Vastustamme arki-iltahoidon lopettamista Noormarkussa


Vieras

#1

26.02.2014 12:57

Ehdoton EI iltahoidon lopettamiselle! Tässä taas päättäjät eivät ajattele kokonaisvaltaisesti.

Vieras

#2

26.02.2014 14:52

Omat neljä lastani aikuisia.Olen myös mummu. Ajattelen muidenkin pieniä lapsia, joille tulee muutoksia ja vaikeuksia ja pidempiä matkoja ja päiviä.

Vieras

#3

26.02.2014 15:27

Vois joskus ajatella ihmisiä,eikä rahaa,ei tässä säästä ketään!!Tällä tavalla ei saada asukkaita Noormarkkuun!!

Vieras

#4

26.02.2014 17:05

Lähellämme on 2 hoitopaikkaa, päiväkoti, ryhmis ja pph. Silti poikamme on hoidossa Toejoella! Ei nyt enää hoitojen lakkautusta, koska nykyinenkään volyymi ei riitä! T: Tuleva vuorotyöläinen

Vieras

#5

26.02.2014 17:16

Olin aikoinani perhepäivähoitajana Noormarkun vuorohoitoyksikössä. Muistan vanhempien hyvän ja turvallisen olon kun he voivat jättää lapsensa hoitoon lähelle, eikä tarvinnut raahata heitä kilometrien taakse. Kyllä tuli kunnalle moninkertaiset kustannukset kun lopetti meidän pienen, mutta tehokkaan yksikön, missä lasten oli hyvä olla.

Vieras

#6

26.02.2014 17:25

Ja jos Noormarkusta vie omalla autolla lapsen Poriin hoitoon ja työpaikka sijaitsee Noormarkussa, ei verottaja hyväksy kilometrejä korvattavaksi. Samoin kuin ei hyväksy jos julkiset eivät kulje työvuorojen mukaisesti hoitopaikan kautta ja joutuu sen vuoksi käyttämään omaa autoa.

Vieras

#7

27.02.2014 09:59

Vuorohoitolapsien äitinä ymmärrän painajaisen. Noormarkku haluaa päästä eroon lapsiperheistä?

Vieras

#8

27.02.2014 16:51

Viimeinen sammuttaa valot Noormarkusta?


Vieras

#9 Hyvät viisaat päättäjät ...

28.02.2014 16:06

Onko se äkillinen rahallinen säästö pitkässä juoksussa todellakin se paras säästö ??
Jospa viisaat päättäjät voisivat selventää asiaa, sillä itse en näe asiassa mitään hyvää.
Mikä etu on sillä, että lapsia täytyy lähteä raahaamaan aamulla esim. anivarhain Poriin hoitoon, ja tulla sitten itse takaisin Noormarkkuun töihin. Tai vastaavasti iltavuorolaisen lähteä hakemaan lasta illalla kymmenenkin jälkeen hoidosta, ja mahdollisesti viedä lapsi taas jo aamusta varhain takaisin Poriin?? Näillä päätöksillä pienokaisille tulee kyllä kohtuuttoman pitkät päivät. Eikö lasten hyvinvoinnilla ole mitään merkitystä ??? Kaikki ihmiset kun eivät valitettavasti ole töissä ma-pe 8-16, eikä kaikilla suinkaan ole varaa hankkia yksityistä hoitajaa korjaamaan tilannetta. Lapsen parasta ajatellen täytyisi siis vallitsevassa tilanteessa pyrkiä hankkimaan sellainen työ, missä ollaan vain virka-aikana, tai lähteä etsimään uutta kotia Porista, ettei lasta tarvitsisi raahata edes takaisin. Aikuisten vastuu ja tehtävä kun on mielestäni pyrkiä pitämään huoli siitä, että pienillä sekä toki myös suuremmillakin lapsilla olisi mahdollisimman turvallinen ja stressitön ympäristö kasvaa ja kehittyä. Keskipalkkaisille aikuisille ja varsinkin yksinhuoltajille tämä kaupungin päätös alkaa olemaan aika hankala kuvio järjestää.
Ymmärtäisin tilannetta edes hiukan paremmin mikäli Piilitien päiväkodissa olisi jotain ongelmia, jotka olisivat haitaksi lapsillemme. Ymmärtääkseni lasten vanhemmat ovat erittäin tyytyväisiä päiväkodin hoitajiin ja sen toimintaan ! Tutkimuksetkin ovat tämän osoittaneet !
Adressin allekirjoittanut

#10 Re: Hyvät viisaat päättäjät ...

02.03.2014 15:22

#9: - Hyvät viisaat päättäjät ...

Joo, ei tässä lasta ajatella. Eikä kunnan tulevaisuutta. Eläköityvät lapsensa jo kasvattaneetko ovat Noormarkun tulevaisuus? Käsittämätöntä. En ole kuntalainen - tunnustan - mutta omat lapseni ovat iltahoidossa toisella paikkakunnalla. Jos kuntani ei tarjoaisi iltahoitoa, en epäilisi hetkeäkään nostaa kytkintä ja muuttaa muualle. Verorahani (lapseni siis eivät ole ikuisuutta iltahoidon tarpeessa) kelpaa ehkä muualle paremmin. Onko Noormarkusta kenties juuri lopetettu terveyskeskuksen iltapäivystys tai muu isopalkkaisen työntekijän lasten hoidontarvetta aiheuttava tekijä? Miksi lapsella ei ole väliä?