Sähkösavuketta säädeltävä sen todellisten riskien mukaisesti!


Vieras

#601

11.03.2016 03:54

Olin polttanut 2 askia/pvä 36 vuotta, kun yskä tuli niin pahaksi, etten kyennyt kavereiden kanssa puhelimessa enää jutteleen!!! Kun sitten aloitin höyryttelyn, yskä loppui viikossa! Makuja en ollut maistanut ja haistanut enää vuosikausiin ja sieltähän nekin palautuivat.

 

Toivon tosiaan, ettei uusi tupakkalaki mene ainakaan sähkötupakan osalta läpi. Se olisi suuri vääryys. Ja miettikääpä alkavatko Mustan Pörssin ihmiset kauppaamaan näitä laitteita yms. Siitä syntyy sellainen haloo, että pois alta, jos st-laki menee läpi.

 

Kiitos kuitenkin lienee paikallaan kansanedustaja Niikolle. Hän osaa erottaa savukkeet ja sähkötupakat toisistaan!

Marko.L

#602 Makunesteet ja 1.9ml tankit ja clearot sikä nikotiini

11.03.2016 09:21

Olisi todella mukavaa jos kertoisitte, mitä mieltä olette karkki- ja hedelmänesteistä sillä sähkötupakointihan sallitaan pysyvästi 2017 vuoden alusta ja se on poikkeuksellisesti jo nyt sallittu joten keskusteluista puuttuu otsikossa mainitut asiat sillä kun kaikki ihmiset eivät halua höyryihinsä tupakan tunkkaista makua vaan nimenomaan hedelmää, karkkia ja ym.

Haluaako joku tai kaikki, että rajoitetaan kokoja tankeissa ja clearoissa vai olisikos isommissa parammat ominaisuudet?

Haluaako kaikki, että olisi vain 10ml ja 20mg nikotiininestepulloja ja se, että yhden pullon pitäisi kestää esim. 3 kuukautta vai haluaako kaikki, ettei rajoittamalla rajoiteta ihmisten oikeuksia päättää mitä ja miten käytetään omien tarpeiden perusoikeuksiaan kuten tässä höyryttely asiassa sillä yhdessäkään tarinassa ei mainita miksi karkki- ja hedelmäneste olisi parempi vaihtoehto kuin tupakan oma maku tai että miksi ylipäätänsä herrat ei saisi rajoittaa perusoikeuksien käyttöoikeutta?

 

 

Vesku 1

#603 Voi itku mä delaan

14.03.2016 05:47

Minkälaisina nisteinä meitä höyryttelijöitä oikeen pidetään kun höyrystinlaitteiden käyttönesteet uhataan lailla kieltää vaikka ne on lukemattomissa testeissä todettu eripuolilla maailmaa olevan erittäin tehokas ja vaarattomin keino päästä tappavasta perinteisestä röökinpoltosta eroon höyryttämällä käyttönesteitä, mutta me teemme sen tavalla mistä tupakan vastustajat vetävätkin sellaisen johtopäätöksen että olemmekin jonkin uuden erittäin vaarallisen huumeen käyttäjiä joka on tullut markkinoille joka pitää välittömästi kieltää lailla. Mutta samalla jo vuosikymmeniä on lääkärit antaneet huumeiden käyttäjille korvaavia huumeita vieroitushoitona esim metadonia ja huumeruiskut ja piikit ihan ilmaiseksi mukaan että voi piikittää huumeita sitten kotona lisää ja jättää sitten käytetyt ruiskut lasten leikkikentille ja alkoholismiin vieroitukseen annetaan antabusta jonka sivuvaikutukset on hengenvaarallisia jos pikkusenkin otat kaljaa tai viinaa.... tällaisesta mä tosiaankin vedän ihan itse sellaisen johtopäätöksen sähkötupakan käytöstä että oonkin käyttäny jotain uutta ja kamalan vaarallista tappavinta megahuumetta mitä löytyy vaikka ainoastaan höyrytin modillani valmistamaani nikotiini ja maku nesteitä enkä edes nyt juonut tai tykittänyt hihaan niitä, että kyllä mä varmaan oon nyt kamalassa hengenvaarassa kun siitä kerran tollasta vastustustakin tehdään ja kieltolakiakin kaavaillaan ! Voi itku ny mä sitte varmaan kualen ku mä käytin sähkötupakkaa, että jää hyvästi julma maailma.    


Vieras

#604 Re: Sähkötupakka laki 2016

15.03.2016 21:09

#324: marko.l - Sähkötupakka laki 2016 

 Ollut nyt jo kuukauden ilman terva,häkä, ym myrkkyjä sähkötupakan avulla ja kyllä terveys parantunut roimasti senjälkeen.Älkää viekö meiltä parasta mahdollista tapaa lopettaa tervan ja myrkkyjen vetäminen keuhkoihin.

Marko.L

#605 Sähkötupakka laki 2016

15.03.2016 22:21

Ministereiden pitää vihdoin oppia sen seikan, että kansalla pitää olla oikeus päättää kuten tässä höyryttelyasiassa sillä mitä olen itse saanut lukea niin kaikille on höyryttely tuonut todellakin paremman elämänlaadun kuten paremman kunnon, paremman makuaistin, paremman terveyden joten mikäli meiltä viedään valinnan vapaus esim. makunesteiden suhteen, nikotiinin kulutuksen suhteen ja tankkien/clarojen suhteen olisi lakimuutos ihmisoikeutta loukkaava sillä jokaisella on käsittääkseni vapaus valita niin kuin jo mainitsin niin vapaa tahto joko käyttää valintansa mukaan makunesteitä ym. höyryttelyyn liittyvää asiaa eikä niin, että Helsingin herrat ja joku EU päättää mikä ihmiselle on hyväksi ainakin höyryttelyn suhteen.

Meiltä ollaan jo viety jo kun EU:hun liityttiin itsenäisyys päättää asioista kun kerran EU sanelee miten mennään ja missä järjestyksessä kuka saa ja kuka ei, mitä saa tehdä ja mitä ei ja nyt sitten halutaan ottaa vapaa tahto kokonaan pois rajoittamalla rankalla kädellä tässä höyryttelyasiassa joten sen voin todeta, että mikäli lakimuutos tulisi niin sitten vasta niitä ongelmia syntyisi eteenkin kun kielloista huolimatta ulkomailta tilattaisiin nesteitä ym.

Äänestin EU:n puolesta kun siihen liityttiin toivoen, että asiat menisi parempaan suuntaan, mutta kuinkas kävikään? Toisin kävi kuten lehdistä ja tv:stä on saanut lukea ja kuunnella, verotuksen menevät miten sattuu, viljeleminen tehdään vaikeeksi, karjan pitäminen tuottaa ongelmia ym. ihan vain sen takia kun ei makseta heille tukia kuin vasta sitten kun kansa alkaa huutamaan joten käykö tässäkin höyryttelyasiassa niin, että pitää huutaa oikeen korvaan, että meiltä te ette vie vapautta PERK#L#!

 

Vesku 1

#606 Tupakkalaki lapsille ja aikuisille

16.03.2016 07:45

Sähkötupakan osalta Lakia ei millään saada läpi rikkomatta aikuisväestön ihmisoikeuksia kuten alla oleva teksti sen kertoo.

 

Vesku 1

#607 Alaikäisiä käytetään laittomasti aseena tupakkalain viilauksessa

16.03.2016 08:23

Vapaankasvatuksen tyyliähän tässä pitäisi muuttaa alaikäisten osalta edes vähän ankarammaksi eikä tupakkalakia sillä muistaakseni sote oli itse mukana puuhaamassa tätä vapaankasvatuksen tyyliä jolla kiellettiin vanhempia millään tavalla kurittamasta alaikäistä ja samalla heidän sallittiin ilman minkäänlaisia seurauksia vaikka räkimään poliisia ja tekemään mitä tahansa vakaviakin rikoksia ja käyttämään kaikenlaisia päihteitä joista vastuu kuuluu ainoastaan biologisille vanhemmille tai holhoojille jotka ovat ensisijaisesti vastuussa lastensa tekemisistä mutta eivät kuitenkaan pysty pitämään alaikäisiä kurissa sillä lakihan kieltää kurittamasta alaikäisiä millään tavalla. EI alaikäisten tekemisistä vastuuta voi mitenkään siirtää muidenkaan täysin sivullisten ihmisten kuten sähkötupakkaa käyttävien aikuisväestönkään niskaan muuttamalla heitä koskevia läkeja, sillä muutenhan laki pitäisi kirjoittaa kuten alla oleva ennen-näkemätön viiksekäs lapsiaikuinen vaipoissa kuvakin meille kertoo jonka mukaan lakikin pitäisi olla erikoinen eri ikäryhmät yhdistävä poikkeuksellinen sekoitus ALAIKÄISAIKUISELLE YHTENÄINEN SÄHKÖTUPAKKALAKI.

 

 

 

Pentti Köyri

#608 Kaikki tehdään väärin

17.03.2016 20:25

Olen höyrytellyt viisi vuotta. En ole huomannut koskaan mitään haittavaikutuksia vapettamisesta, en koskaan. Tupakasta huomaan kyllä hyvin pian kaikenlaisia terveyshaittoja itselläni jos poltan vaikka viikonkin puoli askia päivässä tahtia. Jos vapettaminen kielletään tai sitä lähdetään tästä vielä rajoittamaan niin ei voi muuta sanoa että Suomesta on tullut p@ska maa, täällä ei osaa hallituksen virkamiehet tehdä sitten mitään oikein. Aion silloin hankkia litroittain nestettä ja varaosia varastoon, mutta röökiin en enää koskaan palaa.

Vesku 1

#609 Anteeksi nyt ihan hirveesti onhan se niin väärin

20.03.2016 06:46

Suomen hallitus ja päättäjät kaavailevat tupakoiville lakipykälää jossa tupakoivilta ihmisiltä tullaan lain voimalla ankarasti kieltämään oikeus terveellisempään ja useitakin vuosia pidempään elämään eikä tupakan aiheuttamia tuskallisia haittoja ja sairauksia saa terveellisemmällä tavalla missään nimessä parantaa sillä parempi elämäntapa ei ole sallittua meille tupakoiville ihmisille, koska siitähän on suorastaan haittaa joillekkin tupakan vastustajien mielenrauhalle, eivätkä he pidä siitä että tupakoitsija parantaa itsensä ja eläisi pitenpään,että yrittäkää nyt hyvät kanssatupakoijat ymmärtää että tällainen oikeus tavastamme elää pitää välittömästi lailla kieltää meiltä ettemme enään loukkaisi joidenkin tupakan vastustajien mielenrauhaa ja sehän olisi niin väärin heitä ja hallituksen herrojen virka-asemaakin kohtaan ja Kanssatupakoijat voitte olla ihan huoletta kun parhaillaanhan on puheenaiheena ollut kannabiksen laillistamisesta ja viinan postimyynnistä ihan kotiovelle tuotuna että siinähän sitä olisi tervetullut vaihtoehto sähkötupakalle, sillä täytyyhän kannabiksen ja viinan olla terveellisiä kaikenikäisille ihmisille kun niistä niin paljon kerran puhutaan, varmaankin niissä on ravinteita vitamiineja ja muita hyötyjä kasvuikäisille lapsille nuorille ja meille kaikenikäisille sähkötupakoijillekin.     Sipilän setäkin muistaa meitä kansalaisia tulevan kevään kunniaksi oikein söpöllä pääsiäistervehdyksellä että tässähän ihan punastuu, voi suuri KIITOS Sipilän setä kun muistit meitä alhaisia höyryttelijöitäkin, eihän nyt hänenlaisen suuren herran olisi tarvinnut meidän takia vaivautua, kiireinen mies.                      Hyvä Påsk`i 

 

 

   

Marko.L

#610 Tupakkalaki

22.03.2016 17:38

 Ministerit ovat kaavailleet, että Suomesta tulisi savuton maa viimeistään 2040 joka kuulostaa suoraan sanottuna sonnalta sillä se ei todellakaan tule tapahtumaan koska on olemassa pimeät markkinat ja itsekasvatus tupakan suhteen, mutta jos savuttomaksi todellakin halutaan mikä olisi ihaantellinen vaihtoehto ei pitäisi kiristämällä kiristää höyryttelylakia sillä höyryttely on huomattavasti terveellisempi vaihtoehto lopettaa tupakan polton sillä näyttöäkin on olemassa esim. kuinka paljon höyryttely on parantanut terveyttä ja kuinka helposti tupakasta on päässyt irti höyryttelyn avulla toisin kuin peruskaupoista saatavilla muitten korvattavien aineitten avulla kuten Nicorette tai Nicotinell tosin on ihmisiä jotka saavat avun mitä peruskaupoista saa, mutta on paljon ihmisiä joille nuo mainitut aineet eivät ole tuoneet kuin pahaa oloa joten höyryttely on ollut paras vaihtoehto ja on edelleen lopettaa ällöttävä tupakan poltto.

Haluan edelleen painottaa sanaa vapaa tahto päättää omista asioistaan kuten höyryttelyn suhteen, makuaineitten- sekä tankkien/clearojen suhteen joka tarkoittaa sitä, että jos haluaa käyttää makuja niin siihen jokaisella on täysi oikeus ilman, että joku tai jotkut tahot haluavat rajoittaa sitä puhumattakaan muista rajoituksista mitä Suomen Eduskunta haluaa rajoittaa tai EU ilman, että loukataan kansalaisen oikeuksia päättää omista asioista.

Se on todella mahtavaa, että ollaan saatu laki joka kieltää tupakoimasta esim. lapsen lähellä ja siitä iso kiitos koska lapsen terveys on kaikki kaikessa ja sitä pitää jokaisen kunnioittaa sama koskee höyryttelyä, että lapsen lähellä ei saa höyrytellä oli se sitten terveellistä tai vähemmän terveellistä ihan vain nikotiinin takia.

Makunesteisiin ym. höyryttelyyn liittyviin asioihin pitää saada K18 laki, mutta ei mitään rajoituslakia joka kieltäisi karkki- ja hedelmänesteet tai, että nikotiinin käyttöä rajoitetaan koska jokaisella höyryttelijällä kuluu vaihtelevasti nikotiininestettä puhumattakaan minkä kokoista tankkia tai clearoa käyttää.

Hyvää kevään odotusta kaikille tasapuolisesti ja pysytään höyryissä.

TUPAKKA ON KUOLEMAKSI, HÖYRYTTELY ON TULEVAISUUTTA JA TULEVAISUUS ON NYT!

Purjdb

#611 Re: Sähkötupakka laki 2016

23.03.2016 22:07

#324: marko.l - Sähkötupakka laki 2016 

 Sehän on nyt varmistettu että tulee voimaan mutta en todellakaan tajua että mikä järki on pistää 1,5 miljoonaa ihmistä takaisin polttamaan tupakkia kerran siitä eroon on päästy itsekkin olen näitä ihmisiä nautin sähköröökin poltosta se on minulle kuin harrastus ja pistää vituttamaan kun tämäkin viedään itse ainakin pistän nyt niin ison tilauksen että pärjään puolivuotta ja jos siinä vaiheessa eivät oo tajunneet että tekevät ison virheen kun noin miljoona ihmistä riehuu somessa asiasta nii  täytyy kyllä antaa taas isot aploodit suomen hallitukselle ja muutenkin kuinka moni niistä vatipäistä tietää sähköröökistä hölkäsenpöläystä kiitos olen puhunut

Vesku 1

#612 Re: Re: Sähkötupakka laki 2016

24.03.2016 06:07

#611: Purjdb - Re: Sähkötupakka laki 2016 

 Purjdb  Voisitko tarkentaa mistä tuo tieto on lähtöisin "että on varmistettu tupakkalain voimaantulo ja minkälaisena ???" 

Ainakaan nyt maaliskuun aikana ei tietääkseni lakivaliokunta ole lopullista päätöstään uudesta tupakkalaista varsinkaan sähkötupakan osalta tehnyt sillä ei ole mitenkään mahdollista että voitaisiin surutta törkeästi polkea useitakin oikeuksiamme ja valheelliselle pohjalle rakennettu tupakkalaki asetettaisiin voimaan sellaisenaan kuten lakiehdotuksessa olevissa muutoksista oli alkujaan esitetty ! 

Muilta osin olen samaa mieltä kommentistasi 

Suosittu FinnVape on parasta-aikaa perustamassa Hesan asemalle ensimmäistä myymäläänsä suomessa nyt kevään 2016 aikana ja lisää niitä tulee tämän vuoden aikana eripuolille suomea, eihän tällainen toiminta kannattaisi missään nimessä ellei Finnvapen omistajilla olisi varmaa tietoa tulevasta sähkötupakkaa koskevasta lakimuutoksesta minkälainen se tulee olemaan ja tietävät kyllä myymälöidensä perustamisen kannattavuuden suomessa, sillä eihän ne nyt niin hulluja ole että tyhjän päälle rakentaisivat myymälöitään kannattamattomina ja jos tämän mukaan asioita perustelee niin ei kaavailtu lakimuutoskaan sähkötupakan osalata tule olemaan niin tiukka kuin etukäteen on pelätty.  

juujuu

#613 Re: Re: Sähkötupakka laki 2016

24.03.2016 20:41

#611: Purjdb - Re: Sähkötupakka laki 2016 

 Just näiden idioottilakien takia joutuu polttamaan tupakkaa..itseasiassa tilasin taas uuden höyryttimen ja riittävästi nesteitä .Kyllä ihmetyttää nämä lainsäätäjien "hommat"eihän ne tiedä asioista yhtään mitään silti pitää säätää lakeja ihan varmuuden vuoksi..sitten täällä on jotain idiootti kommentoijia jotka ei polta tupakkaa eikä höyryttele ...SIIS höyryttele ..ilmeisesti tuo tupakka sana sekottaa yksinkertaisia ihmisiä eihän sillä ole mitään tekemistä tupakan kanssa paitsi ihan hemmetin hyvä vaihtoehto lopettaa tupakointi ja tehokas verrattuna lääkkeisiin,purkkaan ,suihkeisiin,yms muihin hörhötyksiin missä sitäpaitsi on ihan samallalailla makuaineita ja nikotiinia mutta jotka on muka ihan terveellisiä ...aika kummallista ..ja lopuksi vielä jos sattuu joku kukkahattu lukemaan niin lisään muutamia pisteitä ja pilkkuja jotta saavat laittaa haluamiinsa kohtiin jos tuntuu siltä ettei niitä ollu jokapaikassa ....,,,,      muutama väli kaupan päälle ja jos loppuu kesken niin voin lähettää lisää

Marko.L

#614 Re: Re: Sähkötupakka laki 2016

24.03.2016 20:42

#611: Purjdb - Re: Sähkötupakka laki 2016 

 Olen Vesku 1:sen kanssa aivan samaa mieltä, että missää ei olla mainittu varmaa tietoa, että höyryttelylaki olisi varmaa tosin eduskunnassa siitä ollaan jo kuulemma keskusteltu ja on ollut todella paljon erjääviä mielipiteitä siitä, että pitäisi tiukentaa lakia höyryttelyn suhteen mitä olen tv:stä kuullut eli taitaa olla niin, että kovaa keskustelua höyryttelylaki tulee tuomaan, mutta odotan sitä, että asia käsitellään suorassa tv lähetyksessä eikä niin, että se olisi suljettujen ovien takana sillä jokaisella Suomen kansalaisella on oikeus kuulla mitä tästä ollaan Eduskunnassa mieltä kun asiaa käsitellään, mutta kuten olen aiemmilla txt:ssä maininnut niin jokaisella Suomalaisella on vapaus päättää mitä nesteitä höyryttelee kunhan ne ovat turvallisia eli ei sisällä diasetyyliä eli sitä popkorn keuhkoja aiheuttavaa ainetta, mutta kuten varmasti kaikki höyryttelijät tietää niin on todella paljon nesteitä markkinoilla jotka ovat turvallisia käyttää ja jatkuvasti tulee lisää ja lisää turvallisia nesteitä jopa laadukkaita.

Kun asiaa keväällä käsitellään olisi oikeudenmukaista mainita jos asiaa käsitellään suorassa tv lähetyksessä ajoissa tv:ssä niin, että jokainen olisi valmiina ja voisi nähdä lähetyksen.

Sen verran voin todeta, että mikäli tiukennukset menisi läpi alkaisi valtaisa vastustaminen ja jopa sähköpostitulva ministeriöön tai ministereille ja viesti olisi varmasti, että pois tuollaset lakipykälät ja vapauden riisto sillä ihmiselle kuuluu olla VAPAUS PÄÄTTÄÄ mitä nestettä höyrystelee mitä ei sillä höyryttely on huomattavasti helpompi vaihtoehto päästä tupakasta irti ja nimenomaan niin, että voisi jopa höyrystellä karkki- ja hedelmänesteitäkin sillä kaikki höyryttelijät eivät kaipaa tunkaista tupakan makua vaan karkki- ja hedelmänesteitä ja niitten makua niin kuin itsekkin ja käytän edelleen enkä todellakaan aijo lopettaa makustelua höyryn muodossa.

TUPAKKA ON KUOLEMAKSI, HÖYRYTTELY ON TULEVAISUUTTA JA TULEVAISUUS ON NYT!

 

Vesku 1

#615 Faktat esiin niin kieltolaki kompastuu omaan mahdottomuuteensa

25.03.2016 07:59

Olen varma että tupakkalakiuudistuksessa esitetyt tiukennukset ja rajoitukset tulevat pahasti kompuroimaan ja ehkä kaatumaankin omaan mahdottomuuteensa sähkötupakan osalta, niin pahasti ovat lakiesiuudistuksessa esitetyt asiat ristiriidassa tosiasioiden kanssa ja koska hyöty menee haittatekijöiden edelle niin juuri tämän ovat sähkötupakkaa ja sen käyttönesteitä höyrytelleet käyttäjät selkeästi todistaneet erittäin hyödylliseksi menetelmäksi käyttämällä höyrystinlaitteita ja sen käyttönesteitä.

Koko lakiuuditusksen alullepanijoiden perusteet muutoksille ovat lähtökohtaisesti niin mahdottomia ja yliampuvia joissa on käytetty jopa valheelliselle pohjalle perustuvaa mutu puheita, että voi olla ettei sellaista oteta edes lopulliseen käsittelyyn, tai jos käsitellään niin ei sellaisessa kohtuuttomassa muodossa kuin vastustajat ovat vaatineet.  Sähkötupakoijilla on näyttönä kokemus ja sen vastustajilla pelkät puheet ja käyttökelvottomiksi manipuloituja testituloksia että jos joillakin lakivaliokunnan päättäjillä on oikeudenmukaisuus kohdallaan, niin ei päätöksenteko pitäisi olla vaikeaa minkälaiselle pohjalle uusi tupakkalaki pitää rakentaa.  Olisi historian pahimpia mokauksia rajoittaa käyttökelvottomaksi hyötylaite jolla on vaikutusta yleisesti koko suomeen ainoastaan positiivisesti, tupakoimattomiinkin ihmisiin ja kaikkialle ympäristöön poistamalla lukemattomia haittatekijöitä joista on medioissa uutisoitu, mainitsen vain pienen osan esim. kuolintilastoina sairauksina allergioina viha / inho haju savuhaitat ja tulipalot ym.

Eduskunnan kyselytunneilla ja hallituksen kokouksissa kun käsitellään mitä tahansa asiaa, niin heillä on aina vertauskuvana ulkomaat joiden kokemuksista suomen pitää ottaa mallia, eli asioita järjestään vertaillaan ulkomaihin ja mennään niiden mallin mukaan !!! Mutta sähkötupakan kohdalla viha ja inho on etusijalla, eikä tupakkalain kaavailijoille ja päättäjille tule kuuloonkaan että oppia ja vertauskuvia tässä tupakkalaki uudistuksessa käytettäisiin muita maita vertauskuvina, eli sähkötupakka asiasta tarkoituksella tehdään niin sisäsiittoinen, että ei minkään ulkopuolisen hyvän asian tai ulkomaiden positiivisten kokemuksien ja testituloksien anneta vaikuttaa tupakkalain viilaukseen vaikka sitä on monet kerrat heille esitetty, vaan haluavat käyttää ainoastaan oman maan suomessa, törkeästi väärennettyjä ja manipuloituja testituloksia, joilla sähkötupakoijat halutaan alistaa laittoman lain alaisuuteen piittaamatta siitä paljonko ihmisuhreja / sairauksia ja muita ongelmia se tulee tuottamaan ! Tällaista kunnia valtataistelua herrat harrastavat että pääsevät uutisiin ja lehtien etusivulle lööppeihin välittämättä väestölle aiheutuvista seurauksista jotka kansa saa aina maksaa.  "eihän nämä lait itse herroja koske kuitenkaan"

Kun korkeammassa virka asemassa olevalta herralta, ministeriltä, lääkäriltä kysytään mielipidettä sähkötupakasta, niin heidän silmistään ja puheistaan esiintyy selvä ylimielinen tuomitseva inho ja vastenmielisyys sähkötupakkaa kohtaan, mutta kun sama kysymys esitetään tavallisille ruohonjuuritasolla oleville tupakoimattomille ihmisille niin asia on aivan päinvastoin, he hyväksyvät ja näkevät sähkötupakan positiivisena ratkaisuna ja ymmartävät niiden käyttäjiä ja näkevät sen oikeana ratkaisuna juuri oikeaan suuntaan eivätkä edes hekään tupakoimattomina voi ymmärtää miksi sähkötupakka pitäisi rajoittaa kun he vertaavat sitä perinteiseen tupakointiin ja sen kaikkin lukemattomiin vakaviin haittatekijöihin, tässä on hyvä esimerkki siitä, vaikka samaa ihmisrotua ollaan niin tasa-arvosta huolimatta ihmiset edelleenkin jaetaan pahasti eri kastiin ja luokka-arvoihin kun joillakin nyt vaan menee virka päähän ja siksi näitä virka asemia käytetään väärin, kun siitä tuleekin arvoasema ja kunniakysymys.

Yksi ainoista ja pahimmista virheistä mikä pitäisi oikaista lakiuudistuksella, on käyttämiemme laitteiden oikea nimi, joka on ELECTRONIC VAPOTIZER suomeksi ELEKTRONINEN HÖYRYSTIN laite, joka koostuu etupäässä elektronisesta piirilevystä-akusta-atomisaattorista / höyrystimestä.  Laite EI ole millään tavalla yhteydessä tupakointiin tai tupakkatuotteisiin, mutta laittessa on mahdollista käyttää höyrystämällä eri nesteitä esim. makutiivisteitä-PG-VG nesteitä ja laitteessa voi käyttää halutessaan nikotiininesteitäkin, joka ei kuulu tupakkatuotteisiin, TÄSSÄ SE VIRHE TAPAHTUU, kun kuullaan sanat NIKOTIINI tai TUPAKKA niin ihmisillä on yleisesti taipumus virheellisesti yhdistää sanat suoraan yleisesti vihattuun perinteiseen poltettavaan tupakkaan, vaikka tarkoittaisitkin höyrystin laitetta ja siinä käytettäviä nikotiineja nesteen muodossa höyrystämällä neste. Oikaiskaa nämä sanat tarkoitusta vastaaviksi Esim.VAPOTIN,  HÖYRYSTIN ja NESTENIKOTIINI , niin tupakoinnin vastustajienkin määrä ja viha varmasti vähenisi rajusti, kun he tulisivat huomaamaan ettei höyrystinlaite mitenkään liitykkään tupakkatuotteisiin, vai miten on, olisinko käyttänyt tupakkka laitetta jos kaadan kuplavolkkarin pensatankkiin 10ml nikotiininestettä ja käynnistän auton ja vetäisen pakoputkesta kunnon henkoset !!! Kysymys kuuluukin ? tulinko käyttäneeksi tupakointilaitetta tai tupakka tuotteita ??? Vastaus on EN.EN.EN ja EN käsittäkää tämä nyt jo viimeinkin !!!         

Jokainen muistaa kuinka kännykkää karsastettiin ja epäiltiin kun se tuli suomessa myyntiin ja väitettiin sen aiheuttavan kaikenlaisia vaurioita ihmisille ja että ne räjähtävät ja moni vannoi ettei koskaan osta kännykkää eikä tule luopumaan perinteisestä lankapuhelimestaan.  Mutta kuinka kävikään myöhemmin ja kun Nokiaa myytiin ulkomaille, aivan valtava huuto ja vastustus kansalta ja kännykästä tuli korvaamaton hyötylaite jota ilman ei kansa tulisi pärjäämään juuri ollenkaan.

On totta että uusia keksintöjä alkuun epäillään, kuten toimivuutta ja terveydellisiä haittoja mutta kun laitteet on jonkin määrätyn ajan olleet käytössä, niin kyllä ne on lopulta hyväksytty ja todettu olevan korvaamaton hyötylaitteeksi esim. kun hevonen korvattiin autolla niin autoa kammoksuttiin ja todella pelättiin, mites onkaan asia nykyisin.  

Uusi keksintö kiiinnostaa aina hokuttelevasti kokeilemaan, myös alaikäisiä ja teinejä jotka hakevat jännitystä elämään, niin teki myös sähkötupakkakin, mutta jos nuoret eivät olleeet ennestään tupakoineet perinteisesti, niin kiinnostus sähkötupakkaan lopahti siihen ja ensimmäinen kokeilukerta jäi myös viimeiseksi, hedelmä ja karkkimautkin mukaanlukien kaikki niin ällöttävää ja päässä vatkaavaa kuvottava pas*aa ne on kokemattomille nuorille, kun sitä on heiltä itseltään on kysytty, mutta siltikin sote ja THL lääkärit ovat itsepäisesti eri mieltä, he itsehän asentavat ongelmat nuorisoon väitteillään ja kuvottavan pas*an koukuttavan nuorisoa tupakoimaan, vaikka nuoriso itse kieltää sen, kuten testituloksetkin siis aivan käsittämätöntä hesperiaa sote.lta jaTHL lääkäreiltä"  Koska heille on annettu oikeus päättää ja puhua nuorisostamme toisin, varrattuna siihen mitä mieltä itse nuorisomme ja heille tehdyt testitulokset todellakin ovat ? Lääkärien puheet ja etiikka  jälleen kerran ihan sekaisin vailla totuuspohjaa.  

Jos sähkötupakka ja käyttönesteet olisi keksitty suomessa, niin se olisi satavarmasti yhtä suosittu ja vapaassa myynnissä kuten Nokian kännykätkin ja sen vastustajat sais mennen tullen turpiinsa, sillä sehän olisi suomen ylpeyden aihe herroillekkin, mutta kun laite on kiinalainen keksintö, niin jotkut ei arvosta sitä niin kuin pitäisi "kummallista rasistista ajattelua"   Alkuun sähkötupakan vastustajilla oli epäilevät "mutu  puheet, mutta nyt ne on paisuneet vihapuheiksi, kuten THL ylilääkäri Antero Helomakin hehkuttaa yleisissä medioissa, hänen puheensa ovat käsittämättömiä törkeitä valheita sähkötupakasta ja sen käyttönesteistä, hänen käytöksensä on lääkärin etiikan vastaista valehtelua ja juuri häntä sähkötupakan vastustajat ikävä kyllä uskovat, tällaisten vihoissaan valhetodellisuudessa elävien totaalisten tupakan vastustajien mukaanko sitten pitäisi uutta tupakkalakipykälää rakentaa ?

Perinteistä poltettavaa tupakkaa on vihattu aina ja siitä on esitetty vaikka minkälaista rajuakin vastustusta jo vuosikymmeniä ja näyttää olevan niin, että tämä sama viha ja vihavastustus onkin siirretty 94% vaarattomammalle sähkötupakalle, elikä perinne jatkaa ihan samalla tavalla kuin muissakin uusissa keksinnöissä, kunnes laite lopulta huomataan korvaamattomiksi elintärkeäksi hyötylaitteeksi, mutta ensin sen pitää näköjään löytää varsinkin vastustajien hyväksuntä hyötylaitteeksi johon luottamus löytyy sitten jälkeenpäin. KAIKKEIN PAHIN VIRHE minkä täässä vaiheessa voi tehdä olisi sähkötupakan käytön rajoittaminen käyttökelvottomaksi ja tähän tyssäsi samalla myös kaikki mahdollisuudet tupakoinnin ja sen haittojen loppumiselle suomessa ja Sipilä voi sanoa hyvästit SS 2040                                                         MINÄ OLLA PUHUNUT "pärkkele"

 LÖYDÄ 7 YHTÄLÄISYYTTÄ ? Allaolevassa kuvassa on kiinni saatuna valtava rotta ! KUVASSA ON MYÖS 7 YHTÄLÄISYYTTÄ, LÖYDÄT NE, KUN VERTAAT KUVAA HALLITUKSEMME ISOKENKÄISIIN HERROIHIN ! Tehtävän helpottamiseksi RIITTÄÄ KUN LÖYDÄT KUVASTA EDES YHDEN YHTÄLÄISYYDEN ?    Saat palkinnoksi paljon mielihyvää, tai sitten et saa, jota syvästi pahoittelen.    

          

            

Marko.L

#616 Makunesteet

26.03.2016 12:25

Olen nyt todellakin varautunut makunesteisiin meinaan on tulossa vuoden kestävät makustelunesteet ja ehkä ensikuussa laitan toisen lastin tilaukseen joten voin haistattaa pitkät ministereille, mutta en tee sitä sillä vielä ei olla keväässä joten keväällä voi haistattaa jos lakimuutos tai pikemmin ehdotus menee läpi jota todella uskallan epäillä on meinaan ihmiset sen varran näreissää kun ollaa laitettu moinen lakialoite ehdotus liikkeelle.

VG nestettäkin on 10 litraa ja nikotiinia sen verran, että varmasti kestää 2-5 vuotta kun on vain 1mg käyttö/100ml per viikko.

Suosittelen lämpimästi kaikille varautumaan nesteisiin ettei sitten tule pettymyksiä ja paluuta.

Helsingin herrat ilmeisesti kuumeisesti haluaa sairaita ihmisiä lisää kun kerran mustamaalaavat höyryttelylaitteita valheellisilla väittämillä välittämättä mitä testituloksia maailmalla ollaan saatu positiivisia sellaisia.

Tässä oli viho viimeinen puhe ja txt joten iloista tai surullista kesän odotusta kaikille höyrystelijöille ja sormet ja varpaat ristiin keväällä kun asia nostetaan pöydälle ja päätöksiä tehdään Eduskuntatalossa

TSAU!


Vieras

#617 Re: Sähkötupakka laki 2016

28.03.2016 14:09

fuckdefinland

#618 Re: Sähkötupakka laki 2016

31.03.2016 16:59

#324: marko.l - Sähkötupakka laki 2016 

 haistakaa suomen päättäjä V1TTu

Marko.L

#619 Makua höyryttelyyn

01.04.2016 08:06

No nyt sitten on mitä höyrytellä tuli meinaan koko vuoden kestävät makustelunesteet esim. pulloja jossa on makua per pullo vadelmaa, mustikka ja karhuvatukkaa sitten per pullo banaani ja kerma ja viimeisenä makusteluna per pullo Absintti, lakritsi ja sitrus ja kaiken kaikkiaan on pulloja noin 50 kpl ja muutama vanhempi pullo jotakin muuta makua, että siinä päättäjille viestiä.

Sitten on yli 10 litraa VG nestettäkin+ kauan kestävä nikotiini niin kuin aiemmalla viestillä jo kerroin tosin tässä viestissä on nuo maut mukana.

Me höyryttelijät emme todellakaan ymmärrä miksi te Helsingin herrat eli päättäjät haluatte viedä mahdollisuuden savuttomaan Suomeen sillä sitä se tulee olemaan ei savuton Suomi mikäli viette meiltä VAPAUDEN PÄÄTTÄÄ omista asioistamme niin kuin olen lukemattomia kertoja jo sanonut siitä, että käsittääkseni jokaisella ihmisellä on ainakin tässä höyryasiassa VAPAUS PÄÄTTÄÄ mitä nestettä käyttää sillä kaikki ei PERK#L# vieköön halua höyrylaitteeseensa tupakan makua, kuulitteko ministerit! HALOOO! KUKKUU ONKO KUKAAN KOTONA!?

Ihmettelen myös sitä seikkaa, että tv:ssä ei ole tämä höyryasia noussut esiin vaikka herrat haluavat viedä meiltä mahdollisuuden päättää mitä laitteita, mitä nestettä käyttää tai päättää miten kuluttaa nikotiininestettä joka on itsehoitolääke, niin hieman pintaa ollaan kyllä raapaistu tv:ssä, mutta ei olla puhuttu tulevasta ongelmasta ei olla puhuttu miten paljon höyryttely on parantanut elämää tai ei olla puhuttu siitä miten kuluu nikotiinia tai miten paljon maut tuo hyvää höyryttelijälle ja varmasti olisi paljon muutakin asiaa josta puhua tv:ssä, mutta nuo tv yhtiöt vähät välittää savuttomasta Suomesta sillä höyryttely on se tie jolla savuton Suomi toteutuisi tosin ei niin, että siitä tehtäisiin lähes mahdotonta mikäli lakialoitteet menisi läpi Eduskunnassa.

Vesku 1

#620 Sähköhöyryttelyn väärä tuomio = Kohta nousee savu

03.04.2016 16:04

Ilmeisesti maksamme tupakoinnin turvallisuudesta liian kovaa hintaa koska siitä pystytään vielä tinkimäänkin, niinkuin valhetodellisuudessa elävät SOTE ja THL ylilääkärit asian näkevät. Täyttä Hesperiaa koko touhu !  Juuri tällaisten henkilöiden perättömillä väitteillä ja kohtuutomilla vaatimuksilla asennetaan vakavia ongelmia meihin kansalaisiin ja hyvinvointiimme aivan ihmeellisillä asioilla, joista ei koskaan aiemmin ole ollut minkäänlaista tietoakaan, tai tiedetty olevan olemassakaan.   Ainoastaan suomessa tällainen onnistuu, jos sinulla ei ennestään ole ollut ongelmia, niin täällä sinuun kyllä asennetaan niitä vaikka väkisin ja syyksi kelpaa aivan mikä tahansa järjettömyys esim, "sähkötupakkalaki" jolla meitä voidaan pakottaa alistumaan ja päälle riistetään ihan vapaasti, sillä kaikki oikeutemmehan on poljettu suohon. Tällaisten ongelmien tuottajille olis paljon osuvammat nimet tossa alapuolella.

SOTE = Sosiopaattien Tekopyhä ministeriö Ja THL = Turhien Haittojen Lisäämö

Koskahan noi valopäät keksii panna verolle pelkän ulkoilman hengittämisen, tai tekevät sen luvanvaraiseksi, jonka saa lunastaa sitten apteekista, sillä onhan ulkoilmassakin hiiliä ja lyijyä ja muita ihmiselle haitalllisia aineita, jonka takia pelkän ulkoilmankin hengittäminen voitaisiin kieltää aikuisväestöltä yleisillä paikoilla, tai lasten läheisyydessä.

Pelkästään ulkoilman hengityshaitat on tasavertaisia suhteutettuna sähkötupakan höyryn hengityshaittoihin.

Jos kaikki perinteisen tupakin polttajat päättäisivät tulla rynnäköllä sähkötupakan käyttäjiksi, niin vastustajatkin pitäisivät aivan varmasti turpansa kiinni, ei niillä olis enää varaa viikseillä niin valtavalle sähkötupakan käyttäjämäärälle, koska siitä ei olis vastustajille enää mitään hyötyä estää ja haitata niin valtavaa edistymistä positiiviseti ja terveydellisistä syistä höyryttely sais jatkua ihan entiseen tapaansa !

Jos kaikilta maailman eri maiden päämiehiltä ja päätösvaltaisilta henkilöiltä kysyttäisiin kumman pakollisista vaihtoehdoista he maalleen haluavat, kun kaksi vaihtoehtoa olisi nämä ! Haluaisivatko he elää tappavassa sotatilassa, vaiko turvallista rauhanaikaa ? EI vastausta tarvitse edes epäillä mikä se kaikilla mailla olisi   RAUHA

Mutta jos samat vaihtoehdot kysytäänkin tupakoinnista ! Erittäin vaarallinen perinteinen tupakointi, vaiko erittäin hyödyllinen 95% vaarattomampi sähkötupakka, niin yksi harvoistaa maista koko maailmassa valitseekin tuon vaarallisen vaihtoehdon ja se maa on SUOMI !!! Ei voi muuta kuin ihmetellä tätä valintaa itsenäisyyden eteen taistelleessa suomessa, joka on aivan varmasti veronsa ja velkansa maksanut, tällainen alistaminen todistaa sen, ettei tupakoivilla ihmisillä ole suomessa mitään väliä miten he menehtyvät ja mikä on kansan edun mukaista, sillä eihän päätösvaltaisten herrojen oma henki ja terveys ole kyseessä, sillä sehän tiedetään että herrat eivät virka-asemansa takia juurikaan tupakoi, koska se ei ole herroille soveliasta ja siksi ruohonjuuritasolla elävät kansalaisetkin on lakipykälien alistamina pakotettava samaan.

Herrat eivät välitä miten suomessa kuollaan, tärkeintä on ettet jää heille yhtään velkaa kuollessasi ja kalliiksi tulee kuolemakin tässä maassa, kun pitää maksaa omista hautajaistaankin kulut hautaustoimistolle ja kirkolle ja jos jätät täältä lähtiessäsi maksamatta velkoja ja veroja valtiolle, voit saada syytteen veronkierrosta, vouti kyllä seuraa teitä vielä haudan taaksekkin ja vanhan sanonnan mukaanhan ahneella on pask*nen loppu, nykyään se ikäväkyllä meneekin niin, että herrojen ahneuden takia kansan osaksi jää se pask*nen loppu.  "ja elämä".  Ja sitten vielä sanotaan että on lottovoitto syntyä suomeen ! Joo joo niinpä niin, pitää vain syntyessään myös voittaa lotossa ja miljoonien päävoitto rahassa ! Ittelläni vaan ei tainnu olla onnea arvonnassa koska valitan ja ruikutan kirjoiteluissani näillä sivuilla, vai johtuisko se siitä että mä synnyin saunassa, ei ollu kätilöä ottamassa vastaan rahasalkku valmiina.      

Nyt kun tupakointikin on sotkettu politiikkaan, voit kysyä noilta poliitikoila sähkötupakastakin ihan mitä tahansa ja takuulla saat vastaukseksi myös ihan mitä tahansa.

SAAVUTETUT EDUTHAN ON SÄILYTETTÄVÄ  !!!   MILLÄ OIKEUDELLA NIITÄ HÄVITETÄÄN  ???       

Marko.L

#621 MAKUNESTEET OSA 2

13.04.2016 15:14

Ihmettelen suuresti, että tutkijat Suomessa väittää, että karkki- ja hedelmänesteet koukuttaa höyryttelyn avulla tupakointiin vaikkakin se ei pidä paikkaansa sillä itse huomasin sen seikan kun 2.5 vuotta sitten aloitin höyryttelyn ja samalla kun maistoin tupakkaa sätkää siis, mutta tupakkaa kumminkin niin se maistui ja maistuu aivan hirveälle joten kummastelen tutkijoitten päätelmää suuresti sillä oma makuastini on huomattavasti parempi kuin koskaan aiemmin siksi voinkin kysyä, että MIKSI KUMMASSA TUTKIJAT PÄÄTTELEVÄT NIIN, ETTÄ KARKKI- JA HEDELMÄNESTEET koukuttaa tupakointiin.

Höyrystely saa efektin aikaan joka tuo makuaistin paljon nopeammin takaisin joka on hyvä asia.

Minkä ihmeen takia halutaan vain ja ainoastaan tupakan makuisia e nesteitä jos kerran ne maistuvat tupakalle, tuhkakupille tai kitkerälle, sehän on kuin polttaisi tupakkaa höyryn muodossa...HALOO PÄÄTTÄJÄT

Reilu kuukausi on vielä odoteltava ja nähtäväksi jää tallotaanko oikeudet vapaaseen tahtoon maan rakoon vai onko adressilla jotakin valtaa asiaan sekä siinä, että ihmiset ovat kirjoitelleet ministereille plus monille muille kuten esim. THL ja Sosiaali- ja Terveysvirasto, itse olen aikas moniin paikkoihin laittanut viestiä, mutta vastausta ei ole tullut joten on taitanut mennä kuin tuuleen huutaisi joten omakohtainen tuntemus on, ettei tutkijat saati ministerit välitä pätkääkään onko ihmisillä oikeutta valita mistään mitään sillä onhan herrat polkeneet oikeuksia maan rakoon ennenkin ja silti aina vaalien alla mainostetaan, että KANNATTAA ÄÄNESTÄÄ, ETTÄ VOI VAIKUTTAA mikä on Suomeksi suosta koko väittämä sillä se pitäisi mennä nimenomaan näin, KANNATTAA ÄÄNESTÄÄ, ETTEI VOI VAIKUTTAA joten tuo on se mikä pitää paikkansa sillä ei ne asiat ole mennyt parempaan suuntaan yhtään, sen olen huomannut kun EU:hun liityttiin ja olihan ne asiat ennen EU:ta jo huonosti sillä rikkaat rikastu ennen ja rikkaat rikastuu nytkin sekä köyhät köyhtyy entisestään koska päättäjät hitto vieköön ottaa siitäkin vähästä mitä on antanut ja päälle vielä extraa nostelemalla ruuan hintoja sitten vielä kiristellään työttömyyslakiakin joten hyvin asiat menee ainakin päättäjien mielestä.

Ei saa kieltää

#622 Re: Sähkötupakka laki 2016

20.04.2016 15:46

esasa

#623 Re: Sähkötupakka laki 2016

24.04.2016 18:40

Vesku 1

#624 SAAVUTETUT EDUT ON SÄILYTETTTÄVÄ !

25.04.2016 06:27


SAAVUTETUT EDUT ON TODELLAKIN SÄILYTETTÄVÄ, EIKÄ NIITÄ SAA MILLÄÄN OIKEUDELLA HAITATA, varsinkin jos siitä on suurta hyötyä kokonaisen väestön hyvinvoinnin kannalta, eikä todistettavasti ole koskaan aiheuttanut minkäänläista uhkaa tai haittaa kenellekkään ihmiselle väestössä, on täysin sevlää, että juuri tällaiset esim. hyötylaitteet on ehdottomasti hyväksyttävä palvelemaan yhteiskuntaamme ja hyödynnettävä niitä edellenkin, kuten ELECTRONIC VAPORIZER LAITTEET JA KAIKKI LAITTEEN KÄYTTÄMÄT KÄYTTÖNESTEETKIN jotka ovat jo vuosikausia olleet yleisessä käytössä ja todettu toimiviksi täysin ongelmitta ja koska laitteesta on ollut valtava hyöty varsinkin tupakoitsijoiden keskuudessa joka on 95% haitattomampi vaihtoehto, ja on kokonaisuudessaan samalla kaikkien kansalaisten edunmukaista, niin, SELLAISTA LAKIA EI SAA ASETTAA VOIMAAN, mikä tällaisen valtavan edistyksen pysäyttää, jolla tulisi olemaan ainoastaan haitallista vaikutusta kokonaisuudessaan kokonaiselle väestölle / kansalle.

SUOMEN HALLITUS TEKEE JATKUVASTI PÄÄTÖKSIÄ ASIOISSA, JOILLA ON VAKAVIA SEURAUKSIA, JOTKA UHKAAVAT IHMISHENKIÄ OMAN KANSAMME KESKUUDESSA MONELLAKIN ERI TAVALLA, HE VAARANTAVAT KANSAN HYVINVOINTIA JA TERVEYDENTILAA, ASETTAMALLA ESTEITÄ EDISTYNEIDEN VAARATTOMIENKIN HYÖTYLAITTEIDEN KÄYTÖLLE JA OVAT NÄIN MYÖS ESTEENÄ KEHITYKSELLE JA KANSAN EDISTYMISELLE PARENPIIN ELINOLOIHIN JA TAPOIHIN !!! HALLITUS HYVÄKSYY AINOASTAAN SELLAISET HYÖDYT JA LAITTEET JOSTA HE ITSE SAAVAT VALTAVAT RAHATULOT,   MUTTA JOS KYSEESSÄ ONKIN AINOASTAAN KANSAN ETU JA SEN HYVINVOINTIA EDISTÄVÄ HYÖTYLAITE, NIIN SELLAISTA HALLITUS EI HYVÄKSY, HEIDÄN PITÄÄ MYÖS HYÖTYÄ SIITÄ JA HEILLE KELPAA AINOASTAAN RAHA €€€€€€€ EI KANSAN ETU, SILLÄ EI OLE HEILLE MITÄÄN MERKITYSTÄ.     

KAIKKIEN IHMISTEN EDUN MUKAISEN KEHITYKSEN ON ESTEETTÄ ANNETTAVA JATKUA JA SAAVUTETUT EDUT ON SÄILYTETTÄVÄ !!! JA KANSAN TERVEYDELLÄ RAHASTAMINEN ON LOPUTTAVA !!!

Näin suomessa, sillä jo hallituksemme esiastekin polveutuu sirkuksen jäänteistä, kuva alla todistaa sen. 

 

Vesku 1

#625 Re: Makua höyryttelyyn

27.04.2016 05:04


#619: Marko.L - Makua höyryttelyyn
 

Moi Marko.L. Pistähän noi sun mehut viileeseen kaappiin, sillä lämpö laajentaa nesteet ja tekee ne juoksevammaksi ja niistä alkaa maku ja nikotiini pitoisuudet laskeen !  Ittellänikin on 18mg nikotiini 70/30 pg/vg nesteitä pari litraa joihin maut kokkailen aina itte ja sitten kun ne loppuu mä lopetan ilmeisesti vapottamisenki kokonaan, sillä mä en ala kituuttaan ja repimään tukkaani sen takia, että aivan järjetön kieltolaki tulisi rajoituksillaan pilaamaan hienon höyryttelyn käyttökelvottomaksi, kaikki riippuu tietenki siitä, minkälaisen laittoman lain noi valopäät saa sirkusellaan aikaan, jonka he kuitenkin nopesti ja varmasti tulevat huomaamaan pahaksi virheeksi.   Järjenkäyttöhän olisi kyllä sallittua, mutta sehän olisi aivan liikaa vaadittu hallituksen väeltä, on meinaan sen verran omituisuuksia näkyvillä heidän Ä-O ominaisuuksissa ja täähän on päinvastoin kivaa, ihan kuin Joulua odottelis, kun ei koskaan tidä mitä kivaa ne meille seuraavaks keksii.      

Minäki pistin vielä ton edellisen kommentin n:o. 624 kuvineen lisää, että näette vähän rakkaan hallituksemme taustaa ja historiaa, että tällanen pomo on tällä jengillä.  Aasia sanotaan turhaan tyhmäksi eläimeksi, mutta eihän edes sekään ymmärrä tehdä noin tyhmiä tekoja, "kuten hallituksemme sekoilut" tuohan todistaakin ihmisen olevan liian viisas maan päälle, koska sehän se vasta osaaki tehdä tymiä tekoja ja päälle sitten haukutaankin aasi parkaa tyhmäksi. Tuollainen käytös ihmiseltä taas osoittaakin sen, että ihmisenhän se pitäisi ottaa oppia eläikunnastamme, säästyisimme lukemattomolta turhilta ongelmilta.

Nyt olisi tarkistettava THL ylilääkäri Antero Heloman lääkäriluvat ja miten ainoastaan suomessa SOTE väittää EU-direktiivien vaativan lakimuutosta ja sellaisia rajoituksia sähkötupakalle, mistä muissa EU maissa ei näytä olevan tietoakaan ???  Todellakin kyseenalaista touhua kummaltakin, kuinka Antero Heloma saa toimia ylilääkärin virassa, sillä hän todistettavasti antaa törkeästi muunneltua ja perättömiä lausuntoja sähkötupakasta, niin mitä lausuntoja hän antaa tosisairaille ja leikkauspotilaille ? olisiko Heloma "valelääkäri" sillä hän toimii täysin lääkärinvalan ja etiikan vastaisesti. Ja SOTEn puheet että EU-direktiivit vaatii nämä esitetyt muutokset sähkötupakkaan ei pidä paikkaansa, sillä päätökset tupakkalain muutoksesta on suomen omia sisäisiä tupakkalakiin ehdotettuja lakiehdoituksia muutoksista myös sähkötupakkaan, miten on mahdollista että EI EU tällaisia ole vaatimassa muilta EU mailta ???  Savuton suomi on täysin Juha Sipilän päähänpiston lipsahdus suustaan eduskunnan kyselytunnilta, joka vahingossa pääsi myös yleiseen mediaan ja sitä kautta levisi yleisön tietoisuuteen muka tosiasiana ! jonka Sipilä käytti heti hyväkseen ja edukseen kun huomasi sen vaikutuksen ja alkoikin väittämään sitä muka eduskunnan tavoitteeksi ??? Tässä on taas lisätodisteita isossa virkamiesasemassa olevien herrojen ajatusmaailmasta, etteivät he välitä mikä on kansan edunmukaista valtavaa hyötyä, sillä herrat asettavat rahan ja oman maineen ja kunniannsa etusijalle, joilla voivat kerskua toisilleen suurissa juhlisaan kuinka he jälleen höynäyttivät kansaa ja ne juhlatkin kustantaa kansa ! 

Jos tällaisten puheiden perusteilla ja varaan rakennetaan LAKI niin se on täysin verrattavissa OIKEUSMURHAAN

D-DAY LÄHENEE VAPOTTAJILLA, EIKÄ KÄSITTÄMÄTÖN HALLITUKSEMME TUNNE YHTÄÄN ARMOA MEITÄ VAPOTTAJIA KOHTAAN, VAAN KIUSAAVAT MEIKÄLÄISIÄ VIIMEISEN PÄÄLLE JA VIIMEISEEN ASTI !  Terv. Vesku 1