Sosiaalietuuksien virtaaminen ulkomaille !!!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Sosiaalietuuksien virtaaminen ulkomaille !!!.

PERÄSTÄ KOIRAKIN HAUKKUU

#1 Niin se vaan on

07.02.2014 18:20

Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä syystä,että rosvot-rohmut ovat pääseet päättämään, siitä jaetaanko suomalaisten verorahoja suomalaisille vai ulkomaille, koskien myös suurta maahanmuuttaja pakolaisten määrää.
Sama koskee suomalaista työtekijää,sen tilalle on aina palkattu ulkomaalainen ja suomalainen heitetty pellolle.Tämä käytäntö jatkuu kiihtyvällä vauhdilla.
Korjausta ei ainakaan ole odotettavissa,vasemmistolaisilta,sostemeilta,vihreiltä ja vasemmistoliitolta, sen enempää,kuin ruotsalaiselta kansanpuolueelta ja vielä vähempi kokoomukselta.Vain suomalaiselta yhteenliittymältä,joka lähtee ajamaan järkiperäistä suomalaista politiikkaa,oli se sitten peussuomalaiset-keskusta tai perustettu uudistettu puolue,äänestäjistähän se riippuu, miten asioita hoidetaan. Halonen oli pettymys jo naisille,työttömyyttä ja köyhyyttä saavat kärsiä.
Ei voi asialle tehdä yhtään mitään.

#2 Onko kukaan pannut merkille,kuinka taitavasti osaavatkin selitellä,että känsa uskoo oikeellisuuden.

07.02.2014 18:31

Ne nauttivat joille rahat jaetaan ja ne kärsivät jotka maksavat ja ennenkaikkea ne joille rahat olisi tarkoitettu.
Pakolaiset,vierastyövoima,sijoittajarosvot ja rohmut, jopa marjatkin ja omenat varastamassa käydään aasiasta-asti keräämässä suomalaisten nenänedestä.Eikä suomalainen voi asialle yhtään mitään tehdä,mitenhän tuokin etuisuus on saavutettu.