Tampereen Hatanpään lukion lakkauttamista vastaan

Hatanpään lukio on vaarassa tulla lakkautetuksi toisen asteen koulutuksesta tehtävien säästötoimenpiteiden vuoksi. Asiaa perustellaan lukion pienuudella, mikä on aivan järjetöntä! Pienuus ei tee lukiostamme muita kouluja huonompaa - päin vastoin. Halussa on tiivis yhteisö, hyvä yhteishenki ja ilmapiiri. Lisäksi koulussa toimivat musiikki- ja musiikkiteatterilinjat, sekä se on saneerattu muutamia vuosia sitten yli 8 miljoonalla eurolla. Miksi pilata jotain hyvää ja toimivaa? Koulun lakkauttaminen tuskin edes auttaisi säästöongelmiin pidemmällä aikavälillä - suunnitteilla oleva ''ratkaisu'' on todellisuudessa hyvin lyhytnäköinen ja hyödytön.

Kerätään siis nimiä näyttääksemme, että Halu on arvokkaampi kuin lakkauttamisesta saatavat ''säästöt''. Säilytetään hieno oppimisympäristö ja annetaan tuleville lukiolaisillekin mahdollisuus olla halulaisia!

 

 

 

Linkkejä aiheeseen liittyen:


Hatanpään lukion verkkosivut:

http://lukiot.tampere.fi/hatanpaa/

 

Hatanpään lukion puolesta -blogi:

http://halunblogi.wordpress.com/

 

Hyvä lukio! Hatanpään lukio on Suomen paras! -blogikirjoitus:

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/hyv-lukio-hatanp-n-lukio-on-suomen-paras

 

Johannan päiväkirja: Hatanpään lukiota ei tule lakkauttaa:

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/johannan-p-iv-kirja-hatanp-n-lukiota-ei-tule-lakkauttaa

 

Halun Facebook-sivut:

https://www.facebook.com/Hatanpaanlukio?fref=ts

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Mari Hynninen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko perustuloa?