Helsingin joukkoliikenteen heikentäminen

Kommentoitu viesti

Ei savua ilman puita

#224 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mechelininkadun liikenne

25.02.2013 11:05

#223: Faktaa löytyy Googlella - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mechelininkadun liikenne

Kiitos opastuksesta, mutta kyllä Töölössä varmaan seuraavissa vaaleissa osataan kiittää sekä Vihreitä että muita  oikeistopuolueita Mechelininkadun kiitoradasta. Vasemmisto on perinteisesti yrittänyt ruikuttaa ainakin joukkoliikenteen puolesta. Kunhan ratkaisun kaikki vaikutukset mm. talojen huollolle ja sen kustannuksille ja osakkeiden neliöhinnoille selviävät, niin heräävät nekin asukkaat, jotka ymmärtävät vain rahan päälle.

Vastaukset

Pysäkillä seisoja

#225 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mechelininkadun liikenne

2013-02-25 12:10:53

#224: Ei savua ilman puita - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mechelininkadun liikenne 

Mechelininkatu on joutunut politiikan pelinappulaksi, ja tavallisia asukkaita yritetään lytätä milloin milläkin argumenteilla, joilla joku porukka ajaa vain omaa etuaan. Siinä pelissä ei pari puuta tai pysäkkiä paljon paina. Jos joku Kivekäs sanoo, että muutama sata asukasta joutaa hyvin kävelemään kauemmas, niin tämä on sitten sitä faktaa. Tähän mennessä yhteensä 550 henkeä on vastustanut pysäkkimuutosta tässä ja toisessa adressissa, joten meitä väärinajattelijoita on enemmän kuin poliitikot ovat päättäneet.

Kuntavaalit uusiksi

#229 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mechelininkadun liikenne

2013-02-25 15:57:40

#224: Ei savua ilman puita - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mechelininkadun liikenne 

Luulenpa, että seuraavissa vaaleissa menee melkoinen nippu ääniä uuteen jakoon. Odottelen sitä kieli pitkällä, kun tuli viimeksi äänestettyä väärin.