EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!.


Vieras

#1201 Re: Re: Re:

01.05.2014 11:28

#1161: - Re: Re:

Siten liittyy, että enempi siinä on nakuilua kuin tomppa-postimerkeissä. Niissä näkyy yksi pylly, kun taas raiskari-merkissä näkyy tissit ja pimpslootakin, eli n.s. full frontal on kyseessä.


Vieras

#1202 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

01.05.2014 11:32

#1182: - Re: Re: Re: Re: Re: Suoraan Soinin evankeliumista. Ensin sorretaan jokaista vähemmistöä, mikä vastaan tulee ja sitten, jos joku kehtaa tällaista paheksua, vedetään marttyyrilippu ahterista ja itketään "kiusaamista". Kestäisitte tekojenne seuraukset niinkuin miehet, älkääkö vikiskö niinkuin pikku hiirulaiset.

Hyvin sanottu. Persut itse nimittelee muita jatkuvasti ja todella törkeästi, mutta heti jos heitä vaaditaan tästä tilille niin ollaan niin marttyria, niin marttyria. Tekopyhyiä itkijä-ämmiä koko sakki.


Vieras

#1203

01.05.2014 13:07

Todella iljettävä postimerkki ja antaa suomesta eriskummallisen kuvan. Ei missään tapauksessa tälläistä postimekkiä pidä päästää markinoille!

Vieras

#1204

01.05.2014 13:08

Erittäin hyvä ja tarpeellinen kansalaisadressi!

Vieras

#1205

01.05.2014 14:34

varmsti löytyy paljon kaunista arvokasta, millä Suomea voidaan mainostaa postimerkissä, tämä merkki on "häpeä" tahra.

Vieras

#1206 Re:

01.05.2014 15:28

#1205: -

Mikään muu postimerkki ei ole nostattanut samanlaista kansainvälistä ostoryntäystä kuin Suomen Tom of Finland -postimerkki. Ja tuskin olen ihan väärässä jos väitän, ettei sellaista myöskään tule tulevaisuudessakaan. Joten eipäs mollata superhittimerkkiä!

Ja siellähän on niitä kauniitakin merkkejä. Syksyllä julkaistaan mm. Urpo Martikaisen maalaamia maisemapostimerkkejä. Miksei ne kelpaa? Kukaanhan ei pakota ostamaan just Tom of Finlandia, ja saattaapa olla, ettet niitä ehtisikään ostamaan, ne kun taidetaan myydä suurin piirtein kaikki jo ennakkoon pois.

 

Totuus päivänvaloon

#1207

01.05.2014 17:42

Kun Frankfurtin yliopiston kommunisti-sosiologit 1930-luvulla kehittivät neuvosto-bolsevikkien toimeksiannosta ns. Frankfurt-subversiotekniikat, niin päämääräksi asetettiin länsimaiden kaikinpuolinen moraalinen rapauttaminen “niin että haisee”. Olettamuksena oli, että tämän jälkeen onnistuisi se kommunistinen maailmanvalloitus, joka ei ollut väkivallalla onnistunut.
Näihin Frankfurt-koulukunnan subversio- (eli hävitys-, turmelemis-)tekniikoihin kuuluu mm. perhe-instituution hävittäminen, joka ilmenee valtamediamme eli PROPAGANDA-mediamme taukoamattomana HOMO-/lesbopropagandana, välillä räikeämmin ja välillä peitetymmin – erityisesti Helsingin sanomissa (eli Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdassa) – sama koskee myös erityisesti monikulttuurisuus-propagandaa, jolla pyritään hävittämään suomalaisten kansallinen identiteetti tuomalla mahdollisimman suuri määrä maahanmuuttajia, erityisesti islamisteja ja värillisiä - maksoi mitä maksoi ja pelkästään rahallisestikin se jo lienee miljardeja euroja vuodessa.

Seuraavassa on pari aihetta koskevaa artikkelia:
”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html
”Frankfurtin koulukunnan kulttuurimarxismi ja sen yhteys suomalaiseen kulttuuriin”, http://rauta-aika.blogspot.fi/2012/04/frankfurtin-koulukunnan.html

Britti-patriootti David Noakesin mukaanhan Euroopan Unioni käyttää näitä KOMMUNISTISEN Frankfurt-koulukunnan kehittämiä subversiotekniikoita hämmästyttävän menestyksellisesti – sen voi vähänkin yhteiskunnallista ympäristöään tarkkaileva ja omilla aivoillaan ajatteleva myös Suomessa todeta – kyllä näkyy ja ´HAISEE’, erityisesti läpimätä ja korruptoitunut poliittinen johtomme, joka näyttää ajavan vain omaa etuaan mm. yrittämällä ostaa Brysselistä korkeita politrukin-virkoja Suomen kansan selkänahasta revityillä ulkomaisten pankkigangsterien keinotteluvoittojen pelastuspaketeilla ja myymällä polkuhintaan kansallisomaisuutemme kansainvälisille saalistajille (ks. tutkiva journalisti Seppo Konttisen kirja “Kansallisomaisuuden ryöstö”)!
- Em. David Noakesin sivusto on www.eutruth.org.uk, joka on ollut monta kertaa alasajettuna meidän ja koko ihmiskunnan vihollisten toimesta!

Eräs räikeä esimerkki Euroopan Unionista Frankfurt-subversioiden toteuttajana:
Euroopan parlamentti LAILLISTI PEDOFILIAN nimikkeellä ”interaktiivinen seksuaalivalistus”, jota on tarkoitus suunnata 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Kyseessä oli homojen oikeuksia puolustavan radikaalia vasemmistoa edustavan itävaltalaisen lesbon Ulrike Lunacekin aloite, joka hyväksyttiin 394 äänellä 11. 2 EU:n parlamentissa, lukuisista protesteista ja mielenosoituksista huolimatta.


Vieras

#1208 Re:

01.05.2014 17:45

#1207: Totuus päivänvaloon -

Folion menekki taitaa olla ennen näkemätön sun alueen lähikaupoissa.


Vieras

#1209 Re:

01.05.2014 17:52

#1207: Totuus päivänvaloon -

Taas yksi persu seonnut lopullisesti.

En tahdo tuomita, enkä myöskään kumartaa homoutta...

#1210 Miksi ihannoida sitä mikä on murheellista

01.05.2014 19:06

Minien mielestä koko tätä homokysymystä romantisoidaan liikaa. Etenkin mieshomojen piirissä on romantiikka usein kaukana, kun esim gay-baarien takahuoneissa on usein sänky ja talouspaperirulla valmiina satunnaisia akteja varten.
Hiljattain saimme lukea miten homojen suosimmaan miesten saunaan on asetettu vartija, kun siellä on harrastettu seksuaalista kanssakäymistä. Himosta lienee kuitenkin ainakin näissä tapauksissa kyse, eikä siis rakkaudesta.

Ja tuodaan nyt vielä esiin taannoinen poliisi tv:n dokumentti, jossa todettiin että homosuhteissa ja lesbosuhteissa esiintyy kaksi kertaa enemmän väkivaltaa kuin heterosuhteissa.

Ja vaikka heterosuhteissa erotaan paljon, niin homosuhteissa erotaan vielä enemmän. Tästäkin tehty Aamulehden teettämä tutkimus meillä hiljattain. Tämä on eräs todiste siitä että homosuhteet eivät ole niin onnellisia ja luonnollisia kuin mitä yleensä annetaan ymmärtää.

Vieras

#1211

01.05.2014 19:29

Lukekaa hyvät suomalaiset
mitä Raamatussa sanotaan homoudesta!
Se on Jumalalle iljetys.
Lopettakaa sillä mässäily

Vieras

#1212 Re:

01.05.2014 21:25

#1211: -

Ei kyl kauheesti kiinnosta Raamatut eikä Jumalat. Et ihan sama mitä siel sanotaan


Vieras

#1213

01.05.2014 23:10

Entä mitä mieltä on lentävä spagettihirviö?

Vieras

#1214

02.05.2014 04:09

tämä postimerkki on häpeätahra
Eioletotta

#1215 En voi kui nauraa

02.05.2014 09:09

Alastomuutta näkyy joka puolella, miksei postimerkissäkin? Aivan naurettavaa ulinaa :DD

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.05.2014 09:25


Väsyttää jo.

#1217 Ja

02.05.2014 09:54

SETA jaksaa työntää ideologiaansa ihan joka paikkaan...marginaaliryhmä joka esiintyy koppalakkisena muita dominoivana alastomuutensa häpee tajuamatta. Eläkää, mutta antakaa nyt ihmeessä muittekin elää! Ei lakeja tarvitse muuttaa sopuisasti eläen. Ei alastomuutta ja seksiä tarvitse ihannoida kaiken kauniin kustannuksella. Ei uskoa tarvitse pilkata, saadakseen vapaalipun näennäiseen vapauteen.

Vieras

#1218 Re: Ja

02.05.2014 10:06

#1217: Väsyttää jo. - Ja Eläkää, mutta antakaa nyt ihmeessä muittekin elää!

Sitähän tässä ihmiset yrittää sanoa. Antakaa homojen elää, piirtää tai mennä naimisiin siinä missä muutkin. Miten ihmeessä se voi olla keneltäkään pois, jos taiteilijan kunniaksi tehdään postimerkki? Jos se olisi ainoa postimerkki koko maassa ja sitä olisi kaikkien pakko käyttää, niin ehkä ymmärtäisin reaktionne, mutta kun ei ole.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.05.2014 10:08



Vieras

#1220 Tässä sinulle länsimaista "demokratiaa"!

02.05.2014 10:47

#1219: - Re: Ja

 

 

"Periaatteenaan Frankfurtin koulukunta uskoi, että niin kauan kuin henkilöllä oli usko - tai edes toivo uskosta - että hänen jumalallinen lahjansa, kyky järkeillä, voisi ratkaista edessä olevia yhteiskunnan ongelmia, silloin yhteiskunta ei koskaan joutuisi toivottomuuden ja vieraantumisen tilaan eikä katsoisi tarpeelliseksi synnyttää sosialistista vallankumousta. Heidän tehtävänsä oli siis mahdollisimman nopeasti heikentää juutalais-kristillistä perintöä. Tehdäkseen tämän he esittivät mitä kielteisintä, tuhoisaa kritiikkiä kaikilta mahdollisilta elämän alueilta, jonka oli tarkoitus epävakauttaa yhteiskunta ja vajottaa se "ahdistavaan" tilaan. Heidän politiikkansa, kuten he toivoivat, leviäisi kuin virus - jatkaen läntisten marxilaisten työtä", kuten eräs heidän jäsenistään totesi.

Antamatta meille mitään ajatuksia tulevaisuuden suunnitelmistaan - koulukunta on suositellut "Hiljaisen" kulttuurivallankumouksen edistysaskeleiksi ja tavoitteiksi - muun muassa:

1. Luotu käsite: rasistiset rikokset
2. Jatkuva muutoksentila aiheuttamaan sekaannusta
3. Opetusta seksistä ja homoseksuaalisuudesta lapsille
4. Koulujen ja opettajien arvovallan heikentäminen
5. Valtava maahanmuutto tuhoamaan identiteetti
6. Ylettömän juomisen edistäminen
7. Kirkkojen tyhjentäminen
8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä ja ennakkoluulot rikoksen uhreja kohtaan
9. Riippuvuus valtiosta tai valtion avustuksista
10. Tiedotusvälineiden ohjaus ja vaimentaminen
11. Kannustetaan perheiden hajoamista

Yksi tärkeimmistä Frankfurtin koulukunnan ideoista oli hyödyntää Freudin ajatusta "pansexualismista" – rohkaista mielihyvän etsintään, hyväksikäyttää sukupuolten välisiä eroja, kaataa perinteiset miesten ja naisten väliset suhteet. Heidän myöhemmät tavoitteensa olisivat:

• hyökkäys isän auktoriteettia vastaan, kieltää erityiset isän ja äidin roolit ja riistää perheiltä:
• oikeus olla lastensa ensisijaisina opettajina
• poistaa erot tyttöjen ja poikien koulutuksesta
• poistaa kaikenlainen miesten valta – lisätä naisten läsnäoloa asevoimissa
• todeta naisten olevan "sorrettu luokka" ja miesten "sortajia"

Munzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin: "Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää."

Koulukunta uskoi että oli kaksi vallankumouksen tyyppiä: (a) poliittinen ja (b) kulttuurillinen. Kulttuurivallankumous repii sisäpuolelta. "Moderni muoto alistamisesta on kuvattu lempeydeksi". He näkivät sen pitkän aikavälin hankkeena ja pitivät kohteena selkeästi perheen, koulutuksen, median, seksin ja populaarikulttuurin.

Perhe

Koulukunnan "kriittinen teoria" saarnasi että "autoritaarinen persoonallisuus" on patriarkaalisen perheen tuote – idea viittaa suoraan Engelsin teokseen ”Perheen Alkuperä, Yksityisomaisuus ja Valtio”, joka edistää matriarkaattia. Jo Karl Marx oli kirjoittanut "Kommunistisessa manifestissa", radikaalista käsitteestä "naisten yhteisö” sekä väheksyen vuoden 1845 saksalaisesta ideologiasta, joka käsitteli perhettä yhteiskunnan perusyksikkönä. Yksi "kriittisen teorian" perusopinkappaleita oli perheen murtamisen välttämättömyys. Instituutin tutkijat saarnasivat, että "Jopa osittainen vanhempien auktoriteetin väheneminen perheessä auttaa tulevia sukupolvia hyväksymään yhteiskunnallisia muutoksia."

Karl Marxia mukaillen Koulukunta korosti sitä, kuinka "autoritaarinen persoonallisuus" on patriarkaalisen perheen tuote, juuri Marx kirjoitti väheksyvästi ajatuksesta että perhe olisi yhteiskunnan perusyksikkö. Kaikella tällä valmisteltiin sotaa miessukupuolta vastaan, jota Marcuse edisti "naisten vapautumisen" ja Uuden Vasemmisto liikkeen varjolla vuonna 1960.

Heidän aikomuksenaan oli muokata kulttuuriamme naisten hallitsemaksi. Vuonna 1933, Wilhelm Reich, yksi jäsenistä, kirjoitti” The Mass Psychology of Fascism´ssa, että matriarkaatti oli "luonnollisen yhteiskunnan" ainoa todellinen perhetyyppi. Myös Eric Fromm oli aktiivinen matriarkaalisen teorian puolestapuhuja. Maskuliinisuus ja feminiinisyys, hän väitti, eivät olleet heijastuksia "elimellisistä” sukupuolisista eroista, kuten romantikot olivat ajatelleet, vaan sosiaalisesti määrättyjen elämäntehtävien pohjalta luotuja eroja. Hänen oppinsa oli ennakkotapaus radikaalista feministisestä julkilausumasta, jollaisia nykyään näkyy lähes kaikissa suurissa sanomalehdissä ja televisio-ohjelmissa."

http://isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html?m=1

 

 


Vieras

#1221 Re: Tässä sinulle länsimaista "demokratiaa"!

02.05.2014 14:04

#1220: - Tässä sinulle länsimaista "demokratiaa"!

Tämä jos mikä on niin taattua foliopipokamaa ettei tosikaan :D

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.05.2014 16:15


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.05.2014 16:24


SETAAN kyllästynyt.

#1224 Adressi on EI Tom of Finland merkille!

02.05.2014 16:29

Adressi on EI, ehdoton ja selkeä EI. EI on EI. Tom of Finland merkille! SETAn agendan puolustajat ovat täällä hämäämässä ja mollaamassa kaikia muuita, yrittäen johtaa keskustelijoita pois itse aiheesta, joka on selvästi ja suomeksi; me addressin allekirjoittaneet emme halua tätä postimerkkiä julkaistavan, koska se mitä edustaa on antisemitististä homopornoa raaimmasta päästä. Touko Laaksonen on itse sanonut "taiteestaan", ettei hän hyväksynyt yhtään piirrostaan julkaistavaksi ellei se aiheuttanut hänelle itselleen erektiota! Ja hän itse on sanonut ihailevansa natsismia. Tämän merkin tarjoama "henki" on raakaa pornoa, ja se mikä on pornoa ei sovi postimerkkinä julkaistavaksi.(ei ole edes ihan laillistakaan kait?).

SETALAIset menkää johonkin muualle vänkäämään, olette tosi väsyttäviä kakaroita, kun että selkeitä syitä ymmärrä, miksi tämä EI on ei.

Missä ovat suomen pääättäjät tämän asian tiimoilta. Moinen julkaisu pitäisi kieltää alle 18v ainakin, ja postimerkit myös tulevat olemaan häpeä Islamin maihin lähetettäessä. Miksi oi miksi kukaan joka voi asian hyväksi jotain tehdä ei enää uskalla edes pihahtaa.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.05.2014 16:39