Pysäytetään Lex Nokia

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pysäytetään Lex Nokia.

Leena Romppainen
Adressin tekijä

#1 Muuta Lex Nokian vastaista toimintaa

24.01.2009 13:40

Lex Nokiaa vastaan on mielenosoitus 5.2. Kokoontuminen Asema-aukiolla klo 14.30, siirtyminen Eduskuntatalolle klo 15 mennessä.
http://valvonta.info/2009/01/lehdistotiedote-mielenosoitus-aika-pistaa-piste-lex-nokialle/

Mainosmasinointi, ostetaan yhdessä Lex Nokian vastainen mainos, jotta saadaan entistä suurempi määrä ihmisiä ymmärtämään lakiesityksen ongelmat:
http://www.urkintalaki.fi/

Facebook-yhteisö Lex Nokiaa vastaan:
http://www.facebook.com/group.php?gid=45640428622
Mikko Saari
Vantaa

#2

24.01.2009 14:28

Kaippa näin uusi laki tullaan joskus kumoamaan, jos se edes menee läpi, onhan se perustuslain ja oikeudentajun vastainen.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

24.01.2009 23:31


Pauli Teinonen
Espoo

#4

25.01.2009 16:35

"...onhan se perustuslain ja oikeudentajun vastainen."

Perustuslaki ei tässä tapauksessa ole varsinainen ongelma, kuten olemme saaneet huomata. Oikeudentaju, tai edes logiikka eivät ole tietyille suomalaisille vaikuttajille ohittamattomia haasteita.

Täältä tähän, tilanne alkaa pikkuhiljaa vaikuttaa huolestuttavalta.
Viljo Kärkkäinen
JOENSUU

#5 TYÖNANTAJAN VEHKEET

28.01.2009 14:42

Itse aikoinaan 30 vuotta työelämässä vaikuttaneena, myös luottamuksellisia tietoja käsitelleenä, ymmärrän hyvin lain tarkoituksen.

Jos käytän työnantajan välineitä, en tietenkään voi tehdä niillä omia töitä.

Viestien, kuten sähköpostin käsittelyä voidaan rinnastaa yrityksen kirjeen vaihtoon. Siinähän on normaali menettely, että kirjeet allekirjoittaa henkilö, jolle on delekoitu siihen oikeus. Sisällön on voinut laatia ja esitellä joku muukin. Tällaiset kirjeet myös viedään diariin ja arkistoidaan, jolloin niiden käsittely ja sisältö on nähtävissä myös myöhemmin.

Kannatan lakia ja mielestäni se olisi voinut olla tiukempikin.
Roope Luhtala
Vantaa

#6 Lisäselvityksiä kaivattaisiin

28.01.2009 16:31

Hei,

Lueskelin urkintalakiin liittyviä sivustoja ja addresseja mutta muutama asia jäi epäselväksi. Alla muutamia esimerkkitilanteita:

1. Jos työntekijä esim. jää lomalle tai sairastuu äkillisesti, niin onko nykylainsäädännöllä yrityksellä oikeus lukea työntekijän työsähköposteja tai ohjata niitä johonkin yleiseen osoitteeseen? Tälläinen toiminta on melko yleistä yrityksissä.

2. Mikä on yrityksen vastuu jos joku yrityksen työntekijä siirtää yrityksen palvelimille laittomia ohjelmia tai viihdettä? Nykylainsäädännöllä yritys ei ilmeisesti saa valvoa kuka laitonta sisältöä on siirtänyt? Onko yritys korvausvelvollinen aina jos ei pysty osoittamaan kuka laitonta sisältöä on siirtänyt?

3. Jos yrityksen verkko on tukossa niin onko yrityksellä oikeus selvittää mistä tukos johtuu? Saako yritys tutkia kuka työntekijä esim. käyttää vertaisverkkoja ja onko vertaisverkkoliikenne työhön liittyvää vai ei?

4. Tuleeko urkintalaki läpimennessään laillistamaan yrityksen toimintaa tilanteissa 1.-3.?

Jos joku jaksaa vastata niin olen kiitollinen.
Ahto Apajalahti
Helsinki

#7 Vastauksia

29.01.2009 01:45

"Itse aikoinaan 30 vuotta työelämässä vaikuttaneena, myös luottamuksellisia tietoja käsitelleenä, ymmärrän hyvin lain tarkoituksen.

Jos käytän työnantajan välineitä, en tietenkään voi tehdä niillä omia töitä."

Et tainnut lukea adressin tekstiä. Lex Nokia ei koske pelkästään työnantajan ja työntekijän välistä suhdetta, vaan kaikkia "yhteistötilaajia", eli kaikkia yhteisöjä jotka tarjoavat ihmisten käytettäväksi nettiyhteyden. Kyse voi olla siis, paitsi yrityksestä, myös esimerkiksi oppilaitoksesta, kirjastosta tai taloyhtiöstä. Lisäksi viestintäsalaisuus ja yksityisyys ovat yleisesti tunnustettuja ihmisoikeuksia myös työntekijöille työpaikoilla. Henkilökohtaista viestintää ei voi työpaikalla täysin välttää.

"1. Jos työntekijä esim. jää lomalle tai sairastuu äkillisesti, niin onko nykylainsäädännöllä yrityksellä oikeus lukea työntekijän työsähköposteja tai ohjata niitä johonkin yleiseen osoitteeseen? Tälläinen toiminta on melko yleistä yrityksissä."

Nykylainsäädäntö mahdollistaa tämän, jos työntekijä antaa kirjallisesti siihen luvan etukäteen. Usein työpaikoilla työntekijälle annetaan allekirjoitettavaksi lomake, jossa annetaan suostumus sähköpostien katseluun tällaisissa tapauksissa. Lex Nokiaan tämä taas ei liity siinä mielessä, että se ei onneksi mahdollista viestin sisällön tutkimista, vaan ainoastaan otsikko- ja vastaanottajatietojen ja eräiden teknisten tietojen tutkimisen.

"2. Mikä on yrityksen vastuu jos joku yrityksen työntekijä siirtää yrityksen palvelimille laittomia ohjelmia tai viihdettä? Nykylainsäädännöllä yritys ei ilmeisesti saa valvoa kuka laitonta sisältöä on siirtänyt? Onko yritys korvausvelvollinen aina jos ei pysty osoittamaan kuka laitonta sisältöä on siirtänyt?"

Jos yritys epäilee joutuneensa rikoksen kohteeksi, se voi tehdä poliisille rikosilmoituksen. Poliisilla on sitten käytössään monenlaisia tutkintakeinoja, kuten pitääkin. Rikoksen uhri ei joudu korvaamaan rikoksesta aiheutunutta vahinkoa.

"3. Jos yrityksen verkko on tukossa niin onko yrityksellä oikeus selvittää mistä tukos johtuu? Saako yritys tutkia kuka työntekijä esim. käyttää vertaisverkkoja ja onko vertaisverkkoliikenne työhön liittyvää vai ei?"

Yhteisötilaajilla on jo nykyisen lain perusteella olemassa tietyt oikeudet selvittää verkon käyttöä eli silloin, kun on vaikkapa kysymys verkon käytettävyyden varmistamisesta tai vakavien tietoturvaloukkausten estämisestä. Jos yritys epäilee, että joku kuormittaa verkkoa tahallaan niin että sen käytettävyys heikkenee, yritys voi tehdä rikosilmoituksen poliisille (esim. tietoliikenteen häirintä).

"4. Tuleeko urkintalaki läpimennessään laillistamaan yrityksen toimintaa tilanteissa 1.-3.?"

Ei suoranaisesti. Laki kuitenkin laajentaa käytännössä kohdan 3. soveltamisalaa. Yritys (ja mikä tahansa yhteistötilaaja) voisi selvittää verkon käyttäjän teletunnistetietoja epäillessään verkon "ohjeiden vastaista käyttöä". Vertaisverkkojen käyttö saattaisi hyvinkin olla verkon käyttösäännöissä kiellettyä toimintaa.
Tuomas Liikala
Seinäjoki

#8 Nokian maine suomalaisten silmissä on kadonnut.

01.02.2009 11:44

"Kännykkäyhtiön painostus sai aikaan Lex Nokian

Huhtikuussa 2005 keskusrikospoliisi sai rikosilmoituksen. Siinä epäiltiin, että kiinalaiselle Huawei-yhtiölle oli vuodettu yrityssalaisuuksia sähköpostin välityksellä.

Rikosilmoituksen oli tehnyt maailman suurin matkapuhelimien valmistaja Nokia. Sen työntekijä oli huomannut helmikuussa 2005 Cannesin tietoliikennealan messuilla, että kiinalaisen kilpailijan Huawein verkkolaitteessa oli ominaisuuksia, joita Nokia esitteli messuilla ensi kertaa julkisesti.

Nokia tarvitsi näyttöä tietovuodosta. Se alkoi penkoa työntekijöidensä sähköpostien tunnistamistietoja.

Sitä yhtiö ei olisi oikeusoppineiden mielestä saanut tehdä. Nokia loukkasi käytännössä työntekijöidensä perusoikeutta luottamukselliseen viestintään.

Mutta yhtiön johdon mielestä väärässä ei ollut Nokia, vaan laki.

Asia oli yhtiölle niin tärkeä, että se otti käyttöön järeimmän aseensa. Nokia uhkasi, että jos lakia ei muuteta, yhtiö lähtee Suomesta – ja vie mukanaan 1,3 miljardin euron verotuotot ja 16 000 työpaikkaa.

Uhkaus sai poliitikkoihin vauhtia. Näin sai alkunsa Lex Nokia. "

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/K%C3%A4nnykk%C3%A4yhti%C3%B6n+painostus+sai+aikaan+Lex+Nokian/1135243187834
Pirkka Keskinen
Hämeenlinna

#9 Tupla

01.02.2009 11:53

Tästähän muuten oli jo adressi: http://www.adressit.com/lexnokia

Nyt on sitten molemmat allekirjoitettu :)
Leena Romppainen
Adressin tekijä

#10 Uuden adressin logiikka

01.02.2009 12:49

Joo, aiempi adressi oli vain jo luovutettu, ja halusin koordinoida tämän muun tällä hetkellä käynnissä olevan Lex Nokian vastustuksen kanssa. Samalla tekstillä yritämme kerätä allekirjoituksia myös erilaisilta järjestöiltä ja yhdistyksiltä. Lisäksi tässä vaiheessa on enää turhaa puhua lakiesityksen muuttamisesta, nyt se pitää vain saada kaadettua.

Ja tosiaankin, jos haluttaisiin puuttua vain työntekijöiden ja -antajien väleihin, oikea paikka olisi Laki yksityisyyden suojasta työelämässä
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2004/20040759
-- jonka nojalla "Lisäselvityksiä kaivattaisiin" -kysyjälle kohtiin 1 ja 3 sanoisin "saa, mutta ei miten hyvänsä, laki rajoittaa menettelytapoja". En ole juristi, tokikaan.

juha kainulainen
lohja

#11 Kiristäjä NOKIA

01.02.2009 15:59

Jos nyt hyväksytään Lex Nokia ja Nokian painostuksesta, niin
nehän alkavat kohta säätämään tuommoisilla keinoilla heti vaikka mitä omia lakejaan. KIRISTYKSENMAKUA !

Lex Nokia on turha, koska jos joku aikoo tehdä jotain salakähmäistä Nokiaa
vastaan tms. hän varmasti ymmärtää käyttää muita viestintäkanavia, kuin Nokian omia sähköpostipalvelimia.
Tuomas Liikala
Seinäjoki

#12 Kumpi onkaan syyllinen.

01.02.2009 21:19

Kun asiaa on kyselty Nokialta, niin he ovat kiistäneet kaikki väitökset! Kumpi tässä nyt sitten lopulta valehtelee ja vääristelee; Nokia vai Helsinginsanomat? Kamalaa kun pitää oman maan sisällä levittää tällaista valhetta.
Asko Joensuu
Espoo

#13 Linkki

02.02.2009 15:41

Antti Pietilä
Helsinki

#14

03.02.2009 00:29

Vihreän Liiton kansanedustaja Jyrki Kasvi on erikoistunut tietotekniikkakysymyksiin ja tässä hänen kommenttinsa:

"Urkintalaki murentaa oikeusvaltion periaatetta siirtämällä tutkintavaltuuksia viranomaisilta asianomaisille. Se, että tutkinnan kohde (työntekijä, opiskelija, asukas) on alisteisessa suhteessa tutkinnan tekijään (työnantaja, yliopisto, taloyhtiö) korostaa lain oikeusvaltion vastaista luonnetta, Lex Nokiaa vastustava kansanedustaja Jyrki Kasvi (vihr) kirjoittaa blogissaan uusisuomi.fi:ssä."
Lisää:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200902029017326_uu.shtml

En periaatteessa vastusta sitä, että työnantaja saisi valtuudet tarkkailla työntekoon käytettävää firman sähköpostia, koska jokaiselle pitäisi riittää että omat henkilökohtaiset asiat hoidetaan kotona omalta koneelta ja omalla sähköpostilla. Nyt ehdotettu laki menee kuitenkin liian pitkälle.
Roope Luhtala
Vantaa

#15

03.02.2009 12:22


""2. Mikä on yrityksen vastuu jos joku yrityksen työntekijä siirtää yrityksen palvelimille laittomia ohjelmia tai viihdettä? Nykylainsäädännöllä yritys ei ilmeisesti saa valvoa kuka laitonta sisältöä on siirtänyt? Onko yritys korvausvelvollinen aina jos ei pysty osoittamaan kuka laitonta sisältöä on siirtänyt?"

Jos yritys epäilee joutuneensa rikoksen kohteeksi, se voi tehdä poliisille rikosilmoituksen. Poliisilla on sitten käytössään monenlaisia tutkintakeinoja, kuten pitääkin. Rikoksen uhri ei joudu korvaamaan rikoksesta aiheutunutta vahinkoa.

"3. Jos yrityksen verkko on tukossa niin onko yrityksellä oikeus selvittää mistä tukos johtuu? Saako yritys tutkia kuka työntekijä esim. käyttää vertaisverkkoja ja onko vertaisverkkoliikenne työhön liittyvää vai ei?"

Yhteisötilaajilla on jo nykyisen lain perusteella olemassa tietyt oikeudet selvittää verkon käyttöä eli silloin, kun on vaikkapa kysymys verkon käytettävyyden varmistamisesta tai vakavien tietoturvaloukkausten estämisestä. Jos yritys epäilee, että joku kuormittaa verkkoa tahallaan niin että sen käytettävyys heikkenee, yritys voi tehdä rikosilmoituksen poliisille (esim. tietoliikenteen häirintä)."

Yrityksen kannalta vaan on valitettavan hidasta ja hankalaa ottaa yhteyttä poliisiin mikäli verkkoliikenne jumittaa tai mikäli yrityksen palvelimilta löytyy laitonta materiaalia. Seuraava ongelma on että löytyykö poliisilta asiantuntemusta tai resursseja alkaa selvittämään em. ongelmia.

Itse pitäisin selkeimpänä ratkaisuna lainsäädäntöä jonka mukaan verkon omistaja saa valvoa verkkonsa liikennettä vapaasti. Jokainen voi tämän jälkeen valita itselleen verkko-operaattorin, joka sitoutuu toimitusehdoissaan kunnioittamaan asiakkaidensa yksityisyyttä asiakkaan toivomalla tavalla. Suomessa voi valita vapaasti paitsi verkko-operaattorinsa, myös työpaikkansa, sekä sen minkälaisiin kotiverkkoliittymän tai työverkkoliittymän käyttöehtoihin sitoutuu. Myös proxyn ja/tai salatun yhteyden käyttäminen on mahdollista.

Moni normaalikäyttäjä hyötyy siitä että verkkoja väärinkäyttävät tai kuormittavat tapaukset saadaan nopeasti kuriin ilman poliisin väliintuloa.
Eva Jansson
kuru

#16 Kansanedustajien nimet esiin!

03.02.2009 19:00

Haudatkaa Lex Nokia!

Johtavat poliitikot väittivät vielä 1.2.2009 silmät kirkkaina, etteivät he ole kuulleetkaan ns. urkintalain kytköksistä Nokiaan, vaikka kyseistä lakiehdotusta on valmisteltu jo kauan nimenomaan Lex Nokia -nimisenä. Myös Nokia sanoutui irti urkintalaista.

Mistä tämä kyseenalainen lakiehdotus sitten on saanut alkunsa? Niin tai näin, niin haudatkaa koko lakiehdotus! Urkintalaki ei palvele meitä tavallisia suomalaisia, vaan loukkaa meidän tietosuojaamme.

Nimet esiin niiltä kansanedustajilta, jotka aikovat äänestää urkintalain puolesta! Haluan tietää, keitä ei kannata äänestää ensi vaaleissa.

Eva Jansson
Kuru

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.02.2009 21:55


Leena Romppainen
Adressin tekijä

#18 Poliitikkojen asenne?

04.02.2009 19:56

Uudessa Suomessa ( http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/49029-lex-nokiasta-turha-jankuttaa ) kokoomuksen Tuulikki Ukkola kommentoi lakiesitystä mm. seuraavasti:

- On tässä tärkeämpiäkin asioita kuin yksi Lex Nokia. Maa on talouskriisissä ja ajautumassa lamaan ja sitten pitäisi tällaista jankuttaa, Ukkola tuhahtaa.

- En ole täysin vakuuttunut lain tarpeellisuudesta, mutta jos sillä on ennaltaehkäisevä vaikutus, niin kai se sitten on tarpeellinen.

Todella vakuuttavaa.
Roope Luhtala
Vantaa

#19 Liikeidea

05.02.2009 22:55


Mitäs jos kansanliike alkaisi tarjota kaupallisesti nettiliittymää jonka käyttöehdoissa taataan että tilaajan nettikäyttöä ei valvota mitenkään eikä käytöstä jää logimerkintöjä?

Mukana liittymässä tulisi ssl-suojattu sähköpostipalvelin, sekä ssl-proxy-palvelin jota voi käyttää jos täytyy surffailla muiden palveluntarjoajien verkoissa.

Näyttäisi tälläiselle palvelulle olevan kysyntää.
Kalle Isomuna
Nokia

#20 Työnantajan kontrolli

24.02.2009 16:10

senkun vaan kiristyy. Eikö se jo riitä että meitä kohdellaan kuin kasvottomia numeroita. Itse olen valmis vuotamaan kaiken mitä suuri suomalainen yhtiö on tietooni saattanut. Eniten maksava saa kaiken....tämäk siitä hyvästä miten meitä on viime aikoina kohdeltu.
Marja Pihlajaniemi
Vantaa

#21 Tämähän ei ole mitään uutta.

27.02.2009 15:31

Eräs yritys on jo mennyt pidemmälle. Työntekijöitä karsiessaan ja lähtöpassit saadessaan, pitää allekirjoittaa suostumus siitä, että yritys saa lukea meiliäsi tietyn ajan lähtösi jälkeen.
Luulisi yrityksen suomessa toimiessaan noudattavan myös Suomen lakia, mutta näyttää olevan ihan omat lait. No, kyseisellä tunnetulla yrityksellä on ollut
maailmalla muitakin kyseenalaisia keinoja liittyen nimenomaan urkintaan.
Onko Suomen laissa siis jotain porsaanreikiä, kun tämän kaltainen onnistuu jo nyt ja ihan helposti kenenkään asiaan puuttumatta?
Ehkä Nokia haluaa myös liittyä joukkoon, mutta onneksi kuitenkin lain turvin. Onhan se hienompaa urkkia laillisesti kuin salaa.
Itse en kannata moista lakia ainakaan niillä ehdoilla mitä siitä on kerrottu.
Jos luottamus työntekijän ja työnantajan välillä ei toimi, niin ei kyllä
lain voimallakaan.
Juho Eskelinen
Hollola

#22

01.03.2009 14:17

HIENO IDEA TUO LAKI JÄTETÄÄN JOKAISEEN SÄHKÖPOSTIIN JASEMMOSIIN viesti työnantajalle...
Paula Laakso
Helsinki

#23

18.10.2009 18:50


Elämme kovia ja raadollisia aikoja maailmassa. Suomessa kaikki ei ole enää hyvin. Meille syötetään "silmä lumetta" ja annetaan ymmärtää että asioiden takana on oikeat päättäjät. Todellisuudessa firmojen jne..takana toimii toinen sisäinen "johto porras", joka sanelee päätäntävaltaa firmojen sisällä. On totta että firmojen oikea johto ei edes tiedä mitä talossa milloinkin tapahtuu? Heitä käytetään myös hyväksi. He ovat ymmällään sitten median keskellä näistä kysymyksistä ja tapahtumista, mitä kansa puhuu ja kyselee.

On ajan kysymys koska tämä maa on menetetty kokonaan tälle rikollisrenkaalle. Voi olla että näitä tahoja on useampia..tavallaan serkkuja keskenään. Jokaisella "serkulla" on oma haara tässä yhteiskunnassa, mitä se valvoo ja ohjaa. Kuulutko sinä yhteen näistä haaroista?? Jos pelästyit kysymystä, sinun on aika vaihtaa kytkintä ja ottaa turvaksesi raamattu ja rukous. Ja pyytää Jumalaa turvaksesi. Sillä tätä taistelua ei voiteta rahalla ja mammonalla, vaan Jumalan taisteluvarustuksella. Kyse on suomalaisten vapaudesta.

Firmojen sisällä on ihmisiä jotka pettävät "firman alkuperäistä" johtoa ja pyörittävät heidän tietämättään tätä omaa alarinkiä. Siellä on oma kastijako. Todellisuudessa he ovat vain pelkääviä "naruihmisiä", jotka on peloteltu ylemmältä kastista uhkauksilla ja muilla keinoin...esim. vaikeuttamalla heidän arkista elämää pienemmissäkin asioissa. Jos asiat ei suju niinkuin pitää. Ylempi johto on jossain muualla kuin firmojen sisällä. He istuvat vuokratuissa toimistoissa kuulokkeeet korvilla ja mikrofonit suun edessä ja käskyttävät "alaisiaan". Se on erittäin salaista ja vaaraallista kaikille ihmisille, jotka on antanut "pikkusormensa" tälle pelille. Koskaan ei tiedä koska on oma vuoro lähteä. Koko johtoportaan ylin on jossain päin maailmaa..ehkä istuu oluella kapakassa tai saunassa mökillään?

Ihmiset, herätkää seuraamaan tarkemmin tätä yhteiskuntaa siellä missä asioitte. Varsinkin..seuratkaa oikeuslaitosta ja siellä työskenteleviä ihmisiä, minkälaisia ratkaisuja he antavat. Seuratkaa kansanedustajia ja heidän "hengen hedelmiä". Antakaa anteeksi heille jos he ovat joskus humalassa töpeksineet. Onko hän lopettanut juomisen ja ottanut opikseen. Tai juo kohtuudella. Tärkeää on, mitä asiaa hän tuo esille eduskunnassa. Ja miten. Onko hänessä oikeaa paloa tämän maan asioiden ja rikollisuuden ehkäisemiseksi.

Seuratkaa heidän "hengen hedelmiä" onko heidän työn hedelmät yksin lain kanssa. Mä uskon jollakin lailla että "jokainen lohko" yhteiskunnassa on ehkä jollain lailla mentetty tälle systeemille. Jotain väärää peliä käydään jossain kokouksissa? Ihmiset jotka on menetetty tälle porukalle, on kaikki jollakin lailla jonkun toisen ihmisen alla...kastissaan. Meidän nuorisoa pitäisi alkaa enemmän valistamaan näistä asioista, ettei he menisi tälläiseen systeemiin mukaan. Ja näistä asioista pitäisi enemmän puhua mediassa, mikä on on oikein ja mikä väärin. Mitä tarkoittaa toimia rehellisesti työpaikallaan ja sitä myöten tässä yhteiskunnassa.

Tutkiskelkaa asioita hengessä ja toimikaa. Älkää missään tapauksessa antako periksi ja masentuko. Meistä jokainen on Jumalan "taistelusotavarustus" jos haluamme. Kyse on haluammeko lahjoittaa tämän maan näin yksinkertaisesti meidän oman maan sisällä? Jumala toivoo että me ihmiset taistelemme tämän maan puolesta. Meille on taisteltu tämä vapaa suomi aikoinaan kovalla työllä ja voimalla. Mä en ole valmis antamaan periksi ja luovuttamaan. Mä teen omaa työtäni tämän maan puolesta. Mun työ oli tuoda tää asia esille..niin että ihmiset huomaisivat missä "ajassa" nyt liikutaan. Olkaa tarkkana. Jumala siunatkoon ja varjelkoon tätä maata ja kaikkia niitä ihmisiä jotka luitte tämän viestin.