Pyhäjärven kaupungin sivistystoimenjohtajan viran lakkauttaminen

Aloitteen allekirjoittajat toivovat, että Pyhäjärven kaupunki lakkauttaa sivistystoimenjohtajan viran Pyhäjärven kaupungin heikentyneen taloudentilan takia. Pyhäjärven kaupungin hallintosäännön 6 luku 38 §:n mukaan valtuusto päättää viran lakkauttamisesta ja nimikemuutoksista kaupunginhallitus.

Sivistysjohtajan virkatehtävät voidaan yhdistää koulun johtajan / rehtorin tehtäviin (esimerkiksi lukion rehtori tai joku muu vastaavan pätevyyden omaava henkilö) jolloin sivistysjohtajan palkkakustannukset eivät enää rasita kaupungin taloutta.

Esimerkiksi Kiuruvedeltä n.9000 asukkaan kaupungista on lakkautettu sivistystoimenjohtajan virka ja se on yhdistetty koulunjohtajan tehtäviin

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Mauri Niskanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko Jyrki Kataisen erota?