veri_afganistanissa

J. Hietala
Vieras

/ #15 Jänishousut

21.02.2011 19:36

Jos kaikki olisivat samanlaisia jänishousuja kuin tämän adressin allekirjoittajat, olisivat natsit aikoinaan valloittaneet koko Euroopan. USA:n ei olisi ollut mikään pakko panna itseään likoon kaukaisten maiden vuoksi, mutta se teki sen silti.

Natsismi ja kommunismi on kukistettu - nyt maailmaa riivaava pahin virus on islamismi. USA ja sen kanssa yhteistyössä toimiva rintama tekee arvokasta työtä vastustaakseen sairasta islamilaista terroria. Toimintatavoissa USA:lla on toki parantamisen varaa ja paljon oppimista eurooppalaisilta. Siksi on tärkeää, että myös me eurooppalaiset kannamme kortemme kekoon.

Suomen uhraukset Afganistanissa ovat häviävän pienet verrattuna esimerkiksi veljeskansoihimme virolaisiin ja tanskalaisiin.

Afganistanissa kaatunut suomalaissotilas on sankarivainaja. Hän tiesi mitä teki ja mihin lähti - vapaaehtoisesti. Tällaisen adressin kerääminen häpäisee hänen muistonsa.

Te, jotka arvostelette USA:n toimia aina ja kaikkialla: Toki USA:n toimissa on parantamisen varaa. Mutta miettikää rehellisesti, eläisitekö mieluummin maailmassa, jossa USA:n roolin maailman johtavana voimana ottaisi Kiina, Venäjä tai muslimit? En halua elää sellaisessa maailmassa. Tosin Kiinan hallitseman maailman joudun - ehkä - vielä valitettavasti näkemään.

Pidetään me kiinni kullanarvoisista länsimaisista arvoistamme. Ne ovat puutteistaan huolimatta parhaat maailmassa.