Vastustamme Valviran aikeita puuttua kilpirauhasongelmien hoitoon

Kommentoitu viesti


Vieras

#7 Hyvä hoito kuuluu kaikille!

27.05.2013 06:58

Kärsin työkyvyttömyyden, masennuksen ja merkittävän ylipainon rajalla 10 vuotta elämästäni. Muun muassa omien lasteni pikkulapsiajat. Juoksin lääkäriltä toiselle etsimässä apua, yhteinen vastaus oli ettei ongelmani ainakaan kilpirauhasesta voi johtua, kun viiterajoissa ollaan kauniisti. Korkeintaan liikatoiminnalla, kun vähän yläkantissa ja tsh lähes mittaamaton. Päässä kuulemma viirasi ja 1000-1200 kacl/ vrk oli virheellinen arvio, söin salaa liikaa.

Vasta pitkän etsinnän ja odottelun jälkeen pääsin lääkärille, joka kuunteli oireeni, uskoi minua ja määräsi laboratoriokokeita. Lääkitysvaihdettiin Erfa thyroid + liothyroin valmisteisiin. Helppoa ei vaihto ollut johtuen pitkään huonosti hoidetusta kilpirauhasesta ja elimistön epätasapainosta. Mutta nyt, ensimmäistä kertaa sairastumiseni jälkeen olen saanut takaisin itseni ja toimintakykyni!

Useat tk ja työterveyslääkärit suhtautuivat oikreisiini ymmärtäväisesti, mutta vailla minkäänlaista tajua siitä, miten kilpirauhasta tulisi hoitaa! Apua en siis saanut, vaikka varmaan he olisivat sitä antaneet, jos heillä olisi tietoa ollut. Osa lääkäreistä on suhtautunut minuun alentuvasti ja kuuntelematta. Olen jopa saanut saarnoja hyvistä elämäntavoista ja luulosairaudesta.
Jännä, että ne kaikki luulosairauden aiheuttamat vaivani ovat poistuneet, kun olen saanut eläinperäisen + t3 hormoonia sisältävän oikean lääkityksen itselleni.

Vastaukset

epätoivoinen

#57 Re: Hyvä hoito kuuluu kaikille!

2013-05-28 19:01:22

#7: - Hyvä hoito kuuluu kaikille!

Voiko täällä kertoa kuka oli sinua kuunteleva hyvä lääkäri? Kärsin näistä oireista ja ttl ei suostu kuuntelemaan.

Äitien väsymystä ei tutkita kunnolla

#495 Re: Hyvä hoito kuuluu kaikille!

2014-12-04 07:26:46

#7: - Hyvä hoito kuuluu kaikille! 

 Mulla samantyyppinen tarina. Ja oireet alkoi suurin piirtein esikoisen syntymästä. 10 vuotta söin erilaisia masennuslääkkeitä, joista ei ollut mitään apua. Vasta sitten osuin hyvälle lääkärille, joka tajusi, että kyseessä on kilpirauhasen vajaatoiminta.