rauha on puolueeton suomi

/ #93

02.06.2016 09:17

Surullista että Suomalaiset suhtautuu tunteella ja istutetulla ryssävihalla tähän vakavaan asiaan.

Kaiken huippuna mediaamme omistavat tahot Natottavat ja luovat Venäjä uhkaa tarkoitushakuisesti ( toki uhka on mutta sitä liioittellaan rajusti ) Venäjä suhtautuisi kunnioittaen ( ja taktisen järkevästi )  siihen että edes Suomi lakkaisi janoamasta sen kansallista pankkitoimintaa ja luonnonvaroja yhdessä USA;n kanssa. Molemmat suurvallat ovat vaaraksi pienille kansoille, mutta liittymällä toiseen......mitä hyödymme?

Ai niin pääsemme maasodan näyttämöksi jälleen kerran kun maantiede ei valehtele. Mutta tilastot huolimatta tyhmemmille jatkuvasti suunnatusta propakandasta ovat että valtaosa maamme kansalaisista ei halua Natoon. Kuten käy ilmi reservilläisille tehdystä kyselystäkin. Kas kummaa se on vaiettu medioissamme, sopinut ei Natoagendaanko?

Jos sota syttyy ja olemme Natossa tai isäntämaasopimus on vielä voimassa tuhotaan maamme totaalisesti. Puolueettomana nauttisimme suojaa sillä muuallakin olisi Natopikkukoiria, joita Venäjä rusikoisi keskiajalle kasvaneella sotakalustollaan.

Sota on kauhein asia mitä meille voi tulla ja Nato on porttilippu etulinjan tuhoalueelle. Siksi enemmistö meistä ei halua Natoa noin vaan ottaa, vaikka Natorumpu jaikaa telkusta, radiosta, valtamediasta joka viikko.