Kannanotto tiukentunutta turvapaikkapolitiikkaa vastaan.

Kommentoitu viesti

Seppo Lehikoinen

#1 Epäoikeudenmukaisuus vallalla

20.11.2016 08:35

Maahan tunkeutunutta, suomalaisten hölmöjen hyväntahtoisuutta hyyväkseenkäyttävää roskasakkia,  palvotaan Sille vaaditaan ja annetaan yltäkylläisen paapomisen lisäksi erioikeuksia ja etuuksia, jotka verojamaksavat suomalaiset joutuvat kustantamaan.

Ainoastaan oikeita pakolaisia laskettava Suomeen ja  heitäkin vain rajoitetusti. Loiset ulos maasta!

Vastaukset

Eki

#2 Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla

2016-11-20 09:34:02

#1: Seppo Lehikoinen - Epäoikeudenmukaisuus vallalla 

 Sepolla on mielipide. Mielestäni siinä oli tärkein kohta "Ainoastaan oikeita pakolaisia laskettava Suomeen ja heitäkin vain rajoitetusti".

Pyritään kuitenkin rakentavaan tyyliin. Demokratiassa ei meijän kannata kaikkia repiä ja tuhota alkutekijöihinsä kappaleiksi.

Sepon kirjoitus muistuttaa:)  Pokka pitää -sarjan (Keeping up Appearances) "The Bouquet residence, the lady of the house speaking!" Bouquet'n residenssi, rouva puhelimessa! riemastuttavaa rouvaa Hyacinth Bucket. Hänkin sanoi jätelaitoksen väkeä puhelimessa roskaväeksi. "Ai, roskäväkeä!", sanoi Hyacinth. Bucket unohti, ettei kukaan voi päättää syntymäpaikkaansa ja - maataan. Tilanne on kinkkinen, mutta onhan meilä Väyrynen, joka haluaa tuoda muutosta seisovaan tilanteeseen Suomen politiikassa ja voivathan muutkin poliitikot alkaa tehdä muutosta ja elää.  

 

Tuula Arminen
Vieras

#5 Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla

2016-11-20 10:17:25

#1: Seppo Lehikoinen - Epäoikeudenmukaisuus vallalla 

 voinet tarkentaa mitkä ovat ne erivapaudet ja -oikeudet joita turvapaikanhakijoille vaaditaan /annetaan. Oletko käynyt tutustumassa tähän "yltäkylläiseen paapomiseen" esim. jossakin vastaanottokeskuksessa?  Käy ihmeessä, jos sinulla on tässäkohden kokemusmaailmassasi miehen mentävä aukko.

Joonas

#45 Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla

2016-12-06 10:05:12

#1: Seppo Lehikoinen - Epäoikeudenmukaisuus vallalla 

Seppo on tässä varmasti asian ytimessä eli otettaisiin oikeita pakolaisia,  niitä nälkiintyneitä lapsiperheitä suoraan pakolaisleireiltä ja tietyin kiintiöin. Eihän Suomen kuulu olla avoin sosiaalitoimisto kehitysmaalaisille?  Nykyisellään tänne saapuu hyvinvoivia, pulskia armeija-ikäisiä miehiä VAATIMAAN kaikkea itselleen. Ja osa vieläpä itse ostamallaan autolla Venäjältä. Mikä hätä Venäjällä tai Ruotsissa on? Houkuttimena toimii juurikin tuo raha jota Suomi jakaa niin avoimesti.  Tavallisen kansan,  veronmaksajien jaksamista koetellaan kun lapsilisiä yms leikataan ja yhtä aikaa turvapaikanhakijoille haalitaan kaikkea ilmaiseksi. Itse auttaisin mielelläni oikeita pakolaisia mutta nykyinen tilanne saa lähinnä hermot kireälle ja spr on lähinnä kirosana. Maahanmuuttovirasto varmasti tietää mihin paikkoihin ja keitä on turvallista palauttaa. Irak mm on turvallinen palautusmaa. Nyt kun kirkko aikoo vielä piilotella näitä laittomasti maassa oleskelevia niin onhan soppa valmis!  Itsekin jouduin kirkosta eroamaan koska eihän laittomassa toiminnassa ole hyvä olla mukana. Kaikenkaikkiaan minun mielestäni kaikki toimet turvapaikkapäätösten kiristämiseksi ovat enemmän kuin tervetulleita,  mutta jokaisellahan on oikeus mielipiteeseensä. Sitä on oikea suvaitsevaisuus. 


Vieras

#46 Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla

2016-12-22 17:59:46

#1: Seppo Lehikoinen - Epäoikeudenmukaisuus vallalla 

 Räksiinlavan räkättirastas räkättää taas räävittömiä rasistisia riimejään!

Hattula

#66 Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla

2017-06-08 08:52:13

#1: Seppo Lehikoinen - Epäoikeudenmukaisuus vallalla 

 Seppo on ihan oikeassa...Suomalaisten köyhien asiat kuntoon ennen hyysättäviä.