EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Tavallinen hetero ei vihaa eikä pelkää homoja

#421 Tämän allekirjoittajat ovat kiihkouskovaisia ja/tai omasta seksuaalisuudestaan epävarmoja luusereita

19.04.2014 17:40

#408: -

"Suurinosa allekirjoittajista on ihan tavallisia suomalaisia heteroita"

 

Ei ole ainakaan tavallisia heteroita. Tavallinen hetero ei korvaansa lotkauta jollekin homoaiheiselle postimerkille.

Sitävastoin tavallista suomalaista kyllä kiinnostaa demokratian tila. Joten jos jossain vaiheessa vähänkään näyttäisi, että Itella alkaisi taipua homovihaajien vaatimuksiin, niin silloin tavalliset suomalaiset nostavat sellaisen vastalauseen että sen rinnalla tämän adressin allekirjoituslukema kalpenee kuin sokin saanut kalkkilaivan kapteeni.

Vastaukset

J

#424 Re: Tämän allekirjoittajat ovat kiihkouskovaisia ja/tai omasta seksuaalisuudestaan epävarmoja luuser

2014-04-19 17:54:20

#421: Normaali hetero ei vihaa eikä pelkää homoja - Tämän allekirjoittajat ovat kiihkouskovaisia ja/tai omasta seksuaalisuudestaan epävarmoja luusereita

Tavallisen heteron ei tarvi vihata eikä pelätä. Siitä ei tässäkään ole kyse. Tämän suuntautumisen tyrkyttäminen on vain jotakin jota vastaan täysjärkinen ihminen kyllä nousee. Meinaatko tosissasi että marginaaliryhmä saisi jotakin kalpenemaan? Tiedän että homoaatteella on kannattajansa, näkeehän sen täälläkin, mutta kyllä oma kokemukseni kertoo, että suurin osa tietämistäni ihmisistä ymmärtää vielä että tällainen aihe ei kuulu postimerkkeihin. Ja sillä ei ole mitään tekemistä vihan kanssa.

Olen allekirjoittanut adressin, ja kyllä, olen tosin uskovainen, mutta kiihko-sellaiseksi minua tuskin voi kutsua. Vielä vähemmän epävarmaksi omasta seksuaalisesta suuntautumisestani. Mistähän tuollaista revitkään. Lisäksi luuseriksi nimittely paljastaa jo jotain. (Niin hauska sana kuin se onkin eikä sitä nyt tosissaan tarvi ottaakaan.)


Vieras

#429 Re: Tämän allekirjoittajat ovat kiihkouskovaisia ja/tai omasta seksuaalisuudestaan epävarmoja luuser

2014-04-19 18:48:42

#421: Tavallinen hetero ei vihaa eikä pelkää homoja - Tämän allekirjoittajat ovat kiihkouskovaisia ja/tai omasta seksuaalisuudestaan epävarmoja luusereita

Suomessa ei ole demokratiaa, kuten näemme homopropagandan levittämisestä, pakkoruotsista, monikulttuurista, jne.

Tavalliset suomalaiset näyttävät teille homofiileille mitä demokratia on, jos homopropagandan levittäminen ei lopu. Suomalaiset ovat kurkkuaan myöten täynnä homojen kiukuttelua ja ainaisia vaatimuksia.

 

Homouden kriminalisointi ja tautiluokituksiin palauttaminen ratkaisisi monta ongelmaa...