Ei pakkorokotuslaille


Vieras

/ #545

30.12.2010 22:55

Tämä rokotesekoilu oli oiva hämäys jotta ei noussut suurta kohua 1.1.2010 voimaan astuvasta maailmanlaajuisesta elintarvikelainsäädännöstä. Todella ovelaa.

No mitä sitten on odotetavissa ruokapuolella, pikasilmäys asiaan;
Tammikuun 1, 2010:

* Kaikki myyntiin tarkoitettu ruoka tulee säteilyttää ja saadaan käsitellä kemikaleilla ja hyönteismyrkyillä säilymisen takaamiseksi.

* Luonnonvitamiini-, mineraalilisät ja yrtit ovat kiellettyjä (ja kaikki luonnomukainen parantaminen estyy)

* Kaikki ruoaksi tarkoitetut eläimet täytyy käsitellä antobiooteilla ja kasvuhormoneilla.

* Ja vähitellen omien vihannesten ja hedelmien kasvatus muuttuu luvanvaraiseksi ja niiden kasvatus säädellään tarkasti.

lisäinfoa: http://ec.europa.eu/food/international/organisations/codex_en.htm

- Codex Alimentarious'n tavoite on poistaa vapailta markkinoilta yrtit, vitamiinit, mineraalit, homeopaattiset aineet, aminohapot ja muut luontaistuotteet joita olet voinut hankkia vapaasti tähänasti.

Pelin nimi on Codexin mukaan siirtää kaikki nämä aineet resepteille jotta voidaan valvoa niiden käyttöä ja kauppaa farmamonopolien toimesta.

Codex Alimentarious'in suosituksen mukaiset lait on otetttu käyttöön Saksassa ja Norjassa, joissa sananmukaisesti koko terveysruoka-ala on otettu haltuun suurten lääkeyritysten toimesta.

Näissä maissa esim. vitamin C jonka pitoisuus ylittää 200mg on laittomia, vitamiini E'n raja on 45 IU, vitamin B1'n raja 2,4 mg jne. D-vitamiinin 35 mg ylittävät tuoteet ovat reseptilääkkeitä.

(Tutkimus: D-vitamiini tehokkaampi nuhan torjunnassa kuin rokotteet. Vitamin D better than vaccines at preventing flu, report claims, TimesOnline.co.uk, 15.3.2010. Uusi japanilaistutkimus osoittaa, miten D-vitamiinilisän nauttiminen voi jopa puolittaa lasten nuhaan sairastumisen. Tutkimustulosten mukaan vain yksi kymmenestä 6-15 vuotiaasta D-vitamiinilisää nauttineesta sairastui nuhaan, kun taas ilman lisiä olleista yksi viidestä sairastui. Tutkimusta johtanut lääkäri totesi D-vitamiinin olevan tehokkaampi kuin rokotteet nuhan torjunnassa.)

- Shering-Plough, Norjan farmajätti, kontrolloi nyt mm. Echinacea Tincture'a jota myydään nyt lääkkeenä moninkertaisesti kohonneella hinnalla, Samoin kävi aidolle Ginkgo'lle ja monelle muulle yrtille, joita saa tuoda maahan enää vain hallituksen hyväksymä yksi apteekki jolla on oikeus tuoda maahan lääkkeitä. Tämä apteekki voi myydä näitä yrttejä terveyskauppoihin tai apteekkeihin.

Tällähetkellä on tuomittavaa osassa EU: ta myydä yrttejä ruokana. EEC6565 sopimuksen mukaan yrttien myyntiä käsitellään kuin laittomien huumeiden myyntiä. Toimenpiteet ovat käynnissä koko EU:n harnmonisoimiseksi.
--------------------------------------------------------------------------------

Eli "terveys" ennen kaikkea ja rahasta viis!?

noh katotaan kuinka käy kun ihmiset tajuavat tämän plus siihen yhdistetty lissabonin sopimuksen(jos järjestettiin kansanäänestys myös suomessa :P ),
kuoleman tuomio mellakkoinnista.

Ja joku vielä jaksaa luulla että valtion päämiehet ovat vallassa,eivät ole olleet varmaan enää hetkeen.

Nyt kun elintarvikekontrollikin ,Codex Alimentarious, on saatu alkuun on hyvä siirtyä näihin geenimanipuloituihin rokoteruokiin.

Et tiedä minkä rokotteen tms. olet syönyt, kun ostat kaupasta ruokaa. Viranomaiset pitävät huolen, ettei rokotetta tarvitse kertoa tuoteselosteessa. Aina vain ovelammaksi menee.
http://www.pnas.org/content/104/26/10757.full