Sudet pois Nousiaisten asutusalueilta

Kommentoitu viesti

kuolkkon kaik sudet, jo ihan suojelijan kiusaks

#91 Sudet pois

15.12.2011 08:48

Tota suojelu kommentointia, jossa kehutaan miten ei itse pelkää ja miten ei lapset pelkää ja miten ne menevät kouluun pyörällä pimeydessä, ei sitten käsitä millään. Todella edesvastuuton vanhempi ja vielä valehtelee, varmasti sinunkin lapsesi pelkäisivät jos susi lähestyisi. Jolleivät, niin huonosti ovat kasvatetut kun ei ole itsesuojeluvaisto herännyt.

Mistäs luulette suojelijat, että susi viha johtuu. Todellisista tapahtumista tietenkin. Susi esiintyy saduissa juur sen takia, että jo aikoja sitten ihminen on huomannut millainen elukka se todellisuudessa on. Kaikki sadut perustuvat jollain tasolla tosi tapahtumiin. Ei siis ihan turhaan susi esiinny niissä juuri sinä paholaisena.

Suojelijat ovat kyllä niin pässejä, jolleivat jeesus vie rupea tajuamaan tätä asiaa. Sitä ollaan vaan lumoutuneena fantasia kirjallisuuteen ja ihaillaan ulvontaa ja suden mahtavuutta, eikä tajuta tosiasioita ei sitten millään. Että on pässiä porukkaa voi tavaton.

Edes karhu ei vieraile näin usein ihmisen liki. Sudet ovat jonkun pihalla koko ajan ja niiden piti olla niin ihmisarkoja että, niitä ei voi missään nähdäkkään ja jäljetkin vaan jossain kaukana erämetsässä. Ha ha ha, sallikaa nauraa typeryydellenne!

Vastaukset

Kaarina

#116 Re: Sudet pois

2012-01-10 10:03:26