Sähkösavuketta säädeltävä sen todellisten riskien mukaisesti!

Vesku 1

/ #615 Faktat esiin niin kieltolaki kompastuu omaan mahdottomuuteensa

25.03.2016 07:59

Olen varma että tupakkalakiuudistuksessa esitetyt tiukennukset ja rajoitukset tulevat pahasti kompuroimaan ja ehkä kaatumaankin omaan mahdottomuuteensa sähkötupakan osalta, niin pahasti ovat lakiesiuudistuksessa esitetyt asiat ristiriidassa tosiasioiden kanssa ja koska hyöty menee haittatekijöiden edelle niin juuri tämän ovat sähkötupakkaa ja sen käyttönesteitä höyrytelleet käyttäjät selkeästi todistaneet erittäin hyödylliseksi menetelmäksi käyttämällä höyrystinlaitteita ja sen käyttönesteitä.

Koko lakiuuditusksen alullepanijoiden perusteet muutoksille ovat lähtökohtaisesti niin mahdottomia ja yliampuvia joissa on käytetty jopa valheelliselle pohjalle perustuvaa mutu puheita, että voi olla ettei sellaista oteta edes lopulliseen käsittelyyn, tai jos käsitellään niin ei sellaisessa kohtuuttomassa muodossa kuin vastustajat ovat vaatineet.  Sähkötupakoijilla on näyttönä kokemus ja sen vastustajilla pelkät puheet ja käyttökelvottomiksi manipuloituja testituloksia että jos joillakin lakivaliokunnan päättäjillä on oikeudenmukaisuus kohdallaan, niin ei päätöksenteko pitäisi olla vaikeaa minkälaiselle pohjalle uusi tupakkalaki pitää rakentaa.  Olisi historian pahimpia mokauksia rajoittaa käyttökelvottomaksi hyötylaite jolla on vaikutusta yleisesti koko suomeen ainoastaan positiivisesti, tupakoimattomiinkin ihmisiin ja kaikkialle ympäristöön poistamalla lukemattomia haittatekijöitä joista on medioissa uutisoitu, mainitsen vain pienen osan esim. kuolintilastoina sairauksina allergioina viha / inho haju savuhaitat ja tulipalot ym.

Eduskunnan kyselytunneilla ja hallituksen kokouksissa kun käsitellään mitä tahansa asiaa, niin heillä on aina vertauskuvana ulkomaat joiden kokemuksista suomen pitää ottaa mallia, eli asioita järjestään vertaillaan ulkomaihin ja mennään niiden mallin mukaan !!! Mutta sähkötupakan kohdalla viha ja inho on etusijalla, eikä tupakkalain kaavailijoille ja päättäjille tule kuuloonkaan että oppia ja vertauskuvia tässä tupakkalaki uudistuksessa käytettäisiin muita maita vertauskuvina, eli sähkötupakka asiasta tarkoituksella tehdään niin sisäsiittoinen, että ei minkään ulkopuolisen hyvän asian tai ulkomaiden positiivisten kokemuksien ja testituloksien anneta vaikuttaa tupakkalain viilaukseen vaikka sitä on monet kerrat heille esitetty, vaan haluavat käyttää ainoastaan oman maan suomessa, törkeästi väärennettyjä ja manipuloituja testituloksia, joilla sähkötupakoijat halutaan alistaa laittoman lain alaisuuteen piittaamatta siitä paljonko ihmisuhreja / sairauksia ja muita ongelmia se tulee tuottamaan ! Tällaista kunnia valtataistelua herrat harrastavat että pääsevät uutisiin ja lehtien etusivulle lööppeihin välittämättä väestölle aiheutuvista seurauksista jotka kansa saa aina maksaa.  "eihän nämä lait itse herroja koske kuitenkaan"

Kun korkeammassa virka asemassa olevalta herralta, ministeriltä, lääkäriltä kysytään mielipidettä sähkötupakasta, niin heidän silmistään ja puheistaan esiintyy selvä ylimielinen tuomitseva inho ja vastenmielisyys sähkötupakkaa kohtaan, mutta kun sama kysymys esitetään tavallisille ruohonjuuritasolla oleville tupakoimattomille ihmisille niin asia on aivan päinvastoin, he hyväksyvät ja näkevät sähkötupakan positiivisena ratkaisuna ja ymmartävät niiden käyttäjiä ja näkevät sen oikeana ratkaisuna juuri oikeaan suuntaan eivätkä edes hekään tupakoimattomina voi ymmärtää miksi sähkötupakka pitäisi rajoittaa kun he vertaavat sitä perinteiseen tupakointiin ja sen kaikkin lukemattomiin vakaviin haittatekijöihin, tässä on hyvä esimerkki siitä, vaikka samaa ihmisrotua ollaan niin tasa-arvosta huolimatta ihmiset edelleenkin jaetaan pahasti eri kastiin ja luokka-arvoihin kun joillakin nyt vaan menee virka päähän ja siksi näitä virka asemia käytetään väärin, kun siitä tuleekin arvoasema ja kunniakysymys.

Yksi ainoista ja pahimmista virheistä mikä pitäisi oikaista lakiuudistuksella, on käyttämiemme laitteiden oikea nimi, joka on ELECTRONIC VAPOTIZER suomeksi ELEKTRONINEN HÖYRYSTIN laite, joka koostuu etupäässä elektronisesta piirilevystä-akusta-atomisaattorista / höyrystimestä.  Laite EI ole millään tavalla yhteydessä tupakointiin tai tupakkatuotteisiin, mutta laittessa on mahdollista käyttää höyrystämällä eri nesteitä esim. makutiivisteitä-PG-VG nesteitä ja laitteessa voi käyttää halutessaan nikotiininesteitäkin, joka ei kuulu tupakkatuotteisiin, TÄSSÄ SE VIRHE TAPAHTUU, kun kuullaan sanat NIKOTIINI tai TUPAKKA niin ihmisillä on yleisesti taipumus virheellisesti yhdistää sanat suoraan yleisesti vihattuun perinteiseen poltettavaan tupakkaan, vaikka tarkoittaisitkin höyrystin laitetta ja siinä käytettäviä nikotiineja nesteen muodossa höyrystämällä neste. Oikaiskaa nämä sanat tarkoitusta vastaaviksi Esim.VAPOTIN,  HÖYRYSTIN ja NESTENIKOTIINI , niin tupakoinnin vastustajienkin määrä ja viha varmasti vähenisi rajusti, kun he tulisivat huomaamaan ettei höyrystinlaite mitenkään liitykkään tupakkatuotteisiin, vai miten on, olisinko käyttänyt tupakkka laitetta jos kaadan kuplavolkkarin pensatankkiin 10ml nikotiininestettä ja käynnistän auton ja vetäisen pakoputkesta kunnon henkoset !!! Kysymys kuuluukin ? tulinko käyttäneeksi tupakointilaitetta tai tupakka tuotteita ??? Vastaus on EN.EN.EN ja EN käsittäkää tämä nyt jo viimeinkin !!!         

Jokainen muistaa kuinka kännykkää karsastettiin ja epäiltiin kun se tuli suomessa myyntiin ja väitettiin sen aiheuttavan kaikenlaisia vaurioita ihmisille ja että ne räjähtävät ja moni vannoi ettei koskaan osta kännykkää eikä tule luopumaan perinteisestä lankapuhelimestaan.  Mutta kuinka kävikään myöhemmin ja kun Nokiaa myytiin ulkomaille, aivan valtava huuto ja vastustus kansalta ja kännykästä tuli korvaamaton hyötylaite jota ilman ei kansa tulisi pärjäämään juuri ollenkaan.

On totta että uusia keksintöjä alkuun epäillään, kuten toimivuutta ja terveydellisiä haittoja mutta kun laitteet on jonkin määrätyn ajan olleet käytössä, niin kyllä ne on lopulta hyväksytty ja todettu olevan korvaamaton hyötylaitteeksi esim. kun hevonen korvattiin autolla niin autoa kammoksuttiin ja todella pelättiin, mites onkaan asia nykyisin.  

Uusi keksintö kiiinnostaa aina hokuttelevasti kokeilemaan, myös alaikäisiä ja teinejä jotka hakevat jännitystä elämään, niin teki myös sähkötupakkakin, mutta jos nuoret eivät olleeet ennestään tupakoineet perinteisesti, niin kiinnostus sähkötupakkaan lopahti siihen ja ensimmäinen kokeilukerta jäi myös viimeiseksi, hedelmä ja karkkimautkin mukaanlukien kaikki niin ällöttävää ja päässä vatkaavaa kuvottava pas*aa ne on kokemattomille nuorille, kun sitä on heiltä itseltään on kysytty, mutta siltikin sote ja THL lääkärit ovat itsepäisesti eri mieltä, he itsehän asentavat ongelmat nuorisoon väitteillään ja kuvottavan pas*an koukuttavan nuorisoa tupakoimaan, vaikka nuoriso itse kieltää sen, kuten testituloksetkin siis aivan käsittämätöntä hesperiaa sote.lta jaTHL lääkäreiltä"  Koska heille on annettu oikeus päättää ja puhua nuorisostamme toisin, varrattuna siihen mitä mieltä itse nuorisomme ja heille tehdyt testitulokset todellakin ovat ? Lääkärien puheet ja etiikka  jälleen kerran ihan sekaisin vailla totuuspohjaa.  

Jos sähkötupakka ja käyttönesteet olisi keksitty suomessa, niin se olisi satavarmasti yhtä suosittu ja vapaassa myynnissä kuten Nokian kännykätkin ja sen vastustajat sais mennen tullen turpiinsa, sillä sehän olisi suomen ylpeyden aihe herroillekkin, mutta kun laite on kiinalainen keksintö, niin jotkut ei arvosta sitä niin kuin pitäisi "kummallista rasistista ajattelua"   Alkuun sähkötupakan vastustajilla oli epäilevät "mutu  puheet, mutta nyt ne on paisuneet vihapuheiksi, kuten THL ylilääkäri Antero Helomakin hehkuttaa yleisissä medioissa, hänen puheensa ovat käsittämättömiä törkeitä valheita sähkötupakasta ja sen käyttönesteistä, hänen käytöksensä on lääkärin etiikan vastaista valehtelua ja juuri häntä sähkötupakan vastustajat ikävä kyllä uskovat, tällaisten vihoissaan valhetodellisuudessa elävien totaalisten tupakan vastustajien mukaanko sitten pitäisi uutta tupakkalakipykälää rakentaa ?

Perinteistä poltettavaa tupakkaa on vihattu aina ja siitä on esitetty vaikka minkälaista rajuakin vastustusta jo vuosikymmeniä ja näyttää olevan niin, että tämä sama viha ja vihavastustus onkin siirretty 94% vaarattomammalle sähkötupakalle, elikä perinne jatkaa ihan samalla tavalla kuin muissakin uusissa keksinnöissä, kunnes laite lopulta huomataan korvaamattomiksi elintärkeäksi hyötylaitteeksi, mutta ensin sen pitää näköjään löytää varsinkin vastustajien hyväksuntä hyötylaitteeksi johon luottamus löytyy sitten jälkeenpäin. KAIKKEIN PAHIN VIRHE minkä täässä vaiheessa voi tehdä olisi sähkötupakan käytön rajoittaminen käyttökelvottomaksi ja tähän tyssäsi samalla myös kaikki mahdollisuudet tupakoinnin ja sen haittojen loppumiselle suomessa ja Sipilä voi sanoa hyvästit SS 2040                                                         MINÄ OLLA PUHUNUT "pärkkele"

 LÖYDÄ 7 YHTÄLÄISYYTTÄ ? Allaolevassa kuvassa on kiinni saatuna valtava rotta ! KUVASSA ON MYÖS 7 YHTÄLÄISYYTTÄ, LÖYDÄT NE, KUN VERTAAT KUVAA HALLITUKSEMME ISOKENKÄISIIN HERROIHIN ! Tehtävän helpottamiseksi RIITTÄÄ KUN LÖYDÄT KUVASTA EDES YHDEN YHTÄLÄISYYDEN ?    Saat palkinnoksi paljon mielihyvää, tai sitten et saa, jota syvästi pahoittelen.