EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti


Vieras

#2232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

12.09.2014 16:13

#2231: Pink Butterfly - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 Voimakkaan homoeroottisen teeman kuvaaminen postimerkissä ei ole näkemykseni mukaan kovin viisas valinta. Ei myöskään voimakas heteroeroottinen teema ole sen parempi. Postin johtajat eivät ole sitä tulleet ajatelleeksi ja virheitä sattuu. Kyllähän järkikin voi kertoa sen, että jotain on mennyt pieleen, jos kotiin saapuneet kirjekuoret täytyy pikkulapsilta piilottaa. Tavataan sanoa, että pirulle ei pidä antaa pikkusormea, muuten se vie koko käden. Tällä tarkoitetaan, että "tauti tahtoo paheta" ja tulevaisuudessa entistä irvokkaammat omat takapuolet loistaa postimerkissä eikä helposti jää edes siihen vaan tauti tosiaan helposti pahenee entisestään. Mieluummin erotiikka erikseen ja postimerkit erikseen. Pidetään koko kansa selvillä vesillä ja homoilla myös oma vastuunsa kuten muillakin. 

Vastaukset


Vieras

#2233 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

2014-09-12 16:51:28

#2232: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 "Irvokkuudessa" ei ole mitään pahaa, jos enemmistö väestöstä on tottunut siihen. Silloin se lakkaa olemasta irvokasta. Poislukien kiihkohihhulit, jotka haluavat elää edelleen vuosituhansia sitten vallinneessa arvoympäristössä.

Veikkaanpa, että tosi monessa suomalaisperheessä ToF-merkkejä ei todellakaan 2010-luvulla piilotella lapsilta, vaikka ehkäpä esimerkiksi "kultaisella kuuskytluvulla" niin olisi tehty melkein joka kodissa.

Asenteet muuttuu ajan myötä ja vähitellen jo paljas peppukin alkaa olla niin luonnollisena pidetty asia, että sitä ei enää koeta tarpeelliseksi lapsilta kätkeä. Poislukien kiihkouskovaisperheet ja muuten neuroottiset vanhemmat.

JuhaniH

#2240 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

2014-09-17 09:33:53

#2232: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 Selvillä vesillä pitäisi ihmisten pysytellä, sen asian kirjoitit oikein hyvin. Mutta nyt eletään jo lopunaikojen viimeisiä päiviä ja ihmiset ahdistuvat jo, jos sana synti hengellisessä yhteydessä mainitaan, tarkoitan saarnamiehiä, johon ryhmään minäkin omalla tavallani katson kuuluvani.

Ahdistus ja pahoinvointi on Suomessa kovaa, oireena tatuoinnit ja lävistykset perheen pienimmillä ja Tom of Finland-villitys vähän varttuneemmalla väestönosalla. Varmaan moni ahdistuu jo tästäkin kirjoituksestani, olenhan kristitty henkilö. Joten pyydän anteeksi nyt tästäkin tekstistä niiltä henkilöiltä, jotka tuntevat tätä lukiessa ahdistuksen kasvavan. Ja aikaisemmista kirjoituksistani myös.

Bögarnas fel

#2241 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18?

2014-09-17 10:22:37

#2232: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posti goes K-18? 

 No,nyt on vähän aikaa  merkkiä saanut jo postitoimipisteistä...

Onko maa mennyt sen johdosta ´mullin mallin´?

Onko(...  niissä muita kristitymmissä) kodeissa jo  montakin laskua tarvinnut sen vuoksi perheen pienimpien(...niiltä tietysti  kaiken ,pienimpiäkiäkin yksityiskohtiaan myöten tarkasti  ja  pysyvästi tallentavilla?) silmiltä kätkeä ?

Eipä olla vielä  ,merkin julkaisun johdosta, nähty mitään yleisiä homo-orgioita  Mannerheimintiellä, eikä niiden aiheuttamia  liikenneruuhkia ta ketjukolareja missään  muuallakaan maassamme....

Maatamme vastaan ei ole merkin julkaisun vuoksi kohdistettu myöskään  mitään sanktioita, tai pakotteita...

Lyhyesti sanottuna:Suomi, josta ei vielä ToF-merkkejä saanut ostaa,ei sittenkään tainnut olla kenellekään sen parempi, tai huonompi paikka asua ,kuin tämä Suomi josta niitä nyt saa...

Nyt on avoinna  se kysymys,että mistäköhän arvon  kiihkokristyt ym. moraalinvartijat  löytäisivät sen seuraavan homoudenvastustuskohteensa...

Mitään juuri tähän hetkeen sopivaa kohdetta kun  ei nyt taida  tällä hetkellä olla  oikein  näköpiirissäkään ...