Guggenheim Helsinkiin (tai Suomeen)? EI KIITOS!

Late Lapista

/ #42

19.01.2012 07:02

Himo guggenheimiläinen pajunen oli eilen telkkarissa, kehumassa guggenheim museotaan!
jussi kehui helsingin kaupungin maksavan rakennuksen 140 milj, euron kustannuksen, mutta pyytävänsä myös valtiota apuun!
Kun haastattelija kysyi jotta entäs jos museo meneekin nurin, jääkö kustannukset VERONMAKSAJIEN hartioille, EIVÄT jää vastasi pajunen, kustannukset jäävät helsingin kaupungin kontolle!
Minkä heeelevetinlainen rahasampo pelkkä helsingin kaupunki on, jos pärjää ilman verotuloja????
Tuo oli pajuselta yhtä ketsuppipekkamainen lausunto, kuin kemin päättäjiltä ja poliiseilta taannoin, jotka väittivät jotta pakoloisten kuluja eivät maksa veronmaksajat, vaan SUOMEN VALTIO !
Suomenkaan valtio ei pärjää kuin kahdestatoista puoleenpäivään ilman verotuloja, se on saletti se!
Herää kysymys jotta ovatko nämä päättäjät ja pajuset noin heeeelevetin tyhmiä, vai teeskentelevätkö vain ja uskovat jotta KANSA ON TYHMÄÄ, eikä ymmärrä mistään mitään !
Eipä olekaan ihme jotta pajunen suostuu jokakesäisten helsingissä järjestettävien, homojen kokoontumisajojen avaajaksi, kun äijän järjenjuoksu on tuota luokkaa!

Helsinkiin on rakennettu jo verovaroilla oopperat, teatterit ja musiikkitalot, ja nyt nuo pääkaupunkiseudun linssiluteet, eivät pysty itse edes kustantamaan lippujaan, noihin huppailupaikkoihinsa, vaan niitäkin on vielä tuettava verovaroista yli 200 eurolla per piljetti!

HÄVETKÄÄ pajuset & kumppanit !

PS; Arhinmäelle jutusta pujot kokonaan!