Vaasan musiikkiluokkien puolesta

historiasi havinaa

/ #2918 Re:

28.01.2016 11:03

#592: -  

 Kuinka väärässä olitkaan!

"Alaisen sooloiluun? Alaisen yhteistyökyvyttömyyteen? Alaisen kykenemättömyyteen noudattaa yhteisiä pelisääntöjä? Alaisen uskoon omasta erehtymättömyydestä ja muiden velvollisuuteen (yläaste mukaanlukien, muttei siitä tässä sen enempää) seurata kyseisen opettajan johdatusta. "

VHO ja KHO totesivat, että mitään tällaista mainittu alainen ei ole tehnyt.

"Jos rehtori on niin hölmö, että AKT:n ja muiden viimeaikaisten tapahtumien jälkeenkin alkaa savustaa alaistaan syyttä ulos, hän kantaa siitäkin vastuun."

Tässä vaiheessa voidaan kai jo sanoa, että rehtori oli hölmö, kuten kirjoitat. Väärässä olit siinä, että hän kantaisi vastuuta teostaan.

"En usko, että ensimmäinen mieleentuleva keino on antaa kellekään kenkää."

Uskonasiasta tässä ei kyse ollutkaan. Asiakirjat ovat osoittaneet, että juuri se oli se ensimmäinen keino. Oikeudet ovat nyt todenneet tuon keinon laittomaksi.

"Ymmärtääkseni tätäkin ongelmaa on koetettu ratkoa jo useamman vuoden ajan."

Mistäs tuon ymmärrät? Mielenkiintoinen kommentti.

"Työntekijä voi myös mennä muualle töihin."

Miksi? Eikä esim. se rehtori voi mennä muualle töihin? Entäpä muut laittomasti toimineet virkamiehet? Oletko kaikkia heitä nyt osoittamassa muualle töihin?

"Täällä on keskustelua käynyt satoja ihmisiä, jotka varmasti ilomielin ja riemusta kiljuen lähtisivät opiskelemaan Kadarin yksityiseen musiikkikouluun, jossa Kadar saisi vihdoinkin toteuttaa kaikkea sitä, mitä kateelliset narsistit eivät ole hänen antaneet musiikkiluokilla toteuttaa."

Kadar ei taida, ainakaan päätoimisesti, muka aikuiskoulutuksessa. Lapsia (1-6 luokkalaiset tai 7-9 luokkalaiset) täällä tuskin kovin paljon käyvät kirjoittelemassa. Miksi perustaa yksityinen? Eikä Vaasa mielestäsi tarvitse ammattilaisia työntekijöikseen?

 

Mitä mahdat tänään asiasta kirjoittaa?