Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Kommentoitu viesti

#tahdon

#349 Homofoobikot!

08.03.2015 10:03

Ette te voi muutenkaan taata kaikille äitiä ja isää, terveisin yh äidin kasvattama. Joten mitä ihmettä nyt inistään? Vai kielletäänkö seuraavaksi yh vanhemmat, uusperheet ja toisen vanhemman kuolema? Ja ps! Se miten toiset ihmiset kasvattaa lapsensa ei oikeastaan kuulu teille p@sk@n vertaa. Ette te oikeasti ole huolissaan lasten kasvatuksesta, etsitte vain syitä sille että seksuaalivähemmistöt eivät saisi samoja oikeuksia kuin me muutkin. Pitäkää vain huoli omista asioistanne, koska kun laki menee läpi se ei tule vaikuttamaan teihin suoranaisesti millään lailla. :)

Vastaukset


Vieras

#350 Re: Homofoobikot!

2015-03-09 10:27:44

#349: #tahdon - Homofoobikot! 

 Puolustuskyvyttömistä lapsista olen ja ovat huolissaan ja olen ihmetellyt, miksi seksuaalivähemmistö ei ole? Eikö pitäisi olla itsestäänkin selvä asia. Pitäisi olla itsestään selvä asia, ettei lähtökohtaisesti lailla tule lasten oikeuksia heikentää.

Olisin aika itsekäs, jos pitäisin huolta vain omista asioistani, yhteiskunnassa tulee kantaa vastuuta myös tulevista sukupolvista ja tulevista ja nykyisistä lapsista ja heidän tarpeistaan. Eikä näihin asioihin liity mitään fobiaa, vaikka niin aina vaan jaksat kirjoittaa. 


Vieras

#351 Re: Homofoobikot!

2015-03-09 15:52:48

#349: #tahdon - Homofoobikot! 

 Eikös kuitenkin ollut hyvä sentään, että oli sinullakin edes äiti ja hyvin on voinut kasvattaa, mene ja tiedä. Lapselle on tärkeää saada lähtökohtaisesti sekä isä että äiti. Erilaisina täydentävät toisiaan ja lapselta ei puutu isänmalli. Spermapankista ei oikeaa isää saa. Puhuvat vain luovuttajasta. Sitten taas kaksi homoa ei mitenkään pysty äidiksi muuntumaan ja ovat vain kaks karjua. Imettäminenkin on jo täysin mahdotonta ja vielä puhuvat luonnollisuudesta! Tahallaan ja lain voimalla ei tule tehdä karhunpalvelusta. Tollasta lakia ei kukaan voi Suomeen haluta! On se raja olemassa vastuuttomuudessakin.

Kielikuvien avulla tapahtuva keinotekoinen vääntäminen, sen aika on jo mennyt ja homojen ei kannata sitä peliä enää jatkaa. Esimerkkinä vain yksi, kielikuvien avulla tapahtunut keinotekoinen identiteettikysymyksen siirto ihmisoikeuskysymykseksi.Tätä juuri ihmisoikeuskeskuksen Kristiina Kouros pelkäsi, että nämä äärettömän tärkeät termit hävittävät tällaisen väärinkäytön myötä niiden alkuperäisen merkityksen. Ja niistä tulee ismejä. 


Vieras

#371 Re: Homofoobikot!

2015-03-13 00:30:46

#349: #tahdon - Homofoobikot! 

 

TÄÄ ON KUULE PUPPUA,  SORI VAAN,  MUTTA  TOISIN KÄY.

 


Vieras

#372 Re: Homofoobikot!

2015-03-13 00:40:33

#349: #tahdon - Homofoobikot! 

 

 


Kyllä ollaan kuule  sen p:n vertaa ja enemmänkin huolissaan lapsosista.
 Näitä erillaisia vajaita perheitä elämä muullakin tavalla synnyttää,  mutta tässä on kyse siitä,  että lainsäädäntöä ei rustata esittämään tällaista suhdemuotoa normaalina tilana,  tai jopa ideaalina l.ihannetilana.  Tämä alkaa olla siellä kehityksen pidemmällä  asteella näkyvissä.  Esim.  Usassa saatetaan jopa suosia adoptioissa homo/lesboperheitä,  jopa vastoin biologisten vanhempien toivetta.Siis en sano,  enkä tarkoita että ihmiset homo/lesboperheen muodostaessaankaan  ovat jotain alempiarvoista ihmisryhmää,  vaan sisältäessään tuon  toisen biologisen vanhemman puuttumisen,  se tarkoittaa sitä,  että lapsi on joutunut kokemaan  tuskallisen menetyksen,  ja niin arvokkaan,  ettei se ole edes mitattavissa.  Tälle asialle  pitää  sen kivun kautta silmät avat,  muuten se ei puhu yhtään mitään.

 Vaikken kyllä ymmärrä selllaisia  vanhempia,  jotka lapsensa ovat valmiitt antamaan adobtioon,  en todellakaan.  missään tapauksessa,  enkä mitenkäänpäin!  Se on näin!