Erityistä tukea tarvitsevat ja kehitysvammaiset koululaiset ja heidän huoltajansa on huomioitava, kun Järvenpään kaupunki ja Keusote tekevät päätöksiä nykyisestä Louhelan aamu- ja iltapäivätoiminnasta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Iso kiitos kaikille adressin allekirjoittaneille

2020-06-05 19:58:24

Saimme eilen kuulla ilouutisen Järvenpään kaupungin ja Keusoten päättäjiltä. He olivat päätyneet moninaisten neuvottelujen jälkeen jatkamaan yhteistyötä Louhela Setlementin kanssa tämän vuoden loppuun saakka ja ainakin siihen saakka järvenpääläisten erityistä tukea tarvitsevien ja kehitysvammaisten koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta jatkuu nykyisellään.

Kerta kaikkiaan mahtava ja huojentava uutinen meille lasten vanhemmille. Meidän äänemme ja lastemme ääni oli kuultu!! Äänemme esiintulo ei ollut helppo ja vaati meiltä vanhemmilta valtavasti työtä, että äänemme kuultiin kuntaorganisaatiossa. Sananmukaisesti päädyimme huipulle ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Vaatimuksemme oli, että päättäjät ottavat aikalisän päätöksenteossa ja kuulevat meitä vanhempia ja vammaisia lapsia ennen lopullista päätöksentekoa. Ja tämän me saavutimme! Kaupungin ja Kuntayhtymän johtajat ovat luvanneet meille, että asiaa selvitetään lisää syksyllä ja lapsia ja meitä vanhempia kuullaan toimintaan liittyvissä kysymyksissä kouluvuoden alettua. Järvenpään kaupungin vammaisneuvosto on myös osallisena syksyn yhteistyössä. Mahtavaa!!

Emme olisi selvinneet tästä ilman teidän tukeanne. Kiitos kaikille tuesta, kannustuksesta ja yhteistyötä. Yhdessä olemme enemmän!

Nyt voimme nauttia kesästä ja lomailla hyvillä mielin!

Kesäterveisin

Riitta Räisänen


Riitta Räisänen



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.