mandaatin
perustamiseen ja edelleen nykyaikaisen Israelin valtion julistamiseen.
Rauhanprosessi pidettiin Quai d'Orsayssa, Pariisissa, viisi kuukautta ennen
siirtymistä San Remoon huhtikuussa 1920.

Vaikka nykyisen hallituksen linja onkin tasapuolisempi kuin moniin
sukupolviin, sitä pidetään silti palestiinalaismielisenä ja
palestiinalaisten valtiotoiveita tukevana. Palestiinalaisten johtaja *Mahmud
Abbas* vieraili Pariisissa kaksi kuukautta sitten ja totesi: Yhdenkään
juutalaisen ei voida sallia asuvan tulevassa palestiinalaisvaltiossa. Hän
siis asettui vastustamaan niitä lupauksia, jotka Ranska ja muut
ympärysvaltojen korkeimman neuvoston jäsenet San Remossa juutalaisille
antoivat.

Parlamenttikäynnin sisältäneen vierailun aikana ECI tapasi kokeneen
ranskalaispoliitikon, jolle selostettiin Israelin oikeudellista asemaa
kansainvälisen lainsäädännön valossa. Kyseinen henkilö lupasi viedä nämä
sitoumukset ranskalaisen yleisön tietoisuuteen, ja hän sanoi muistuttavansa
Ranskan nykyistä presidenttiä niistä moraalisista ja lainsäädännöllisistä
velvotteista, joita Ranskan hallituksella on.

*Israelin laillisia oikeuksia käsittelevä puhujakiertue Euroopassa päättyi
Lontooseen*

[image: Parliament_UK]Lontoo *Jacques Gauthierin* ja ECI:n puhekiertue
päättyi viime torstaina Westminsterin palatsiin Lontoossa. Tri Gauthier
puhui William Pitt -salissa Britannian roolista juutalaisvaltion tien
tasoittajana. Hän myös varoitti liittojen rikkomisen seuraamuksista.

Konferenssin isäntä, eurokansanedustaja *Jeffrey Donaldson* myönsi
kuulleensa ensi kertaa näin selkeän Israelin laillisia oikeuksia
käsittelevän yleiskatsauksen. Viestiä levitetään jatkossa ministereille ja
parlamentin jäsenille dokumentin avulla, jonka nimi on Foundations of the
International Legal Rights of the Jewish People and the Modern State of
Israel (Juutalaiskansan ja modernin Israelin valtion laillisten oikeuksien
perusteet kansainvälisen lainsäädännön nojalla), sekä muiden tiedotustapojen
kautta. Mm. tri Gauthierin esitelmä Euroopan parlamentissa tämän vuoden
kesäkuun ensimmäisenä päivänä on saatavissa videotallenteena.

Kaikki nämä lähdemateriaalit ovat nyt saatavilla englanniksi
internetsivujemme www.ec4i.org kautta, kohdasta San Remo resources. Lue ja
katso ja lähetä eteenpäin toisille.

Lontoon symposiumia tarkemmin käsittelevä lehdistötiedote löytyy sekin
internetsivuiltamme.

*Yhteenveto puhujakiertueesta*

Puhujakiertueemme osoitti sen tosiasian, etteivät Euroopan päättäjät tunne
Israelin valtion lainsäädännöllistä perustaa! Vaikka tämä saattaa
hämmästyttää monia, sille löytyy poliittinen selitys.

Uskomme, että Israelin laillisia oikeuksia on julkisuudessa
tarkoituksellisesti painettu alas ja piiloteltu. Näin on voitu painostaa
Israelin hallitusta tekemään lisämyönnytyksiä antamalla olettaa, ettei olisi
olemassa vaihtoehtoista tietä, ja että nämä myönnytykset olisivat
kansainvälisen lainsäädännön mukaisia.

Kuten puhujakiertueemme ja materiaali, jonka koostamisessa autoimme,
osoittavat, nämä olettamukset ovat vääriä. Vaikka teesimme esitettiin eri
näkemyskantoja edustaville poliittisille johtajille, yksikään ei kiistänyt
sitä!

*Yhtäkään juutalaista ei hyväksytty EU:n illallispöytään Luxemburgissa*

Luxemburg EU:n Lähi-idän politiikan puolueettomuus kärsi kovan kolauksen,
kun EU:n ulkoministerien salaiset illalliset paljastuivat. Illallisia
johtivat EU:n ulkosuhteista vastaava ministeri *Catherine Ashton* ja
Luxemburgin ulkoministeri *Jean Asselborn*, jotka olivat kutsuneet
palestiinalaisdelegaation, Arabiliiton, useiden arabimaiden ja muiden
selkeästi Israelia vastustavien EU:n jäsenvaltioiden edustajia
keskustelemaan Lähi-idän tilanteesta, mutta ei yhtäkään Israelin edustajaa.

Suuri yleisö ei olisi saanut tietoa tapaamisesta, ellei Ruotsin
ulkoministeri *Carl Bildt* olisi sattunut mainitsemaan sitä Twitterissä.
Illalliset saivat osakseen ankaraa arvostelua, ei ainoastaan Israelin, vaan
myös niiden EU-maiden taholta, jotka suhtautuvat Israeliin ystävällisemmin
ja jotka olivat sen vuoksi jäänet ilman kokouskutsua.

Tuo kokous näyttää varmistavan ne väitteet, jotka kirjailija *Bat
Ye'or*esitti muutamia vuosia sitten kirjassaan Eurabia. Hän totesi
EU:n
noudattaneen vuodesta 1973 lähtien Arabiliiton asenteita.

*Työmme ei ole turhaa Gazan-laivue epäonnistui*

Vuoden 2011 suunnitellusta Gazan-laivueesta tuli PR-katastrofi
aktivisteille. Heidän laivojensa ei sallittu lähteä Kreikan satamista, ja
operaatiota arvosteli YK:n pääsihteeri, Kansainvälinen Punainen Risti ja
Euroopan unioni. Tämä oli voitto Israelia puolustaville aktivisteille, jotka
seurasivat ahkerasti viimeisten kuukausien valmisteluja.

Tämän vuoden laivuehanke kohtasi kansainvälista vastusta Punaisen Ristin
todettua julkisesti: Gazassa ei ole humanitaarista kriisiä, ja sen
pyydettyä aktivisteja valitsemaan reitti, jolla Israelin tekemät
tarkastukset olisivat olleet mahdollisia.

Useiden humanitaaristen kriisien puhkeaminen seudun muilla alueilla
(Libyassa ja Syyriassa, jne.) ei saanut osakseen laivueaktivistien huomiota.
Tämä johti useimmat ihmiset uskomaan, että ns. humaanitaariaktivistit eivät
ensi sijassa olleetkaan kiinnostuneita inhimillisestä kärsimyksestä, vaan
pikemminkin Israelin valtion demonisoinnista.

Auttakoon Gazan-laivueen epäonnistuminen meitä uskomaan ja toivomaan, että
myös palestiinalaisvaltion yksipuolinen julistus syyskuussa estyy.

Kiitos rukouksista. Jos haluat tukea European Coalition for Israelin työtä,
voit tehdä sen lähettämällä lahjoituksesi seuraavalle tilille:

Bank: BNP Paribas Fortis, Agence Montgomery, Avenue de Tervuren 124,
B-1150 Brussels, Belgium
IBAN: BE97 0015 1265 2049
SWIFT/BIC: GEBABEBB
European Coalition for Israel asbl (ECI), Rue Wiertz 4, 1050 Brussels,
Belgium

Verovapaiden lahjoitusten tiimoilta Yhdysvalloissa, otathan yhteyttä
sähköpostilla info@ec4i.org toimistoon.

P.O. Box 189
FI-00181 Helsinki, Finland
Tel.: + 358 40 8400238
Fax: + 358 9 6948056
info@ec4i.org
www.ec4i.org
israblockupdate

#656 PERJANTAI 15.07.11

16.07.2011 14:44

Friday, July 15, 2011

1. ARABILIITTO päätti kokouksessaan Dahassa, Qatarissa, hyväksyä PA:n esityksen omasta valtiosta pääkaupunkinaan Jerusalemin itäosa, sekä sen aseman nostamiseksi YK:n täysjäsenyyteen. Arabiliiton kokoukseen osallistuivat liiton 22:n jäsenmaan ulkoministerit. Päätöksen mukaan arabiliitto lähettää delegaation New Yorkiin valmistelemaan hakemuksen käsittelyä huomioiden kaikki lailliset näkökohdat sekä pyrkien käyttämään hyväkseen kaikkia ponnisteluja ja kontakteja PA:n esityksen edistämiseksi.
Päätöksessä ei esitetty aikataulua, mutta PA:n johto olettaa, että esitystä käsitellään YK:n vuosi-istunnossa syyskuussa 2011. Arabiliitto asetti toimikunnan laatimaan aikataulua.

PA:n johto kokoontui Ramallahissa arabiliiton kokouksen jälkeen ilmaisten tyytyväisyytensä arabiliiton päätöksestä tukea sen esitystä. Ramallahin tilaisuuteen osallistui PA:n korkeinta johtoa puheenjohtaja Mahmoud Abbasin johdolla. Abbas kertoi matkustavansa useisiin Euroopan maihin, jotka eivät vielä ole ratkaisseet kantaansa PA:n valtionesityksestä, saadakseen mahdollisimman suuren enemmistön taakseen YK:n täysistunnossa. Kaikkiaan 115 maata on ilmoittanut tunnustavansa Palestiinan valtion, mutta monet johtavat länsimaat, mukana USA ja Kanada, eivät ole sitä tehneet tai ovat ilmoittaneet vastustavansa yksipuolisia toimia keskustelujen asemesta, jota ne pitävät ainoana tienä pysyvään rauhantilaan.

ABBASIN neuvonantaja Nabil Abu Rudeinah kutsui arabiliiton päätöstä ”diplomaattiseksi hyökkäykseksi”, joka tulee muodostamaan perustan arabien ja PA:n siirroille. PA:n pääneuvottelija Saeb Erekat sanoi arabiministereitten lähettävän kirjeitä valtioille, jotka eivät vielä ole ratkaisseet kantaansa PA:n valtioesityksestä YK:lle. Hän esitti toiveen, ettei USA käyttäisi veto-oikeuttaan YK:n turvallisuusneuvostossa huomioiden, että arabiliitto hyväksyi sen yksimielisesti.

PÄÄMINISTERI Benyamin Netanyahu vakuutti eilen, että hän on valmis keskusteluihin PA:n kanssa heti, kun se tunnustaa Israelin juutalaisena valtiona. Hän selitti, etteivät PA:n yksipuoliset toimet tuo rauhaa yhtään lähemmäs. Hän vakuutti, etteivät juutalaiset ole vieraita maassa, eikä kysymys olekaan Palestiinan valtiosta, vaan Israelin oikeudesta olla olemassa juutalaisena valtiona, mitä ne eivät ole voineet hyväksyä.
Kvartetin lähettiläs Tony Blair totesi ymmärtävänsä PA:n ponnistelut itsenäisestä valtiostaan, mutta ei sanonut uskovansa sen tuovan lopullista ratkaisua konfliktiin. Hänen puheistaan kuvastuu eurooppalaisten johtajien päättämättömyys ja sisäinen halu myönnytyksiin arabeille, jotka yhä äänekkäimmin toimivat heidän omissa maissaan. Sivusta asiaa tarkastellen ei voi välttyä huomiolta, että Blair on yksi korkeasti palkattu hyödytön virkailija, jolla on liikesuhteita Persianlahden arabimaissa, ja joka sovittelee pyöreitä lausuntojaan tilanteen mukaan.

KVARTETIN, USA, EU, YK ja Venäjä, edustajat tapasivat toisensa Washingtonissa maanantaina ja tiistaina pystymättä antamaan julkilausumaa. Uutislähteiden mukaan sen laatiminen kaatui Venäjän vastustukseen, joka ei voinut suostua lausuntoesityksessä olleeseen mainintaan Israelista juutalaisena, demokraattisena valtiona. Venäjä toimi tässä siten Israelin hyväksi, vaikkakaan ei Israelin vaan palestiinalaisten esittämin perustein.
USA:n ulkoministeriön edustaja Mark Toner totesi erimielisyyksien Israelin ja PA:n välillä olevan edelleen liian suuret, mutta lupasi ministeriön toimivan hyökkäävästi saadakseen osapuolten näkökannat lähestymään toisiaan, jotta keskustelut voitaisiin aloittaa.
http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=229484

2. HIZBULLAH esitti keskiviikkona vakavan varoituksen Israelille vakuuttaen puolustavansa Libanonin merialueen rajoja Israelin uhkauksia vastaan. ”Libanon tulee toimimaan aktiivisesti saavuttaakseen täydet oikeutensa riippumatta kustannuksista”, sanoi Hizbullahin kakkosmiehenä pidetty Naim Qassem libanonilaisen uutistoimiston Nahametin mukaan. Hänen lausuntonsa tuli vastauksena Netanyahun ilmoitukseen, että Israel pyytää YK:ta vahvistamaan Israelin ja Libanonin merialueitten välisen rajan voidakseen keskittyä merialueelta löydettyihin luonnonkaasuesiintymien hyödyntämiseen ilman ulkopuolista häirintää. Israelin pyyntöön YK:lle liitettiin sen esitys merirajaksi.
Qassam sanoi Hizbullahin tukevan Libanonin kansallista asemaa sen puolustaessa merialueensa oikeuksia merialueen rajan määrittelemiseksi. ”Israelin uhkaukset eivät pelota meitä. Emme aio muuttaa asemaamme vaan jatkamme oikeuksiemme puolustamista. Israel tiedostaa, että sen uhkaukset kuuluvat kuuroille korville Libanonissa maistettuaan Libanonin vastarinnan karvaan maun.” (Tarkoittanee Libanonin kakkossotaa)

PHILADELPHIASSA toimivan Lähi Idän Forumin presidentti Daniel Pipes tarkastelee tilannetta analyysissaan, jossa hän pitää Qassamin lausuntoa jotenkin koomillisena.
”En pidä sitä kovin vakavana. Mitä pidän vakavana on Turkin kanta asiaan. Turkilla ei ole yhteisiä merialueita Israelin kanssa, mutta Kyproksella on, eikä Turkki ole tyytyväinen Israelin ja Kyproksen väliseen merialueen jakamissopimukseen. Tämä voi aiheuttaa ongelmia. Pidän Hizbullahin vaatimuksia koomisina, mutta Turkin vaatimukset on otettava vakavasti.”
Pipes lisäsi, että Libanonin tilannetta täytyy tarkastella yhdessä Syyrian tilanteen kanssa. Hän uskoo, että jos presidentti Bashar Assad selviää, se vahvistaa Hizbullahia, mutta se on kysymyksen ydin: ”Hizbullahin tulevaisuus on sidottu Assadin kohtaloon”. Jos Assad kaatuu, Hizbullah menettää välittömän tukijansa ja sen tulee olla entistä varovaisempi, mutta tätä odoteltaessa on vain katsottava, miten tilanne kehittyy. Hän katsoo Bashar Assadin aseman olevan hyvin huonon, mikä voi johtaa hänen valtansa kaatumiseen.

LIBANONIN entinen pääministeri Saad Hariri esitti harvinaisen kovaa kritiikkiä Hizbullahia vastaan todeten, että tutkimukset Rafik Haririn murhasta on suoritettu ja niiden mukaan neljä Hizbullahin johtomiehen on suoraan katsottu sekaantuneen autopommi-iskuun Beirutin keskustassa, eikä sitä muuta Hizbullahin järjestämät lehdistötilaisuudet, hän sanoi. Hän vaatii syytettyjen saattamista oikeuteen tuomittaviksi. Hän syytti Hizbullahin valtavia asevarastoja, jotka ovat sekä sen että Libanonin suurin ongelma. ”Eikä Hizbullah tiedä, mitä sen tulisi tehdä kaikilla keräämillään aseilla, mutta ne ovat yhteinen ongelma, joka aiheuttaa jatkuvaa häiriötä”. Hizbullahin neljä tribunaalin etsimää johtaja ovat uutislähteitten mukaan paenneet ulkomaille. Interpol julkaisi heistä ”punaisen”, erittäin kiireellisen, etsintäkuulutuksen.
http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=229357

3. JP:n kolumnisti Yaacov Katz kertoo artikkelissaan, että Iran on ohittanut Pohjois-Korean uusien ja entistä tehokkaimpien ohjusten kehittelyssä. Tämä tuli Katzin mukaan selville Iranin äskettäin pitämien sotaharjoitusten ”Suuri Profeetta” yhteydessä, jossa se esitteli ohjuskalustoaan laukaisemalla ainakin 14 eri kantomatkan ohjusta.
Israelin Homa ohjuspuolustusjärjestön entinen johtaja Uzi Rubin totesi Iranin alkukuusta pitämiensä harjoitusten aikana esitelleen uuden ballistisen ohjuksen, joka on muunnettu käytettäväksi pinta-aluksia vastaan. Iran varoittikin jokin aika sitten, että jos sitä vastaan hyökätään USA:n tai Israelin toimesta, se iskee ohjuksillaan USA:n lentokoneitten tukialuksia vastaan. Tätä pidetään uutena aluevaltauksena, koska sota-aluksia tuhotaan yleensä risteily-ohjuksilla, jotka lentävät muutaman metrin korkeudella meren pinnasta.
”Tämä on suora uhka USA:n merivoimien aluksia vastaan Iranin rannikon edustalla”, Rubin selvittää. ”Iranilaiset ottivat Fateh-110 ohjuksen – jollaisia on myös Hizbullahin asearsenaalissa – varustivat sen ohjauslaitteilla ja muunsivat sen merialusten vastaiseksi ohjukseksi.”

RUBININ puheenvuoro tuli vähää ennen Tel Avivissa järjestettävää ohjuspuolustus konferenssia, johon tulee korkeita puolustusvirkailijoita kaikkialta maailmassa. Mukana ovat mm. USA:n avaruus- ja puolustuspolitiikan apulaissihteerin varamies Frank Rose, USA:n ohjuspuolustusjärjestön apulaisjohtaja kansainvälisissä asioissa Rob Helfant sekä tsekkien apulaispuolustusministeri.
Rubin selittää edelleen, että Iranin ohjusohjelma edeltää maan ydinaseohjelman toteuttamista, eli heillä on menetelmät atomipommin kuljettamiseksi kohteeseensa.
Viime viikolla uutiset kertoivat Iranin siirtävän uraanin jatkojalostamisen Natanzin jalostamosta maanalaisiin luoliin Fordowssa Qomin pyhän kaupungin läheisyydessä. Sinne on asennettu uusia kolme kertaa nopeampia sentrifugeja, mikä nopeuttaa uraanin rikastamista yli 90 %:n tasoon atomipommiin sopivaksi. Iran väittää virallisesti, että vaikka se jalostaa uraania 20 %:n tasoon, se ei pyri rakentamaan atomipommia. Muutama päivä sitten kuitenkin raportoitiin Iranin ylimmän kaitsijan Ali Khamenein antaneen käskyn pommin rakentamiseksi.
Fordown laitos oli salainen, kunnes länsimaiset journalistit keksivät sen ja siitä raportoitiin laajasti maailmalla. Iran myönsi rakentaneensa laitoksen ja puhuu siitä avoimesti. http://www.jpost.com/IranianThreat/News/Article.aspx?id=229486

4. UUTISOTSIKOITA
- Netanyahulle tulivat ”kylmät varpaat”, kuten sanotaan, todetessaan julkisesti, ettei hän tue Israel Beiteinun lakialoitetta, jolla oli tarkoitus muodostaa parlamentaarinen komitea tutkimaan vasemmistolaisia ja NGO-järjestöjä. Ehkä tämä tuli liian pian sen jälkeen, kun Knesset hyväksyi boikotti-lain. Netayahun väistöliike aiheutti katkeraa kritiikkiä hallituksen suurimman ryhmän parissa, jossa pääministeri katsotaan tappaneen heidän NGO-lakinsa. ”Emme tarvitse tutkimuksia Knessetin sisällä”, Netanyahu sanoi. Hän lievensi myöhemmin lausuntoaan todeten, että koska hallituksessa on toisinajattelijoita, heille tulee antaa vapaus äänestää omantuntonsa mukaan. Israel Beiteinun taholla kuitenkin uhataan boikotilla Netanyahun haluamia monia lakiesityksiä kesän aikana. Tämä voisi jopa kehittyä hallitus-kriisiksi. Netanyahu olisi voinut hoitaa asian joustavammin. http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=229488
- Vastauksena viiteen Kassam-rakettiin Gazasta IAF iski yön aikaan kuuteen kohteeseen Gazan kaistalla; kahteen tunnelin ja neljään Hamasin kohteeseen. Kaksi lasta haavoittui lievästi iskuissa. http://www.jpost.com/Defense/Article.aspx?id=229507
- Kuusi kymmenestä palestiinalaisesta ei usko kahden valtion ratkaisuun, kertoo uusin tiedustelu; vain 34 % kannattaa sitä. Kysymys esitettiin Obaman esittämän suunnitelman mukaan juutalaisesta ja palestiinalaisesta valtiosta eläen rinnakkain. Jerusalemia haluaa pääkaupungikseen 92 %, 1 % Israelin, 3 % molempien ja 4 % puolueeton kansainvälinen kaupunki. 72 % kiistää juutalaisten historiallisen oikeuden siihen; 62 % haluaa IDF:n sotilaitten sieppaamisten jatkamista ja käyttämistä kaupantekovälineinä; 53 % haluaa Israelin vastaisten laulujen ja esitysten jatkamista lapsille ja koululaisille. 45 % uskoo, että jihad (pyhä sota) on ainoa keino taistella Israelia vastaan; 22 % kannattaa rakettien ampumista Israelilaisia siviilikohteita vastaan, kaksi kolmasosaa haluaa diplomaattista ratkaisua. 64 % tukee yksipuolista aloitetta valtiosta; 37 % uskoo sen lähentävän palestiinalaisia toisiinsa; 16 % uskoo vastakkaista ja 44 % ei usko sen vaikuttavan mitään. 83 % haluaa lisää työpaikkoja. http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=229493, Kyselyn suoritti Beit Sahourissa toimina yleisen mielipiteen keskus ja sen sponsoroi kansainvälinen järjestö Israel Project, joka tarjoaa johtajille ja journalisteille tietoa Lähi Idästä.
- Eilatin asukkaat joutuivat shokkiin saatuaan tietää, että kaupunki aikoo pystyttää monumentin Eilatin keskustaan Mekkaan menijöitten kunniaksi. Projektin rahoittaa Eilatin kaupunki ja talonrakennusministeriö, kertoo Moshe Yosef, entinen virkailija. Projektiin kuuluu metallisia kuvapatsaita Mekkan pyhiinvaeltajista, terassi, josta ne näkyy, penkki, valaistus ja kaareva pergola. Yosef kertoo, että keskusalue, johon monumentti pystytetään, on kiintopisteenä kaikille tapahtumille. Nyt siitä aiotaan kehittää pyhiinvaeltajien tie, Darp el-Hajj, muslimeille. Hän hämmästelee projektia, sillä viimeinen pyhiinvaeltaja kulki Eilatin kautta Mekkaan vuonna 1883. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/145738

Vieras

#657

16.07.2011 17:53

Hienoa! Hankkikaa puolueetonta tietoa Israelin historiasta "hyvät Nuuskamuikkuset", että ette tule harhaanjohdetuiksi tässä öljymyönteisessä maailmassa.

Vieras

#658

20.07.2011 23:33

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Tiistai 19.07.2011
------------------------------------------------------------------------

Jumalan ohjeet ovat täydelliset, Herran sana on kirkas
ja puhdas. Kuin kilpi hän suojaa niitä, jotka hakevat
hänestä turvaa.

Ps. 18:31

Vieras

#659

20.07.2011 23:54

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Keskiviikko 20.07.2011
------------------------------------------------------------------------

Me kiitämme sinua, Jumala, me kiitämme sinua ja huudamme
avuksi nimeäsi, me kerromme sinun ihmeellisistä teoistasi.

Ps. 75:2

Vieras

#660

21.07.2011 23:42

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Torstai 21.07.2011
------------------------------------------------------------------------

Niin minä vein heidät Egyptistä ja johdin heidät
autiomaahan. Siellä minä annoin heille säädökseni
ja määräykseni - joka niitä noudattaa, saa elää.

Hes. 20:10-11

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.07.2011 22:46


Tiedoksi:

#662

25.07.2011 11:56

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Maanantai 25.07.2011
------------------------------------------------------------------------

Luota Herraan! Ole luja, pysy rohkeana. Luota Herraan!

Ps.27:14

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.07.2011 22:25


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.07.2011 22:31


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.07.2011 22:31


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.07.2011 23:21


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.07.2011 23:22


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.07.2011 00:26


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.07.2011 00:26


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.07.2011 00:30



Vieras

#671

29.07.2011 11:10

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Torstai 28.07.2011
------------------------------------------------------------------------

Abraham nousi aamulla varhain, otti leipää ja vesileilin,
pani ne Hagarin selkään ja lähetti hänet ja Ismaelin
matkaan. Hagar lähti ja harhaili Beerseban autiomaassa.
Mutta kun vesi loppui leilistä, hän jätti pojan pensaan
alle ja meni istumaan syrjemmälle, noin jousenkantaman
päähän, sillä hän ajatteli: "Minä en kestä nähdä lapsen
kuolevan." Ja Hagarin istuessa syrjempänä poika alkoi
ääneensä itkeä. Jumala kuuli pojan valituksen, ja Jumalan
enkeli kutsui taivaasta Hagaria ja sanoi hänelle: "Mikä
sinun on, Hagar? Älä ole huolissasi. Jumala on kuullut
pojan itkun. Nouse, nosta poika maasta ja pidä hänestä
hyvää huolta. Minä annan hänestä polveutua suuren kansan."

1. Moos. 21:14-18


Vieras

#672

29.07.2011 11:25

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Perjantai 29.07.2011
------------------------------------------------------------------------

Hän seisoo sinä päivänä Öljymäellä, joka kohoaa Jerusalemin
itäpuolella. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen, toinen
puoli vuoresta väistyy pohjoiseen, toinen puoli etelään, ja
välille syntyy valtaisa laakso.

Sak. 14:4

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.07.2011 11:39


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.07.2011 00:56


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.07.2011 15:33


Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…