EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

JuhaniH

#2239 Re: Itellan alamäen reaktio

17.09.2014 09:23

#1: Touko II Fransiskus - Itellan alamäen reaktio 

 Varmaan Itellalla tulee menemään entistä huonommin Tom of Finland-merkkien kanssa. Mutta ko. merkkien vaikutus on laajempi ja myös ainakin Uudenmaan-läänissä jo nyt on asiat erittäin huonolla mallilla. Siellähän sijaitsee mm. eduskunta rakennuksineen, tuomiokirkko ym. tilpehööriä.

Etelä-Suomesta on tullut minulle tekstiviestejä, että siellä ollaan mielissään Tom-merkeistä. Eli kirouksen alla Suomessa jo eletään, ainakin mitä aivan eteläisimpään Suomeen tulee. Todisteena sekin, että ilmatilanloukkaukset Etelä-Suomessa eivät ole loppuneet, kun Suomen valtion alueesta puhutaan. Mutta uskovaisilla ei ole hädän päivää, koska me olemme voittajan puolella.

Vastaukset

Bögarnas fel

#2242 Touko Laaksosta on turha syyttää.

2014-09-17 11:27:51

#2239: JuhaniH - Re: Itellan alamäen reaktio 

... mistään ilmatilanloukkauksista etelä-Suomessa . Vaikea näet  sanoa kuinka monta kerrostaloa vähemmän olisi Helsingissä ollut ilman  hänenkin siellä  aikanaan johtamansa ilmatorjuntapatterin toimintaa....

Tosin mikäänhän ei estä syyttämästä  homoja vaikka  kaikesta, mahdollisesta ja mahdottomastakin, jos  niin halutaan .

Toisaalta:kannattaa kuitenkin muistaa ,että mikään ei myöskään estä nauramasta kaikille sellaisille syytöksille.

Onneksi tällä ( yleensä´kristityiksi´ tunnustautuvalla) ääriaineksella ei ole maassamme mitään todellista valtaa.

Castafiore

#2248 Ah, ma nauran!

2014-09-18 07:37:57

#2239: JuhaniH - Re: Itellan alamäen reaktio 

Mutta uskovaisilla ei ole hädän päivää, koska me olemme voittajan puolella.

 

Hahhaa! Kovinpa on JuhaniH optimistinen. Sekä manaaja-ekonomi Pirkko Jalovaaran että hänen entisen kaatajapastorikaverinsa Seppo Juntusen liiketoiminnat ovat poliisitutkinnan alla. Veikkaa, etteivät nämä veijarit poistu oikeudesta voittajina.

Tosin tämä, sen paremmin kuin JuhaniH:n arvelut partaukon julistamasta kirouksesta ja maamme etelärajalla tapahtuneet ilmantilanloukkaukset eivät liity yhtään millään tavalla tähän tyhjänpäiväiseen adressiin, ToF-merkkien julkaisemiseen tai edes Itellaan.

 

 

Joukko huolestuneita KD-kotirouvia
Vieras

#2249 Kristityn vaino alkanut

2014-09-18 08:03:36

#2239: JuhaniH - Re: Itellan alamäen reaktio 

 

Yli miljoonan euron rahankeräysrikoksesta epäilty manaaja Pirkko Jalovaara hermostui alkuviikosta häntä kuulustelleelle poliisille sen verran pahasti, että joutui viettämään ainakin yhden yön putkassa. 

Kristityn marttyyrin vainoaminen ja sulkeminen vankityrmään on selvä lopunajan merkki! Valmistautukaan ylöstempaukseen Stockan hisseissä ensi viikon tiistaina!