Hoitohenkilökunnalle myönnettävä omantunnonvapaus

Hoitohenkilökunnalle myönnettävä omantunnonvapaus / Tiedotteet / UUSI VIRALLINEN KANSALAISALOITE eri sivustolla allekirjoitettavana / Kommentit


Vieras

#1

07.06.2014 04:20

Ehdottomasti

Vieras

#2

06.07.2014 17:01

Adressiin osallistuminen on tehty liian vaikeaksi, koska se vaatii osallistumiseksi rekisteröitymiseen pankkitunnukset, joita eivät monet halua antaa. Aikaisempi edressi oli yksisnkertaisempi ja niin on ollut ns. tasa-arvoita avioliittakiakin kannttaviavien osallistuminen, tuskin sekään on vaatinut osallistumista varten pankkitunnuksia.
Aikaisemmin jo osallistunut
Vieras

#3

28.10.2014 20:43

Osallistuminen on tehty liian vaikeaksi kun pitää käyttää pankkitunnuksia netistä. Tämä koskee etenkin vanhempia ihmisiä. Kaikilla heillä ei ole edes tietokonetta. Moniin adresseihin voi ottaa osaa antamalla vain henkilötiedot netisssä jonka jälkeen tulee sähköpostissa vahvistuspyyntö jonka saa suoritettua vain klikkaamalla annettua nettitunnusta. Monet ihmiset eivät ole edes kuulleet koko adressista, jotta olisivat voineet siihen osallistua. Nyt olisi kiire tehdä asiaa tunnetuksi. Radio Rei ei ole aktiivisesti tiedottanut adressista. Sama koskee monia hengellisiä lehtiä. Seurakunnissa ei ole asiasta myöskään tiedotettu ajoissa. Monet ihmiset eivät löydä ko. adressia helposti netistä, eivätkä tiedä lähteä hakemaan sitä. Olisiko mahdollisuus saada lisäaikaa adressin osallistumiselle.


Vieras

#4

09.11.2014 09:23

tarpeellinen aloite .Siunausta sinulle ja aloitteelle.

Vieras

#5

18.11.2014 13:15

Kansalaisaloite.Henkilön omantunnon vapaus sairaalan työn tekijöille ettei tuhota iankaissieluja annettais mahdolisuus elää sillä me olemme vastuussa eräänä päivänä jeesuksen edessä teoista mitä teemme ja päätämme.