EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Regulator

#1965 Re: Vapaa rakkaus

30.05.2014 12:47

#1962: Mietihän näitäkin. - Vapaa rakkaus

Touko Laaksonen oli piirtäjä eikä hänen teoksiaan pidä tarkastella minään ´rakkauden aatteen manifesteina´vaan ihan pelkästään maskuliinisen estetiikan kuvauksina ja vieläpä  vahvasti liioiteltuna sellaisina. Aivan kuten vastaavasti ns. ´pin-up´kuvat naisista olivat  . Ilmentävätkö sitten  vanhat  mainospiirrokset tai pin-up kuvat sitten mielestäsi  jotain´Rakkauden Korkeaa Veisua´ tms. ideaalia ?

Asetatko samat vaatimukset myös heteroseksuaalisille eroottisille piirroksille-pitääkö niidenkin mielestäsi esittää raamatullisen käsityksen mukaista ylevää rakkauden ihannetta ? Edustiko sitä esim. entisen Ratto- lehden ´Ratto- Riitta´ tai laulujen Regina-rento´?

Tunnut asettavan vähän liian korkeat kriteerit eroottiselle piirrostaiteelle.Kerro itse millaista esim. eroottinen piirrostaide saisi olla. Onko Corto Maltese , tai Valentina huonoa sellaista vai etkö ole tutustunut kumpaankaan niistäkään?

Ei, Sinun mielestäsi ihmisten pitäisi vain lukea Raamattua ja tyytyä uskonnollisten lehtien piirrostaiteeseen ja raamatullisten aiheiden kuvituksiinNo, jokainen taaplatkoon tyylillään....

Vastaukset


Vieras

#1977 Re: Re: Vapaa rakkaus

2014-05-30 21:47:04

#1965: Regulator - Re: Vapaa rakkaus

 

Erotiikan paikka on jossain muualla kuin  postimerkeissä.