Eläkeläisten taitetusta indeksistä luovuttava ja pieneläkeläisten veroa laskettava

Olen ollut yhteydessä moniin henkilöihin, joilta olen saanut tietoa pienillä työeläkkeillä olevien tukalasta asemasta, koska aikanaan Paavo Lipposen aikana päätettiin luopua eläkkeiden täysimääräisistä indeksikorotuksista.

Tällä hetkellä monet eläkeläiset miettivät ostavatko he ruokaa vai lääkkeitä. Se on tosi aliarvostettua sellaisille, jotka ovat koko elämänsä tehneet raskasta työtä pienellä palkalla. Nyt kun vielä tämä hallitus nosti lääkkeiden KELAn korvausrajaa.

Verotus ei ole huomioinut mitenkään, että että eläkeläisten nettotulot ovat vuosien mittaan pienentyneet vaan verotus on keskimäärin yhtä korkea tai jopa korkeampi, kuin yhtä paljon asaitsevilla työssä käyvillä henkilöillä.

Allekirjoittamalla osoitat arvostuksi Suomen puolesta työskennellyille henkilöille!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Rea Kuokkanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko yritystukia vähentää?