Sähkösavuketta säädeltävä sen todellisten riskien mukaisesti!

Vesku 1

/ #624 SAAVUTETUT EDUT ON SÄILYTETTTÄVÄ !

25.04.2016 06:27


SAAVUTETUT EDUT ON TODELLAKIN SÄILYTETTÄVÄ, EIKÄ NIITÄ SAA MILLÄÄN OIKEUDELLA HAITATA, varsinkin jos siitä on suurta hyötyä kokonaisen väestön hyvinvoinnin kannalta, eikä todistettavasti ole koskaan aiheuttanut minkäänläista uhkaa tai haittaa kenellekkään ihmiselle väestössä, on täysin sevlää, että juuri tällaiset esim. hyötylaitteet on ehdottomasti hyväksyttävä palvelemaan yhteiskuntaamme ja hyödynnettävä niitä edellenkin, kuten ELECTRONIC VAPORIZER LAITTEET JA KAIKKI LAITTEEN KÄYTTÄMÄT KÄYTTÖNESTEETKIN jotka ovat jo vuosikausia olleet yleisessä käytössä ja todettu toimiviksi täysin ongelmitta ja koska laitteesta on ollut valtava hyöty varsinkin tupakoitsijoiden keskuudessa joka on 95% haitattomampi vaihtoehto, ja on kokonaisuudessaan samalla kaikkien kansalaisten edunmukaista, niin, SELLAISTA LAKIA EI SAA ASETTAA VOIMAAN, mikä tällaisen valtavan edistyksen pysäyttää, jolla tulisi olemaan ainoastaan haitallista vaikutusta kokonaisuudessaan kokonaiselle väestölle / kansalle.

SUOMEN HALLITUS TEKEE JATKUVASTI PÄÄTÖKSIÄ ASIOISSA, JOILLA ON VAKAVIA SEURAUKSIA, JOTKA UHKAAVAT IHMISHENKIÄ OMAN KANSAMME KESKUUDESSA MONELLAKIN ERI TAVALLA, HE VAARANTAVAT KANSAN HYVINVOINTIA JA TERVEYDENTILAA, ASETTAMALLA ESTEITÄ EDISTYNEIDEN VAARATTOMIENKIN HYÖTYLAITTEIDEN KÄYTÖLLE JA OVAT NÄIN MYÖS ESTEENÄ KEHITYKSELLE JA KANSAN EDISTYMISELLE PARENPIIN ELINOLOIHIN JA TAPOIHIN !!! HALLITUS HYVÄKSYY AINOASTAAN SELLAISET HYÖDYT JA LAITTEET JOSTA HE ITSE SAAVAT VALTAVAT RAHATULOT,   MUTTA JOS KYSEESSÄ ONKIN AINOASTAAN KANSAN ETU JA SEN HYVINVOINTIA EDISTÄVÄ HYÖTYLAITE, NIIN SELLAISTA HALLITUS EI HYVÄKSY, HEIDÄN PITÄÄ MYÖS HYÖTYÄ SIITÄ JA HEILLE KELPAA AINOASTAAN RAHA €€€€€€€ EI KANSAN ETU, SILLÄ EI OLE HEILLE MITÄÄN MERKITYSTÄ.     

KAIKKIEN IHMISTEN EDUN MUKAISEN KEHITYKSEN ON ESTEETTÄ ANNETTAVA JATKUA JA SAAVUTETUT EDUT ON SÄILYTETTÄVÄ !!! JA KANSAN TERVEYDELLÄ RAHASTAMINEN ON LOPUTTAVA !!!

Näin suomessa, sillä jo hallituksemme esiastekin polveutuu sirkuksen jäänteistä, kuva alla todistaa sen.