Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Näin on
Vieras

#2029 Kannabista ei saa laillistaa

09.08.2010 19:46

Kun etsitään syytä esim. Intiassa riehuvaan väkivaltaisuuteen niin yksi varteenotettava seikka on seuraava----


Islamin uskonto kieltää esim. alkoholinkäytön, kohtuullisenkin.
Kuitenkin ihmisen luonteelle on ominaista, että hän hakee jotain "piisteitä" ikäänkuin vaihteluksi tavalliseen arki-elämään.

Islamin uskontoon soveltuu hyvin sellainen "piriste" joka ei näy päällepäin eikä haise (niinkuin alkoholi haisee ja näkyykin mm. hoiperteluna ja puheen sönkkäyksenä) ja silloin se on KANNABIS. Kasvaa myös islamin maissa jopa luonnossa.

Eli nämä terroristit intiassa ovat kannbiksen käyttäjiä.

Tämä kirjoitus löytyi "Tiede" palstalta.


"ihminen muuttuu räjähtelevämmäksi...
Tuosta räjähtelevyydestä sai kärsiä mm. kuuluisa englantilainen musiikkituottaja Lisa Voice!

Cannabis psychotic nearly killed me

Kannabiksen aiheuttamasta psykoosista kärsivä ihminen voi olla hengenvaarallinen ja äärimmäisen väkivaltainen!


Lainaa:
A WEALTHY music producer has spoken about the dangers of cannabis after being viciously assaulted in her home by a family friend who had been made psychoticby the drug.

he was asleep when the 20-year-old family friend, who was in her home in north London, attacked her in her bedroom. He punched her repeatedly, tried to strangle her and jumped on her head.

He subsequently pleaded guilty to grievous bodily harm. Medical experts concluded that he was mentally unstable at the time of the assault due to “cannabis psychosis”. He will be sentenced at Middlesex crown court tomorrow.

Voice’s injuries were so severe that on the night of the attack doctors warned her family that she was unlikely to live. She lost some of her vision when her eye sockets were smashed and has had her nose rebuilt with ear cartilage.

Ennen kannabiksen käyttöä hyökkääjä ei ollut osoittanut merkkejä väkivaltaisuudesta.

Lainaa:
“He (her attacker) was a kind, sweet boy I had known for more than a year and welcomed into the family. But a few days before the attack I noticed he was acting strangely. I suspected he was smoking cannabis.

“Then I woke up to find myself being attacked. He broke my jaw, totally destroyed my nose, smashed my skull and my whole face now needs wires and metal plates to function. I am a bionic woman as a result of this assault.”

Asiantuntijat: "Hyökkäys johtui kannabiksesta"

Lainaa:
Police and medical experts believe the cannabis triggered a psychotic incident — the assault.


Lainaa:
Dr Shahrokh Mireskandari, her lawyer, said: “Let government ministers who say cannabis is a harmless drug come and explain that decision to Mrs Voice and her many doctors. Cannabis should never have been reclassified and people such as Mrs Voice now face a lifetime of pain because of the dangers of this drug.”

Valitettavasti tapaus ei ole mitenkään ainutlaatuinen.

Lainaa:
Details of her attack come within weeks of the government decision not to return cannabis to its previous higher classification. It will remain a class C drug despite warnings from the Royal College of Psychiatrists that there is evidence linking use of the drug to psychosis and violence

Vastaukset

ajattelija
Vieras

#2044 Re: Kannabista ei saa laillistaa

2010-08-11 13:14:45

#2029: Näin on - Kannabista ei saa laillistaa

jostain on tullut mediaan kummallinen harhaluulo että kannabis aiheuttaa psykooseja ja skitofreniaa ja jopa väkivaltaisuutta. on olemassa tutkimuksia myös paljon toiseen suuntaan ,jossa kannabiksella on ollut myönteisiä vaikutuksia psyykkiseen hyvinvointiin. se vaan on nyt niin että jollain se on vaan mediankin elettävä ja yleinen kanta on mikä on ja julkaisut sen mukaisia .ei monikaan media ota vastuulleen lähteä kertomaan positiivista asiaa kannabiksesta isommassa määrin. muutenkin se hyvä tieto on pidetty niikuin vakanalla.psykooseihin ja muuhun poikkeavuuteen syyt joka tapauksessa jopa jokaisen tutkimuksenkin mukaan on aina ensisiaisesti potilaan omasta mielestä johtuvia ja monestikkin mukana on geneettisiäkin tekijöitä.. mut joissain tapauksissa sitten on kannabiksen kayttö lisännyt herkkyyttä psykoosin laukeamisessa.itse psykoosiahan siis kannabis ei yksiselitteisesti pysty edes luomaan, niin kuin esimerkiksi nikotiini luo syöpää. ja tarvitseeko edes sitten lisätä miten paljon erilaisia nautinto ja ravinto aineita ja muita kemikaaleja on mitkä aiheuttaa joitain sairausia...lista olisi loputon. lääkkeenähän kannabista kuitenkin käytetään monessakin muodossa jopa ilman sitä thc yhdistettäkin.

minusta tuntuu vaan niin turhalta tuommonen että tullaan tänne ison kopio nipun kanssa laittaa meille hipelle vähän faktaa kun se ei ole puolueetonta tietoa kummiskaan. turhaa teennäisyyttä vaan päästä pätemään et on nyt lukenut joitakin artikkeleita ja yksin ajaa vastaista kantaansa tietokoneella. pane jotain omaas tulee...niin vois ehkä kiinnostaakkin.

Vieras
Vieras

#2057 Re: Kannabista ei saa laillistaa

2010-08-14 09:42:38

#2029: Näin on - Kannabista ei saa laillistaa

Rolli-peikko menee nyt vaan tarkistamaan tosiasioitaan ja jattaa omat pohdinnat siksi aikaa etta maantieto, historia ja kulttuurioppi on edes peruskoulutasolla.