Eroa, maatalousministeri Sirkka-Liisa Anttila

Kommentoitu viesti

Sari Kivijärvi
Vieras

#68 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senkö takia

28.03.2011 20:47

#66: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senkö takia 

 Vanhainkotien asioihin pitää todellakin panostaa enemmän. Ei se tarkoita, että jos jotkin asiat ovat muualla huonosti niin se oikeuttaisi muut epäkohdat. Kai sinä sitten teet asialle jotain? Aina on helppo puhua, toivon että pistät tikun ristiin.

Toisten alueille meno on kyllä kielletty! Minkäs minä sille voin jos aktivistit ovat päättäneet rikkoa tätä. Tämä on ollut ainut keino tuoda todisteet julmasta turkistarhauksesta ihmisten ilmoille. Nämä aktivistit ovat valmiita ottamaan vankilariskin, koska kokevat hyödyn olevan suuremmat.

Kuin Heizin dilemma: "Heinzin vaimo on kuolemansairas, mutta hänen sairauteensa on olemassa lääke. Apteekkari on kuitenkin ylihinnoitellut sen, joten Heinzilla ei ole varaa ostaa lääkettä. Pitäisikö Heinzin pelastaa vaimonsa henki varastamalla lääke?" Jotkut ovat valmiita varastamaan lääke, toiset ei.

Salakuvaukset täytyy jokatapauksessa ottaa tosissaan. Ja mitäpä sanot siihen, että koiraa ei saa häkittää mutta kettua saa?

Vastaukset


Vieras

#69 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senkö takia

2011-03-28 22:29:32

#68: Sari Kivijärvi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senkö takia 

Sanoit, ettei koiraa saa häkittää.  Kuinka on sitten mahdollista, että myydään sisähäkkejä koirille, jonka voi sijoittaa vaikkapa pöydän alle.  Sitten koira on häkissä koko sen ajan, kun ollaan työssä.

Itse asiassa olenkin panostanut vanhuksen hoitoon joka päivä ja nyt onkin saatu avustajatoimintaa.  Sekin on jo hyvä asia.  Asiaa viedään eteenpäin.

No miksi sitten aktivistit lähtevät karkuun ulkomaille ja ovat siellä parisen vuotta, jolloin syyte vanhenee.   

Salakuvauksia en ota tosissaan, koska  aktivistien mielestä kaikki tuotantoeläimet voivat huonosti.  Silti voimme ihailla eri näyttelyissä valtavan hienoja eläimiä.  Mistähän ne sitten on toimitettu näyttelyihin, jos ei suomalaisilta maatiloilta.