Lisää resursseja Uuden Verson toimintaan!

Jenni Nieminen
Adressin tekijä

/ #5

14.09.2011 23:38

#4Luonnollisesti tarkastetaan ja mahdollisesti poistetaan tai ainakin yliviivataan kirjallisesta versiosta jos on useasti allekirjoittaneita henkilöitä.

#1 Yhteisöllisten messujen ympärille muodostuneessa toiminnassa on nimenomaan työssäkäyvien miesten ja naisten toimintaa. Kannattaa liittyä messuissa sähköpostilistoille joissa saa tiedon toiminnasta.

#2 En ole huomannut että missään yhteisöllisessä messussa olisi karsastettu eri ikäisiä, ja olen käynyt niissä jokaisessa. Kaikissa messussa on ollut eri ikäisiä ihmisiä, hienoa että myös ikäihmisiä, toisissa enemmän ja toisissa vähemmän.

#3 Mielestäni on hyvin tärkeää suojella kirkon aivan keskiössä ja ytimessä olevia asioita,kuten Jumalanpalveluselämän säilyttäminen ja hengellisen kasvun tukeminen. On erittäin ikävää että työttömillä on ollut noin hankala tilanne. NA-työllä on pieni budjetti suhteessa sen laajuuteen, joka ulottuu käsittääkseni koko työikäiseen väestöön. Kyse on suurista asioista. Ellei nykyisistä nuorista aikuisista huolehdita, kirkon jäsenmäärä tulee tippumaan radikaalisti, kuten monissa maissa on jo tapahtunut. Suurempi huolenaihe kuin kirkosta eroaminen sinänsä on uskonelämän jääminen taka-alalle henkilökohtaisella tasolla ja suuremmassa mittakaavassa. Itse olen monien muiden tavoin alkanut käymään Jumalanpalveluksissa vasta yhteisöllisen messun kautta.