Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi

Kommentoitu viesti

media vääristelee

#1 Aivan luonnollista

04.08.2014 18:11

Suomessa on vasemmistolainen valtakoneisto, joka jauhaa vasemmistolaista terrorisia,johon ei kuulu tietenkään tämän suuntainen kannatus, siis ovat Jasserilaisia.

Vastaukset

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-08-06 11:23:09


FOREIGN SECURITY ANALYST

#125 Re: Aivan luonnollista

2014-08-15 11:17:06

#1: media vääristelee - Aivan luonnollista 

 Kirjoitanpa nyt tähän, koska en pysty ymmärtämään Israelin syitä joiden mukaan se on oikeutettu hyökkäämään Gaza:an. Tässä vietiketjussa on vedottu, että Gaza:sta ammutaan raketteja Israelin siviili kohteisiin, itsemurha pommittajiin, ihmiskilpiin, Arabien vihamielisyyteen omia lapsiaan kohtaan omien poliittisten päämäärien saavuttamiseksi jne.

Seuraavat kohdat ovat mielestäni huomion arvoisia, kun arvioidaan Israelin tilannetta, sekä oikeutusta hyökkäyksiin.

1. Eräässä kirjoutuksessa "myöhempänä tässä ketjussa" kerrottiin taas hyvin asia n tuntevasti miten pahat arabit ovat itse aiheuttaneet tilanteen, jossa Israelin on pakko hyökätä Gaza:an, koska Gaza:sta on ammuttu raketteja siviili kohteisiin. Israel:n armeijalla on käytössään viimeistä teknologiaa olevat puolustus järjestelmät, joiden ohittaminen on 95% mahdotonta raketeilla joita Hamasilla on hallussaan. Israelin teknologia ei rajoutu puolustukseen vaan myös hyökkäykseen, jokainen ohjus pystytyään ohjaamaan 10-metrin tarkkuudella kohteeseensa, Israel omistaa suurenlaivueen UAV:tä " unarmed vehicles" joilla pystytään hyökkäämään 5-minuutin hälytyksellä minne tahansa Gazan niemimaalle, sekä lukemattoman määrän sateliitti teknologiaa.

2. Teknologiasta huolimatta Israel tekee jatkuvasti iskuja siviili kohteisiin. Mikään teknologia ei ole 100% varmaa, mutta iskut YK:n majoitus rakennuksia vastaa, joista oli valitetty koordinaatit Israelin puolustusvoimille ja merkitty YK:n tunnuksin. Inhimillisiä virheitä sattuu muttei kolmea kertaa viikossa.

3. Israel uutisoi että Gazasta on isketty siviili kohteita vastaan, mutta siviili uhreja on alle 10 tämän konfliktin aikana, sotilaita alle 70. Vastaava luku muurin toisella puolella on lähellä 1500, infrastruktuuri tuhottu melkein täysin, ainoa sähkökeskus tuhottu, sairaalat eivät pysyt toimimaan "sähkö ja lääke pula" ja Israel ei anna edes arabi lasten käyttää omia sairaaloitaan, minkä lisäksi punaisen ristin kuljetuksia rajoitetaan ja viivästytetään tahallisesti rajoillaan.

4. Israel on vuosikausia puhunut rauhasta, mutta ainoa konkreettinen asia mitä on tapahtunut on turva-aidan rakentaminen ja laittomien siirtokuntien rakentaminen.

Nyt kaikki ihmiset jotka suuressa viisaudessaan pystyvät oikeuttamaan Israelin iskut, olisin erittäin halukas kuulemaan edes muutaman relevantin perustelun.

Relevantti perustelu ei ole:

1. Luvattu maa hömppä.

2. Juutalais vainot, jotka loppuivat 70-vuotta sitten.

3. Arabit aloittivat, koska he eivät aloittaneet vaan heiltä vietiin kodit ja maat 40-50-luvuilla

P.s. Onneksi USA alkaa rajoittaa aseitten toimitusta ja myyntiä Israel:iin

 

 

judah

#166 Re: Aivan luonnollista

2014-08-23 08:56:13

#1: media vääristelee - Aivan luonnollista 

 rasistinen valtio, jonka kuuluisia painua pois palestiinan maasta

oy vey

#247 Re: Aivan luonnollista

2014-09-08 00:26:54

#1: media vääristelee - Aivan luonnollista 

Suomen valtakoneisto on oikeistolainen. Herra on hyvä ja katsoo viimeisten 20 vuoden yksityistämiskehitystä, leikkauksia, hyvätuloisten verotuksen hellittämistä ynnä muuta. Mitä Israeliin tulee, itse ovat kuoppaansa kaivamassa. Ihmeellistä yksisilmäisyyttä vaikka käytös on *törkeämpää* kuin aikanaan Etelä-Afrikan apartheid-hallinnolla.

Kake

#270 Israel suuri uhka maailmanrauhalle

2014-09-15 13:01:51

#1: media vääristelee - Aivan luonnollista 

 Israel ei kunnioita kansainvälisiä lakeja, eikä rajoja. Jopa Yhdysvallat, suurin tukija on alkanut toppuuttelemaan Israelin yltyvää negatiivista politiikkaa. 

Linnea

#293 Re: Aivan luonnollista

2014-09-24 03:43:17

#1: media vääristelee - Aivan luonnollista 

 Gazassa on tänäkin vuonna ollut meneillään kansanmurha.

http://hambayangdoif.wordpress.com/2014/07/21/

ISRAHELL

#331 'ISRAEL' EI OLE KENENKAAN LUVATTU MAA, AINOASTAAN PALESTIINA ON!

2014-10-31 14:41:25

Taman adressin tekija ja allekirjoittajat ovat paastaan vialla, ja aivopestyja sionistisikoja.

Ensinnakin, Israelin ei kuuluisi olla olemassa! Toiseksi se on vain USA:n sotatukikohta lahi-idassa.
Kolmanneksi, mika oikeuttaa mitaan valtiota sellaiseen siviilien systemaattiseen tuhoamiseen jota Israelissa on nahty ja tullaan nakemaan. Miksi kansa jota on rikottu toisessa maailmansodassa saa tehda mita haluaa ja oikeuttaa sen 70 vuoden taakse? Mika oikeuttaa kansaa jota on syrjitty 70 vuotta sitten kayttaytya samanlailla kuin sortajansa? Eikos heidan kuuluisi suojella ihmisoikeuksia kaikin keinoin? EI NE SITA TEE!

Muistakaamme viela yksi asia. Eurooppa on Israelin todellinen kohde. Heidat syljettiin pois euroopasta  ja jos heidan elonsa on uhattuna rajayttavat he koko euroopan 400 ydinkarjellaan. 

He eivat tule unohtamaan.

Joten hyvat ihmiset lopettakaa olemasta Israelin puolella kun ette siella ole asuneet etteka mitaan tieda maailman menosta. (10 vuotta siella asuneena voin kertoa etta media antaa aivan vaaran kuvan, usein vaaristellen israelin tekoja) 

Jos hoidettaisiin oman maan asiat ja uutisvalheet kuntoon ja katsotaan sitten PALESTIINAA KOHTI MISSA SITA APUA MYOS TARVITAAN NAZIEN KALTAISTEN SORTAJIEN KUKISTAMISEKSI. 

OIKEAT ISRAELIN JUUTALAISET ASUIVAT PALESTIINASSA 40 LUVULTA ETEENPAIN, MUTTA LAHTIVAT KUN ISRAEL TULTIIN JA OTETTIIN VAKISIN MIKA ON TOORAN SANOMAA VASTAAN SILLA JUMALA ANTAA HEIDAN VALTIONSA KUN ON AIKA. SITA EI RIISTETA TAPPAMALLA.

Maailman teknologisin armeija ja ovat p-a-s-k-a-t housussa kun kivia kopisee kypariin. Saalittavia nuo SIONISTIJUUTALAISET!

PS. EN TARKOITA JUUTALISIA USKONTONA , VAAN SIONISTEJA MAAILMANRAUHAA TUHOAVANA LAHKONA JOKA KOOSTUU OSITTAIN KRISTITYISTA MUTTA SUURILTA OSIN SIONISTISISTA JUUTALAISISTA!