Home- ja kosteusvaurioista sairastuneet huomioitava

#146;tämä ei ole uskon asia

/ #147 Re: Homemikrobit aiheuttavat oireita ja sairauksia yhä enemmän

10.01.2014 11:16

#6: Työpaikkakyvytön - Homemikrobit aiheuttavat oireita ja sairauksia yhä enemmän

Hälyyttävää luettavaa  aiheesta. Monet eivät enää jaksa edes selittää vaivojaan miljoonatta kertaa. Suomi on kai huonoin länsieuroopan maa toksiini-sairastuneiden kohtelussa, tässä asiassa eletään itäisten maiden tapaan. Metsän homeet eivät ole sama asia, kuin rakenteissa muhivat myrkkypäästöt. Vaarallisten homeiden erittämien toksiinien tehtävä on tappaa muut vaarattomammat homelajit. On myrkkyä ihmisellekin. Riittävän myrkytysmäärän jälkeen kehon myrkynpoistojärjestelmän toiminta heikkenee. Sitten on vältettävä haitallisia altisteita.

Liian monet vuokra-asunnot homehtuneet pelkästä välinpitämättömyydestä  rakentaessa ja ylläpitäessä. Tasakatto ja maanalainen kellari ei toimi useinkaan näissä ilmasto-oloissa. Suomalaisella kirvesmiehellä on ammattitaitoa, mutta sitä ei taideta kaivata nyky-rakentamisessa. Monet kortistossa.

JOS talo tehtäisiin monikerroksisista ja kemikaalirunsaista materiaaleista , Kosteista liimahöyryjä erittävistä betonielementtilaatoista, sisärunko sateiseen vuodenaikaan sääsuojaamattomana pystyttäen, Olemattomalla mutta helppokulkuisella sokkelilla varustettuna, salaojitusvaiheessa kiirehtien, tasakatto huovalla varustaen,ilmanvaihto minimikustannuksilla toteuttaen, räntäsateessa villottaen, voittoja maksimoiden ja ammattitutkintoa omaamattomalla työvoimalla toteuttaen, en itse ostaisi tai vuokraisi, alalla vuosia työskennelleenä, sen kaltaista asuntoa.

Muutto (toiseen) länsimaahan tai hirsimökkiin on auttanut monia. Terveitä kerrostaloja pitäisi olla enemmän.