EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Agendan näkee jos tahtoo nähdä, normit alas, on enemmän kuin uhka ns. terveille arvoille jne.

#1981 Aktiivista on,

31.05.2014 05:33

SETAN toiminta, jota osana tämäkin Tom of Finland jupakka on, (ei siis vain yksi postimerkkiarkki monien muiden joukossa!) on erittäin aktiivista, ja nimenomaan pyrkii muuttamaan ajat ja lait.

Esimerkinnä linkistä; Lainsäädännön muutosvaatimukset

Seta on ajanut samaa sukupuolta olevien avioliiton mahdollistavaa lakimuutosta sekä samaan muutokseen sisältyvää adoptio-oikeutta, koska lakimuutos on Setan mukaan tärkeä lapsen kokonaisedun kannalta. Muita vaatimuksia ovat olleet esimerkiksi sukupuolenkorjausprosessin sterilisointivaatimuksen kumoaminen sekä yhdenvertaisuuslain tehokkaampi valvonta.[33][34]

Setan tavoitteisiin kuuluu seksuaalisten vähemmistöjen syrjintää valvovan korkean virkamiehen viran perustamisen ajaminen.[33]

Linkki: http://fi.wikipedia.org/wiki/Seta

ps. Jokaisen kannattaa lukea koko artikkeli, ja varsinkin niin sanotut "kiitospalkinnot ja antipalkinnot"=omput ja rotat jne. Joiden kautta selkeästi tajuaa sen manipuloinin, mielenmuokkauksen, joka on käynnissä ns. homojen "oikeuksien" nimissä. Tasaarvoisuus asiallisissa yhteyksissä on eri asia, kuin se että homous haluaa olla se joka "määrää jokaisen kaapin paikan", eli tyyliin; me saadaan maat ja hallitukset muokata mielekseksemme kampanja, jota Seta ja kumppanit nyt manipuloiden ja syyllistäen, nuorisoamme ideologialleen alistaen ovat parasta aikaa takaa ajamassa.

Vastaukset


Vieras

#1984 Re: Aktiivista on,

2014-05-31 08:18:18

#1981: Agendan näkee jos tahtoo nähdä, normit alas, on enemmän kuin uhka ns. terveille arvoille jne. - Aktiivista on,

 

Aktiivinen kansalaisyhteiskunta kuuluu länsimaiseen demokratiaan. Ehkäpä arvoisan kristillispersun olisi syytä muuttaa vaikkapa Venäjälle tai Iraniin. Niissä maissa eivät vallanpitäjistä riippumattomat kansalaisjärjestöt toimi.

 

 

 

res.matr.

#1994 Arvot sinänsä...

2014-05-31 16:43:59

#1981: Agendan näkee jos tahtoo nähdä, normit alas, on enemmän kuin uhka ns. terveille arvoille jne. - Aktiivista on,

Eivät voi olla ´terveitä´ tai ´sairaita´ , eivätkä  ´kieroutuneita´ tai  ´suoraselkäisiä´... Kyse on aina ihmisistä  jotka niitä kannattavat ja ajavat.

Esim´. "Terve ja onnellinen perhe" voidaan ja on mahdollista kohottaa arvoksi, jonka perusteella kaikki epäterveet vaikka likvidoidaan ja ´yhteiskunnan kannalta onnettomia vaihtoehtoja´estetään toteutumasta. Esimerkkejä sellaisesta arvojen noudattamisesta on ja kaikkein tunnetuimimpia niistä meillä on tietenkin  kansallissosialismin aikainen Saksa.

Ei yksikään diktaattori maailmassa ole luvannut kansalle muuta kuin terveitä arvoja ja kauniita visioita,toivoa ja uskoa tulevaisuuteen .

Kaikissa visioivissa propagandalehdyköissä on ollut kuvia juuri niistä terveistä,nuorista hymyilevistä onnellisista perheistä pienine lapsineen,tai nuorista miehistä ja naisista jotka ovat katsoneet puhdasotsaina ja  kirkkaasti tulevaisuuteen . Julisteissa nähdään yleensä lähinnä terveitä ,kauniita,nuoria ja komeita ihmisiä säteilevine hymyineen-muut loistavat lähinnä poissaolollaan.

Kaikki muu nähdään uhkana ja kaikki toisenlainen herättää pelkoa.Hymy ja onnellisuuskaan eivät ole ´oikeita asioita´ elleivät ne synny oikeista ja hyväksytyistä syistä.Hymyn ja onnellisuudenkin on oltava systeemin palveluksessa-seksuaalisuudesta nyt puhumattakaan.

Kaikissa diktatuureissa homoseksuaalit ovat poikkeuksetta  olleet -ja ovat- eriasteisesti,vainotun vähemmistön asemassa.Tämä seikka tulisi tästä vähemmistöstä puhuttaessa aina muistaa.Esimerkkejä siitä mitä ja millaista tämä vaino voi olla , ei valitettavasti nykyäänkään tarvitse kovin  kaukaa hakea.

Me elämme onneksemme ja kaikkien onneksi täällä valtiossa, jossa mitään vähemmistöjä ei ole lupaa vainota.Rikolliset eivät ole vähemmistö-he ovat rikollisia.(tosin heidänkin kohtelunsa täällä on oltava lain mukaista)

Homoseksuaalisuus ominaisuutena sinänsä ei ole rikos, eikä sairaus.

Homoseksuaalisuus ei ole henkistä jälkeenjääneisyyttä,  eivätkä he välttämättä ole millään tavalla fyysisesti muista poikkeavia-eivät siis  yhtään sen enempää kuin heteroseksuaalinenkaan väestö,joiden joukossa tietenkin esiintyy vaikka minkälaisia taustoja ,ominaisuuksia,  vaivoja ja vikoja.

Voi toki homoseksuaalikin olla esim. kuuro,tai sokea, hän voi saada syövän tai maksakirroosin, hän voi olla kuuden ällän ylioppilas, tai koulupudokas; seurallinen, tai syrjäänvetäytyvä.

Lyhyesti :hänen luonteensa voi koostua aivan yhtä monista ominaisuuksista kuin kenellä hyvänsä ja hän on tämän maan kansalainen siinä kuin kuka tahansa.

Pelkällä vilkkaalla mielikuvituksellanne ette voi häntä tuomita ja harvallapa teistä täällä kirjoittavalla    taitaa olla ´plakkarissa´ minkäänlaisen tuomarin valtuuksia muutenkaan...