EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Pink Butterfly

/ #2236 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

13.09.2014 00:47

#2235: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

Keskustelu piti olla postimerkistä, eikä lastenkasvatuksesta.

En kannata nimittelyä, kohtuutonta provosointia,epäasiallisia tai kenenkään ihmisarvoa loukkaavia rinnastuksia ym.riidanhaastamista tässä asiassa ,joka sitäpaitsi  jo muutenkin on selvä-merkki tulee ja käsittääkseni on jo myyntipisteissä.

Siitä ,että lapset sen näkisivät ,on aivan turha kantaa huolta. Koko kirjeposti on vähentynyt ja pelkistynyt useimmissa huusholleissa pelkkiin laskuihin ja niissähän ei nykyään  ole enää pitkään aikaan käytetty muuta kuin sitä Itellan ´port payé´ maksettua leimaa.

Eli jos teillä ei ole ketään ystäväänne tai tuttavaanne,joka vartavasten ko. merkin ostaisi teille lähettämäänsä korttiin tai kirjeeseen, niin ei  sitä teille  kukaan lähetä.

Muiden postilähetyksethän ,ja niiden tarkastelu taas ei kuulu ulkopuolisille laisinkaan-olipa siinä sitten  merkki mikä  hyvänsä.

Mikään ei siis estä teitä rauhoittumasta.Unohtakaa,että koko merkkiä on julkaistukaan,älkää omalla panoksellanne lisätkö puhetta siitä ja tulette huomaamaan ,että kukaan ei yritä saada teitä ostamaan sitä,kukaan ei esittele sitä teille ja on kuin sitä ei olisikaan ja pian unohdattekin  koko asian.

Voitte kysyä mielessänne itseltänne esim.: Jos tämä postimerkki aiheuttaa jotain negatiivista elämälleni ,niin millä tavalla niiden muiden ,samaan aikaan myynnissä olevien merkkien positiivinen vaikutus siinä tuntuu. Olenko käynyt katsomassa niitä muita-tunnenko ne myös?