Home- ja kosteusvaurioista sairastuneet huomioitava

Tämä ei ole uskon asia
Vieras

/ #146

10.01.2014 10:28

On tärkeää puuttua tulevaisuuden kansantautiin nro. 1 jo nyt. Tuhannet ovat jo "rakennuskyvyttömiä" ja uusi valmiiksi altistunut sukupolvi aikuistuu tällä ja ensi vuosikymmenellä homekouluista. Hirsimökkejä ei ole hätämajoitukseen.

Saksassa ja japanissa home- ja monikemikaalialtistus on virallinen sairaus kelakoodeineen, hoitoineen ja sairauslomineen ja -eläkkeineen. Jenkeissä lääkäri (M.D.) ritchie shoemaker väittää hoitaneensa 6000 homesairasta toksiineja kehosta poistavalla lääkityksellä jo vuodesta 1986. Katso itse "surviving mold"-sivusto ja mieti oma käsityksesi. Uskotko suomen vai em. maiden lääkäreitä? Itse uskon em. maiden tieteelliseen tutkimukseen, en suomen viranomaisten vakuutusyhtiöille sopiviin arvailuihin.

Suomessa monet tahot  näyttäisivät pelaavan rakennusliikkeiden ja välinpitämättömien vuokranantajien piikkiin. Kun näkee paljon savua, jossain palaa ihan oikeasti!!!. Älä usko tyhmiä, valehtelevia tai tietämättömiä "työterveys"- lääkäreitä ja ylityöllistettyjä isännöitsijöitä.

Itse olen "terve"... ainakin vielä.