Sähkösavuketta säädeltävä sen todellisten riskien mukaisesti!

Vesku 1

/ #625 Re: Makua höyryttelyyn

27.04.2016 05:04


#619: Marko.L - Makua höyryttelyyn
 

Moi Marko.L. Pistähän noi sun mehut viileeseen kaappiin, sillä lämpö laajentaa nesteet ja tekee ne juoksevammaksi ja niistä alkaa maku ja nikotiini pitoisuudet laskeen !  Ittellänikin on 18mg nikotiini 70/30 pg/vg nesteitä pari litraa joihin maut kokkailen aina itte ja sitten kun ne loppuu mä lopetan ilmeisesti vapottamisenki kokonaan, sillä mä en ala kituuttaan ja repimään tukkaani sen takia, että aivan järjetön kieltolaki tulisi rajoituksillaan pilaamaan hienon höyryttelyn käyttökelvottomaksi, kaikki riippuu tietenki siitä, minkälaisen laittoman lain noi valopäät saa sirkusellaan aikaan, jonka he kuitenkin nopesti ja varmasti tulevat huomaamaan pahaksi virheeksi.   Järjenkäyttöhän olisi kyllä sallittua, mutta sehän olisi aivan liikaa vaadittu hallituksen väeltä, on meinaan sen verran omituisuuksia näkyvillä heidän Ä-O ominaisuuksissa ja täähän on päinvastoin kivaa, ihan kuin Joulua odottelis, kun ei koskaan tidä mitä kivaa ne meille seuraavaks keksii.      

Minäki pistin vielä ton edellisen kommentin n:o. 624 kuvineen lisää, että näette vähän rakkaan hallituksemme taustaa ja historiaa, että tällanen pomo on tällä jengillä.  Aasia sanotaan turhaan tyhmäksi eläimeksi, mutta eihän edes sekään ymmärrä tehdä noin tyhmiä tekoja, "kuten hallituksemme sekoilut" tuohan todistaakin ihmisen olevan liian viisas maan päälle, koska sehän se vasta osaaki tehdä tymiä tekoja ja päälle sitten haukutaankin aasi parkaa tyhmäksi. Tuollainen käytös ihmiseltä taas osoittaakin sen, että ihmisenhän se pitäisi ottaa oppia eläikunnastamme, säästyisimme lukemattomolta turhilta ongelmilta.

Nyt olisi tarkistettava THL ylilääkäri Antero Heloman lääkäriluvat ja miten ainoastaan suomessa SOTE väittää EU-direktiivien vaativan lakimuutosta ja sellaisia rajoituksia sähkötupakalle, mistä muissa EU maissa ei näytä olevan tietoakaan ???  Todellakin kyseenalaista touhua kummaltakin, kuinka Antero Heloma saa toimia ylilääkärin virassa, sillä hän todistettavasti antaa törkeästi muunneltua ja perättömiä lausuntoja sähkötupakasta, niin mitä lausuntoja hän antaa tosisairaille ja leikkauspotilaille ? olisiko Heloma "valelääkäri" sillä hän toimii täysin lääkärinvalan ja etiikan vastaisesti. Ja SOTEn puheet että EU-direktiivit vaatii nämä esitetyt muutokset sähkötupakkaan ei pidä paikkaansa, sillä päätökset tupakkalain muutoksesta on suomen omia sisäisiä tupakkalakiin ehdotettuja lakiehdoituksia muutoksista myös sähkötupakkaan, miten on mahdollista että EI EU tällaisia ole vaatimassa muilta EU mailta ???  Savuton suomi on täysin Juha Sipilän päähänpiston lipsahdus suustaan eduskunnan kyselytunnilta, joka vahingossa pääsi myös yleiseen mediaan ja sitä kautta levisi yleisön tietoisuuteen muka tosiasiana ! jonka Sipilä käytti heti hyväkseen ja edukseen kun huomasi sen vaikutuksen ja alkoikin väittämään sitä muka eduskunnan tavoitteeksi ??? Tässä on taas lisätodisteita isossa virkamiesasemassa olevien herrojen ajatusmaailmasta, etteivät he välitä mikä on kansan edunmukaista valtavaa hyötyä, sillä herrat asettavat rahan ja oman maineen ja kunniannsa etusijalle, joilla voivat kerskua toisilleen suurissa juhlisaan kuinka he jälleen höynäyttivät kansaa ja ne juhlatkin kustantaa kansa ! 

Jos tällaisten puheiden perusteilla ja varaan rakennetaan LAKI niin se on täysin verrattavissa OIKEUSMURHAAN

D-DAY LÄHENEE VAPOTTAJILLA, EIKÄ KÄSITTÄMÄTÖN HALLITUKSEMME TUNNE YHTÄÄN ARMOA MEITÄ VAPOTTAJIA KOHTAAN, VAAN KIUSAAVAT MEIKÄLÄISIÄ VIIMEISEN PÄÄLLE JA VIIMEISEEN ASTI !  Terv. Vesku 1