Vastustamme Valviran aikeita puuttua kilpirauhasongelmien hoitoon

T3 monoterapia

/ #244 Epäonnistunut kepulainen

08.08.2013 15:35

Rebecca Kadoch on epäonnistunut keskustapuolueen poliitikko joka on saanut suojatyöpaikan Valvirasta. Tässä Repeccan vaaliteemoja ja rikottuja vaalilupauksia vuodelta 2004.

Kadoch, Rebecca:
Olen 25-vuotias oikeustieteen ylioppilas. Kantavana teemanani on oikeus riittävään ja laadukkaaseen terveydenhuoltoon. Myös rajusti lisääntyneiden mielenterveysongelmien hoitaminen ja ennaltaehkäisy sekä sairastuneiden läheisten auttaminen ovat tärkeitä kehittämistarpeessa olevia asioita Helsingissä.

Kyllä Repecca on Valviran virkanaisena kaukana vaalilupauksistaan, nykyisin Repeccan tärkein tehtävä on estää kilpirauhaspotilaiden lääkkeiden saanti. Meillä oli psykiatri hoitamassa mielenterveyspotilaita hyvällä menestyksellä, mutta Repecca torpedoi hänet pois.

Kadoch, Rebecca:
Erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset ylittävät omatkin voimavaransa, kun potilaiden ja asiakkaiden määrä henkilökuntaan nähden on aivan liian suuri. Tällaisessa tilanteessa on tukeuduttava ulkopuoliseen palvelutuotantoon. Ei ole olennaista, kuka palvelut tuottaa, vaan se, kuka ne maksaa, sekä se, millainen on asiakastyytyväisyys ja henkilökunnan jaksaminen.

Repecca on rikkonut vaalilupauksensa asiakastyytyväisyydestä. Kilpirauhaspotilaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä saamaansa hoitoon lääkäriltä, jonka oikeudet Repecca riisti.

Täältä voit katsoa kaikki Repeccan rikotut vaalilupaukset.
http://www2.vaalikone.fi/kunta2004/naytaehdokas.jsp?VP=1005&ehdokas=3435