Ei pakkorokotuslaille

Vieras
Vieras

/ #564 Re: Ei pakkorokotuksia........

13.01.2011 17:52

#562: Elämän puolesta - Ei pakkorokotuksia........ 

Nykyinen EU ei ole sama, johon liityimme, vaan sieltä on paljastunut rumia asioita. Eu on muuttunut Lissabonin sopimuksen voimaan astumisen jälkeen v. 2009. Lissabonin sopimuksen pykälät 48, 352 ja Protokolla 7 todistavat, että järjestelmä ei enää oledemokraattinen:

 http://www.relay-of-life.org/info/didyouknow.html   

Lissabonn sopimusta voi verrata vallankaappauksen malliin. Vaikka EU-parlamentin jäsenet ovat demokraattisesti valittuja, niin niistä on poimittu EU-komissioon ainoastaan sellaiset henkilöt, jotka ovat korporaatioiden (lääketeollisuuden kumppaneineen) intressissä.

Lissabonin sopimus on vienyt eduskunnalat, EU-parlamentilata ja Euroopan kansalaisilta isemääräämisoikeuksia, eikä niilä ole enää valtaa vaikuttaa ja kontrolloida EU-komission tekemisiä.

EU-komission jäsenet tullaan valitsemaan jatkossakin ilman yhtään kansan äänestystä.

http://www.eu-facts.org/en/ireland/index.html    http://www.eu-facts.org/en/lisbontreaty/index.html 

Onko mafia ottanut vallan Brysselissä?

http://www4.dr-rath-foundation.org/THE_FOUNDATION/brussels_mafia.html

Ainakin se on varmaa että EU:lla on natsijuuret ja sehän oli jopa natsien suunnitelmakin.

Varmaa on  että EU ei ole enää demokraattinen järjestelmä ja lääketeollisuss  ohjaa nyt sitä.

 

http://www4.dr-rath-foundation.org/THE_FOUNDATION/peoples_europe/index.html

“Did you know that the 'Brussels EU' executive body - the 'EU commission' - essentially GOVERNS EUROPE OUTSIDE ANY DEMOCRATIC CONTROL?

The facts are: The “Brussels EU” is a fundamentally undemocratic construct. Its democratically elected organ – the EU parliament – has little or no control over its executive, the EU Commission. This Commission – a would-be “European government” – is selected on behalf of special interest groups: namely the petrochemical/ pharmaceutical industry, otherwise known as the oil and drug cartel".

http://www.relay-of-life.org/speech/speech.html#eu

The elections for the European Parliament are little more than a masquerade, deceiving the people of Europe by portraying the EU structure as a democratic system.

http://www4.dr-rath-foundation.org/THE_FOUNDATION/peoples_europe/page2.html