EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Pink Butterfly

#2231 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

12.09.2014 15:30

#2229: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 Eivät sinänsä ,mutta eräänlaisia ihmisen ´pienoismallejahan ´ nekin ovat.

Esim. kuuluisia ´Barbie´-nukkeja vastustivat aikanaan  niin feministit kuin äärikristitytkin.

Aivan erityisen huomion ja sen myötä valtaisan arvosteluryöpyn kohteeksi joutui ´pregnant Barbie´,eli ´Barbie synnyttää ´-nukke

Pojille tarkoitetut ns. ´He-man `-nuket taas  muistuttavat hyvinkin paljon jo Tom of FInlandin malleja ja ihannetta....

Erona postimerkkeihin on kuitenkin  se,että nukkien kanssa lapset ovat tekemisissä-noita merkkejä he tuskin tulevat näkemäänkään  missään.

Vastaukset


Vieras

#2232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

2014-09-12 16:13:28

#2231: Pink Butterfly - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 Voimakkaan homoeroottisen teeman kuvaaminen postimerkissä ei ole näkemykseni mukaan kovin viisas valinta. Ei myöskään voimakas heteroeroottinen teema ole sen parempi. Postin johtajat eivät ole sitä tulleet ajatelleeksi ja virheitä sattuu. Kyllähän järkikin voi kertoa sen, että jotain on mennyt pieleen, jos kotiin saapuneet kirjekuoret täytyy pikkulapsilta piilottaa. Tavataan sanoa, että pirulle ei pidä antaa pikkusormea, muuten se vie koko käden. Tällä tarkoitetaan, että "tauti tahtoo paheta" ja tulevaisuudessa entistä irvokkaammat omat takapuolet loistaa postimerkissä eikä helposti jää edes siihen vaan tauti tosiaan helposti pahenee entisestään. Mieluummin erotiikka erikseen ja postimerkit erikseen. Pidetään koko kansa selvillä vesillä ja homoilla myös oma vastuunsa kuten muillakin.