Home- ja kosteusvaurioista sairastuneet huomioitava

Kommentoitu viesti

Työpaikkakyvytön
Vieras

#6 Homemikrobit aiheuttavat oireita ja sairauksia yhä enemmän

22.02.2011 19:00

Joka puolelta Suomea tulee viestejä siitä, että sairastuneita on entistä enemmän.

Koululaisia sairastuu jo ala-asteella niin vakavasti, että he eivät voi mennä enää kouluun ollenkaan. He käyvät kotikoulua, jos kunnan/kaupungin viranomaiset suvaitsevat sen heille suoda. Kuitenkin se on heidän velvollisuutensa! Miten nämä sairastuneet nuoret voivat käydä ammattikoulua tai yliopistoa, kun lähes kaikki nämä koulut ovat jo nyt sisäilmastoltaan ongelmaisia ja aiheuttavat vakavia oireita niin monille? Kadotammeko kokonaisen sukupulven?

Miten suhtaudutaan työpaikoilla oireileviin/sairastuneisiin työntekijöihin? Heitä sanotaan usein psyykkisesti sairaiksi ja pelotellaan niin paljon, että he irtisanoutuvat työpaikastaan. Tilanne on sairastuneiden osalta vaikea!

Mitä viranomaiset tekevät? He eivät halua tunnustaa sisäilma-ongelman olemassa oloa. Kaupunkien/kuntien vuokra-asuntoja ei korjata, vaikka monet niistä ovat selkeästi homeessa. Työpaikkoja ei korjata kosteusvaurion tapahtuessa. Maalataan vain päälle.Luulenpa, että Suomen isännöitsijät, huoltomiehet ja rakennusmiehet eivät osaa korjata vesivahinkoja oikein. Heillä ei ole ammattitaitoa siihen! Heidän kaikkien tarvitsee mennä koulunpenkille oppimaan kosteusvauriokorjauksen aakkoset.

Meidän sairastuneiden ei tarvitse olla yksin ongelmiemme kanssa. Kun hätä on suurin, etsi paikkakunnaltasi vertaistukiryhmä, jossa voit saada tukea (tai puhelimen kauttakin voi saada apua). Tämä adressi on hieno juttu!

Vastaukset

Kaleton

#65 Re: Homemikrobit aiheuttavat oireita ja sairauksia yhä enemmän

2011-11-11 19:05:23

#6: Työpaikkakyvytön - Homemikrobit aiheuttavat oireita ja sairauksia yhä enemmän

Tämä kaikki teksti on todellakin totta. Kyseessä on tosiaan hengenvaaraan johtava myrkky, ja jo lapsetkin jäävät kyseisen myrkyn takia aikuisina vaille työtä ja elämän arvoista elämää. He jopa tekevät itsemurhia aikuisina, tai varhaisaikuisuudessa, kun lääkärimme väittävät tämän olevan psyykkinen sairaus ja silti itsekin kertovat kirkkain silmin vaihtaessaan tks:ta toiseen työpaikkaansa homeongelmien takia. Ohjatessaan usein potilaitaan Psykiatrian poliklinikoille. (Aikuisten, sekä lasten) Miettikää muovin sisään rakentajat, sokerista tehdyt timpurit ja koko arkkitehtuuri rakennuttajat. (lisään duunarit tekee mitä pomot käskee, ettei tule kenkää ja leimata kuupastaan sairaaksi.)

#146;tämä ei ole uskon asia

#147 Re: Homemikrobit aiheuttavat oireita ja sairauksia yhä enemmän

2014-01-10 11:16:09

#6: Työpaikkakyvytön - Homemikrobit aiheuttavat oireita ja sairauksia yhä enemmän

Hälyyttävää luettavaa  aiheesta. Monet eivät enää jaksa edes selittää vaivojaan miljoonatta kertaa. Suomi on kai huonoin länsieuroopan maa toksiini-sairastuneiden kohtelussa, tässä asiassa eletään itäisten maiden tapaan. Metsän homeet eivät ole sama asia, kuin rakenteissa muhivat myrkkypäästöt. Vaarallisten homeiden erittämien toksiinien tehtävä on tappaa muut vaarattomammat homelajit. On myrkkyä ihmisellekin. Riittävän myrkytysmäärän jälkeen kehon myrkynpoistojärjestelmän toiminta heikkenee. Sitten on vältettävä haitallisia altisteita.

Liian monet vuokra-asunnot homehtuneet pelkästä välinpitämättömyydestä  rakentaessa ja ylläpitäessä. Tasakatto ja maanalainen kellari ei toimi useinkaan näissä ilmasto-oloissa. Suomalaisella kirvesmiehellä on ammattitaitoa, mutta sitä ei taideta kaivata nyky-rakentamisessa. Monet kortistossa.

JOS talo tehtäisiin monikerroksisista ja kemikaalirunsaista materiaaleista , Kosteista liimahöyryjä erittävistä betonielementtilaatoista, sisärunko sateiseen vuodenaikaan sääsuojaamattomana pystyttäen, Olemattomalla mutta helppokulkuisella sokkelilla varustettuna, salaojitusvaiheessa kiirehtien, tasakatto huovalla varustaen,ilmanvaihto minimikustannuksilla toteuttaen, räntäsateessa villottaen, voittoja maksimoiden ja ammattitutkintoa omaamattomalla työvoimalla toteuttaen, en itse ostaisi tai vuokraisi, alalla vuosia työskennelleenä, sen kaltaista asuntoa.

Muutto (toiseen) länsimaahan tai hirsimökkiin on auttanut monia. Terveitä kerrostaloja pitäisi olla enemmän.